"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Päiväkumpu

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Päivis

Lue lisää

Päiväkummun rata on toteutettu Päiväkummun kotitaloyhdistyksen kanssa kesällä 2006. Rata sijaitsee leikkipuisto-alueella. Rata on lyhyt ja helpohko.

Rataa on vuosien varrella uudistettu ja alkuperäinen 10-väyläinen rata on laajentunut 11-väyläiseksi.

Ajankohtaista

26.03.2010
Moikka maailma!
Tervetuloa blogiin FGR.fi -blogit. Tämä on ensimmäinen artikkeli. Muokkaa sitä tai poista se ja voit aloittaa muokkaamisen!

Radan tiedot

 • Osoite

  Ilosjoentie
  01420 Vantaa


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2006

 • Korit

  Amexpo

 • Väylien määrä

  11

 • Heittopaikat

  Maapohja

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Joni Suomi

 • Suunnittelija

  Joni Suomi & Sami Penttonen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Intersport Tikkurila
  Lehdokkitie 4 01300 VANTAA puh. 09-8731100

  Budget Sport Tammisto
  Voimakuja 1 01510 VANTAA puh. 010-5377507

  Megastore Jumbo
  Vantaanportinkatu 3 01510 VANTAA puh. 09-77440500

  Neste Kehä III & Neste Malmi
  Niittytie 2 01510 Vantaa & Pihlajamäentie 37 00700 Helsinki

Väyläkuvaukset

Päiväkumpu, Vantaa

Väylä 1

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 2

Pituus 52 metriä. Par 3

Väylä 3

Pituus 48 metriä. Par 3

Väylä 4

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 5

Pituus 59 metriä. Par 3

Väylä 6

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 7

Pituus 42 metriä. Par 3

Väylä 8

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 9

Pituus 44 metriä. Par 3

Väylä 10

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 11

Pituus 78 metriä. Par 3

14 arvostelua radalle “Päiväkumpu

  Hankala paikka pelata, koska puistossa liikkuu usein paljon ihmisiä. Yhden radan vieressä on jopa lasten leikkipaikka, jonka olen usein jättänyt väliin koska paikalla on lapsiperheitä. Väylät aika yksipuolisia, koska maasto aika avointa, ja korkeuserot rajoittuvat yhteen mäennyppylään. Soveltuu heittojen harjoitteluun jos sattuu asumaan radan lähellä, mutta kauempaa ei kannata vaivautua paikan päälle.

  Jatkoa edellisiin. Ratakartta, opasteet, teet, pari koria puuttuvat. Usealla väylällä kori kevyen liikenteen väylän vieressä ja heittolinja yhden tai useamman kevyen liikenteen väylän yli. Ainoa metsässä heitettävä väyläkin avataan sokkona mäen ja sen takana olevan kevyen liikenteen väylän yli. Maasto sellainen, että ihan mielenkiintoisen radan sinne saisi, mutta ei ehkä näin montaa väylää.

  Jos rata on entuudestaan tuttu niin tätä jaksaa heitellä paremman puutteessa (puutetta harvoin on). Teet ovat betonipylväitä maassa tai vihreäksi maalattuja kiviä. Ensimmäisellä kerralla menee varmasti suunnistamiseksi.

  No…olihan kokemus ensikertalaiselle. Väylät löytyivät kun seurasi edessä heittävää kaksikkoa. Ilman kunnon karttaa menee haasteelliseksi. Puistorata, jossa paljon muita käyttäjiä, jotka tulee ottaa huomioon. Ei tiipaikkoija, vaan edelleen betonipalkki merkkinä. Koomisinta oli odotella yhdellä väylällä olevia Pokemon kouluttajia – aikamoista! Tuli käytyä, mutta toisten ei tarvitse tulla.

  Väyliltä 5 ja 9 puuttuu korit, pelattiin 5 väylä 11 väylän koriin eli heitettiin rata 10 väyläisenä. Heittopaikat huonosti merkitty mutta kartan kanssa ne kyllä löytyy suht helposti. Kaikki väylät menevät poikkeuksetta puiston kävelyteitä pitkin tai niiden yli joten tarkkana saa olla milloin ja mihin heittää. Lähes kaikilla väylillä on pimeitä kulmia joten yksin pelaaminen on todella hasardia, melkein joka väylällä on hyvä olla spottaaja mukana. Jos sattuisi asumaan vieressä niin varmaan tuolla heittelisi toistekin, nyt tuskin tulee mentyä. Harmi sinänsä, pienellä työllä ja järkevämmällä ratasuunnittelulla tuonne saisi ihan hyvän 10-12 väyläisen puistoradan.

  Noniin, nyt on tullut muutettua tuohon viereen. 🙂 Ollaan käyty parina iltana taas Päiväkummussa pelaamassa ja rata on entisellään. Pakko sanoa että harmi homma että rata on päässyt noin huonoon kuntoon ja suunnittelu on mitä on. Jonkinmoisella kasvojenkohotuksella radasta saisi aivan kelvon esim 9väyläisen puistoradan, ratahan itsesään ei ole mitenkään huono ja tarjoaa hyvin monipuolisia heittoja hyvän valikoiman. Etenkin vähän huonommalla kelillä puistossa on tilaa heittää hyvin. Ykkösväylä on todella hasardi sekä usealla muullakin saa tarkkana olla.

Vastaa