"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Paimio DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Rata päivitetty 2021 kesällä, jolloin lisättiin kokonaan uusi metsäosuus. Samalla tehtiin vanhalla puisto-osalla väyläkohtaisia muutoksia. Radan voi pelata myös puisto- tai metsäysinä. Alueella kaksi vaihtoehtoista parkkipaikkaa.

Lue lisää

Rata jakaa pysäköintialueen Paimio MultiGolfParkin kanssa, joten samalla voi käydä pelaamassa myös 6-väyläisen multigolfradan.

Huom! Vähäniituntie 3, radan tuntumassa on kehitysvammaisten asumisyksikkö Koskela, joka on 12 asukkaan koti. Yksikkö on heidän kotinsa ja piha-alue heidän pihansa. Piha ja pysäköintialue eivät ole yleisessä käytössä. Frisbeegolfin harrastajien tulee pysäköidä autonsa tien toisella puolella olevalle pysäköintialueelle ja välttää Koskelan pihalla käymistä!

Koska rata kulkee osittain myös melko läheltä asutuksia olisi toivottavaa etteivät arräpäät lentelisi voimakkaasti ja että muutenkin kaikki käyttäytyvät lajille sopivalla tavalla, läheisen asutuksen huomioonottaen.

Paimion rata on loistava paikka kokeilla lajia ensimmäistä kertaa. Maaston muodot ja kaunis puisto tarjoavat riittävästi haasteita, mutta pahimmat ryteiköt onnistuu välttämään suhteellisen helposti. Rata tarjoaa haasteita myös enemmän pelanneille.

Auton saa parkkiin aivan ykkösväylän läheisyyteen, kunhan radalla ei ole ruuhkaa. Radalta löytyy myös pelaamista helpottava kattava DiscGolfPark-opastejärjestelmä.

Radasta ylläpidosta vastaa pääosin Paimion kaupunki, mutta paikalliset 7k-aktiivit järjestävät toimintaa radalla. Mm. viikkokisat kesäsunnuntaisin. Seuraa ilmoittelua 7k:n sivuilla: http://www.7k.fi

 

 

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Vähäniituntie
  21540 Paimio


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2009

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Arttu Olkkonen, Esa Westerholm

 • Suunnittelija

  Juho Rantalaiho

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Löytökiekkolaatikko

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Paimio DiscGolfPark, Paimio

Väylä 1: Paimio DGP-18 #1

Pituus 91 metriä. Par 3

Väylä 2: Paimio DGP-18 #2

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 3: Paimio DGP-18 #3

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 4: Paimio DGP-18 #4

Pituus 122 metriä. Par 3

Väylä 5: Paimio DGP-18 #5

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 6: Paimio DGP-18 #6

Pituus 100 metriä. Par 3

Väylä 7: Paimio DGP-18 #7

Pituus 56 metriä. Par 3

Väylä 8: Paimio DGP-18 #8

Pituus 106 metriä. Par 3

Väylä 9: Paimio DGP-18 #9

Pituus 106 metriä. Par 3

Väylä 10: Paimio DGP-18 #10

Pituus 151 metriä. Par 4

Väylä 11: Paimio DGP-18 #11

Pituus 96 metriä. Par 3

Väylä 12: Paimio DGP-18 #12

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 13: Paimio DGP-18 #13

Pituus 180 metriä. Par 4

Väylä 14: Paimio DGP-18 #14

Pituus 167 metriä. Par 4

Väylä 15: Paimio DGP-18 #15

Pituus 89 metriä. Par 3

Väylä 16: Paimio DGP-18 #16

Pituus 179 metriä. Par 4

Väylä 17: Paimio DGP-18 #17

Pituus 73 metriä. Par 3

Väylä 18: Paimio DGP-18 #18

Pituus 52 metriä. Par 3

7 arvostelua radalle “Paimio DiscGolfPark

  Käytiin heittelemässä porukalla tämä rata tuossa viikonloppuna. Aloittelijan näkövinkkelistä radan ensimmäiset puistoväylät olivat muuten kivoja, mutta vieressä kulkeva joki aiheutti päänvaivaa. Metsässä taas maasto oli ajoittain todella vaikea kulkea, joten kiire tai väsy ei saa iskeä. Kiekot hukkuvat myös helposti,

  Varattava semisti aikaa, mutta ihan kiva rata.

  Ihan kiva puistorata metsäratojen vaihteluksi. Suurimmat paineet toi oja, joka myötäilee melkein jokaista väylää. Korit sijaitsevat muutamalla väylällä ojan välittömässä läheisyydessä ja ehkä siksi ei uskaltanut aina heittää ”kunnolla” ja siksi valitsinkin halvimmat kiekot. 😀

  Siirtymät väylältä toiselle ovat mukavan lyhyitä, tosin tämä saattaa tuottaa ongelmaa, koska jos väylillä on useampi heittäjä samaan aikaan, koska muutamilla väylillä on mahdollista huonolla heitolla päätyä edelliselle korille/heittopaikalle. Ruohikko saisi olla lyhyempi, heittopaikoissa parannettavaa (edelleen reikiä) ja väylien 7 ja 9 kartat vaikuttavat olevan edelleen poissa.

  Mukava Puistorata suht pienellä alueella. Miinusta heittopaikoista joissa voi paikoitellen loukata jalkansakkin niissä olevissa kuopissa. Parilta väylältä kartat hävitetty. Keskellä aluetta kulkevasta paikoitellen isosta ojasta voi joutua kiekkoja kaiveleen. Heittopaikat kuntoon ja ruohikko lyhyeksi niin todella kiva 9 väyläinen.

  Harvoin jaksan kirjoitella ratakommentteja, mutta nyt oli sen verran positiivinen yllätys, että ansaitsee kommentin. Ysiväyläiseksi ”neppiradaksi” kärkipään kokemuksia, väylät ei ihan putterineppailuja (paitsi muutama) ja tulee mukavan puistomainen fiilis radasta. Hyvä treeniradaksi ja ei-niin-vakaville kiesseille. Muutama heittopaikka vähän kehnompi ja väylällä on ihan hyvä pysyä jos ei halua kiekkoja kadottaa. 3.5/5.

  Hyvä rata midaritreenille. Puistoalueen ympäristö on siisti ja huoliteltu. Rata suunniteltu hyvin ja siirtymät lyhyitä. 7 ja 9 väylien kartat revitty pois. Miellyttävä rata kokonaisuutena. Suosittelen.

Vastaa