"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Paloisvuori DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Iisalmen Paloisvuoren laskettelukeskuksen maisemiin kaikentasoisille harrastajille suunniteltu DiscGolfPark. Rata kulkee jylhissä maisemissa ja vaatii hyvää kuntoa.

Lue lisää

Vuonna 2012 rata perustettiin 9-väyläisenä ja loppukaudesta 2015 rata laajeni 18-väyläiseksi.

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Uotilanniementie 33
  74130 Iisalmi


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2012

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata
  Hiihtokeskus

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Ratamestari Niklas Tuppurainen Kenttämestari Arto Kiiskinen

 • Suunnittelija

  Jussi Meresmaa / Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Paloisvuori DiscGolfPark, Iisalmi

Väylä 1

Pituus 99 metriä. Par 3

Sijaitsee huoltorakennuksen takana. "Lyhyt" matka mutta yllättävästi pituutta tuo se että vastamäkeen joutuu heittemään. Varo kävelijöitä oikealla puolella.

Väylä 2

Pituus 91 metriä. Par 3

Ykköskorin viereistä lähtee polku oikealle,kävele sitä n 80m. Kori sijaitsee polun päässä vasemmalla.

Väylä 3

Pituus 98 metriä. Par 3

Tälle väylälle jo vähän kiipeämistä,eli kakkoskorin takaa lähtee polku ylöspäin. Jatka sitä ylöspäin ja kaarra samalla oikealle päin koko ajan. Varo kävelijöitä korin takana olevalla reitillä.

Väylä 4

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 5

Pituus 162 metriä. Par 4

Väylä 6

Pituus 204 metriä. Par 4

Väylä 7

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 8

Pituus 88 metriä. Par 3

Oikealla puolella on tosi pahaa kivikkoa joten katso tarkkaan jos heitto menee sinne ja VARO ettet liukastu kallioitten päällä. Kori sijaitsee loivasti vasemmalla.

Väylä 9

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 10

Pituus 112 metriä. Par 3

Väylä 11

Pituus 111 metriä. Par 3

Väylä 12

Pituus 162 metriä. Par 4

Suorahko väylä. VARO erityisesti kävelijöitä oikealla puolella olevalla polulla!!!

Väylä 13

Pituus 119 metriä. Par 3

Väylä 14

Pituus 110 metriä. Par 3

Väylä 15

Pituus 158 metriä. Par 4

Väylä 16

Pituus 172 metriä. Par 4

Varo kävelijöitä vasemmalla olevalla polulla !!!

Väylä 17

Pituus 88 metriä. Par 3

Kori sijaitsee alarinteessä ja alhaalla saattaa olla porukkaa etsimässä kiekkoa tai aloittamassa heittämään 18. väylältä. Joten tarkistathan huudoin tai jollain tavalla että saa aloittaa heittämisen!!!

Väylä 18

Pituus 102 metriä. Par 3

Suora väylä alarinteeseen.

7 arvostelua radalle “Paloisvuori DiscGolfPark

  Iisalmen uudehko fribausrata joka palvelee kaupunkilaisia ja lähikuntalaisia mainiosti. Rakennettu Paloisvuoren laskettelurinteelle ja läheiseen maastoon. Ensimmäinen ylämäkeen heitettävä väylä ottaa aloittelevalta kaverilta heti luulot pois. Tästä rata lähtee mukavasti seurailemaan pururataa josta päästään sitten nousemaan ylös mäelle. Polku on kuitenkin kolmannelle väylälle vähän haastava, joten huonojalkaisella kaverilla saattaa tulla ongelmia. Rata on mielestäni mukavan monipuolinen ja suhteellisen haastava. Notkoja, rotkoja ja kapeita väyliä joissa saa miettiä mitenkä olisi parasta heitettää ilman että joutuu hakemaan kiekkoa vaikean taipaleen takaa. Viimeiset väylät nakataan hienosti alas laskettelurinnettä pitkin. Varsinkin toiseksi viimeisellä väylällä nakkaa helposti liian pitkälle, jolloin heittoja tulee väistämättä useita. Kesällä rataa ei ole kovin ahkerasti huollettu. Viimeiset väylä ovat usein pitkässä heinikossa, joten on ihan hyvä olla kaveri kattomassa minne se kiekko laskeutuu. Yksi kiekko on allekirjoittaneella siellä rinteessä jossakin edelliseltä kesältä. Kaikenkaikkiaan hyvä rata joka kannattaa käydä koeponnistamassa vaikka ohikulkiessaan.

  Mielenkiintoinen, vaihteleva mutta mun mielestä kohtuu vaikea rata. Pidin erityisesti korkeuseroista koska oon tottunut heittään huomattavasti tasaisemmilla kentillä. Mihin tulokseen jengi heittää tätä? Itellä siis eks kerta ja +8.

  Aivan loistava rata, hyvin vaihtelevia väyliä ja osaamista vaaditaan. Muutamilla väylillä metsään joutuminen voi tuottaa pari kolmekin lisäheittoa, mikä keroo vaativuudesta. Korkeuserot vaativat voimaa ja alaspäin tarkkuutta. Tuulista keliä on yleensä ollut tarjolla, kun olen kolmena vuotena kiertänyt ja silloin metsä imee kiekkoa entistä voimakkaammin. Hiihtokeskusradan väyliä on avattu 2017, joten nyt entistä avarampi. Kaksi viimeistä väylää heitellään laskettelurinteen huipulta alas, joten varovasti tuulen kanssa tai tulee hakua metsästä. Suosittelen Paloisvuorta Savon paraimmistoa eli tolokun rata.

Vastaa