"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Norssin frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Turun normaalikoulun läheisyydessä sijaitseva 9-väyläinen metsärata, joka soveltuu hyvin aloittelijoille. Kaikki väylät alle 50-metrisiä.

Lue lisää

Rataa on vuonna 2022 hieman muutettu. 1-väylä lähtee koripallokentän kulmasta kuten ennenkin, mutta eri kohdasta (ei suuri muutos). 9-väylä sama kuin ennen, mutta siirtynyt horizontaalisesti etelään viisi metriä. Radan aloituspaikat ovat kuten ennenkin eli maastokohtia (ei keinonurmea).

Radan tiedot

 • Osoite

  Annikanpolku 9
  20610 Turku


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2017

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Maapohja

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Juho Rantalaiho

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Norssin frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Norssi #1

Pituus 33 metriä. Par 3

Väylä 2: Norssi #2

Pituus 46 metriä. Par 3

Väylä 3: Norssi #3

Pituus 42 metriä. Par 3

Väylä 4: Norssi #4

Pituus 31 metriä. Par 3

Väylä 5: Norssi #5

Pituus 47 metriä. Par 3

Väylä 6: Norssi #6

Pituus 30 metriä. Par 3

Väylä 7: Norssi #7

Pituus 40 metriä. Par 3

Väylä 8: Norssi #8

Pituus 45 metriä. Par 3

Väylä 9: Norssi #9

Pituus 36 metriä. Par 3

16 arvostelua radalle “Norssin frisbeegolfrata

  Käyty heittelemässä puolison kanssa tää rata useaan kertaan. Lyhyt rata & väylät, joten heittelyyn ei kulu paljoakaan aikaa. Aloittelijoille hyvä rata ja holareita pystyy kokeneemmat pelaajat yrittämään.

  Kuten edellä jo mainittiin, niin heittopaikoilla ei oo mattoja tms, vaan heitetään siis puhtaasti maastosta. Lasinsiruja on myös paljon, joten pitää olla ”hereillä” kun kävelee.

  Väylät 1 ja 9 vissiin poistettu tuoreen tekonurmikentän alta. Putterilla pärjää hyvin ja holareita pääsee yrittämään aloittelevampikin pelaaja. Ihan ykköskiekkoja ei kannata kallioisessa maastossa kuluttaa. Radan löytämiseen meni hetki, mutta Pelttarin koulun vieressä oleva tekonurtsi (ratakartassa tenniskentiksi tms. merkattu) hyvä maamerkki.

  Opasteet ovat hyvät, seuraavalle väylälle siirtyminen on lyhyt ja selkeä. Heittopaikkoja ei ole rajattu mitenkään. Lasinsiruja löytyy väyliltä, heittopaikoilta ja muutenkin maastosta melkolailla. Ratatyyppinä ei aivan perusmetsärata, puolet väylistä enemmänkin puistoratoja. Tämä tuo mukavasti vaihtelua. Monet radoista on kalliolla, joten kiekko lähtee kierimään alas aika helposti ja tuulisella ilmalla kiekot ovat haastavia hallita. Tästä kaikesta huolimatta suosittelen rataa vasta-alkajille ja harrastuneimmille huonon kisan jälkeen. 🙂

  Mukava pikku rata. Miltei kaikki väylät kalliolla. Väylät lyhyitä mutta löytyy sekä ylä että pientä alamäkeäkin. Aloittelija ystävällinen ja kuitenkin hieman haastava varsinkin tuulisella säällä.

  Näitäkin tarvitaan. Mukava ja helppo rata, joka toimii hyvin sisäänvetäjänä lajin pariin. Onnistumisia tulee varmasti jo ensimmäisellä kierroksella ja voi sytyttää kipinän. Väylät ovat lyhyitä, mutta kuitenkin vaihtelevia, eivätkä aivan liian helppoja. Kalliolla olevat väylät tarjoavat haastetta saada kiekot pysähtymään korien lähelle. Vaikka rata on keskellä Turun suurinta ja vilkkainta lähiötä, se ei vaikuttaisi aiheuttavan vaaraa ohikulkijoille, ellei kallioille sitten ilmaannu jotain pussikaljaporukoita. Aiemmin esitetty rinnastus Turun urheilupuiston rataan oli osuva.

  Rata bongattu pienen etsimisen jälkeen. Mukavan lyhyttä neppiä koko rata, sopii hyvin aloittelijoille. Heitimme radan läpi puttereilla holarin kiilto silmissä -yhtään kertaa emme osuneet 😀 Nopeasti kierretty läpi. Väylät lyhyitä ja helppoja, eivät mitenkään erikoisen hienoja. Tulipahan käytyä, ei tarvitse tulla uudestaan. 1/5.

  Aloittelijoille sopiva rata, aika samaa vaikeustasoa Urheilupuiston kanssa eli putteri(ja ehkä toinen vakaampi kiekko, parissa väylässä hiukan tiukempaa käännöstä) pykälään ja menoksi: löytyy lyhyttä ja aavistuksen pidempää väylää, pari erittäin avointa ja muutamia puu-pitoisempia väyliä, vaikeutuu radan loppua kohden. Kukkulan päällä sijaitsevalla väylällä tuntui koko ajan tuulevan jostain suunnasta.
  Ihan ok paikka.

  Tuli tsekattua tämä rata 14.5.2017. Väylät 1 ja 9 jätimme väliin, sillä mölisevä nuorisojoukko oli valloittanut aluetta (valitettavasti). Muut väylät ainakin yritimme heittää läpi.

  Opastauluja ei tosiaan löytynyt kuin muutama, kuten Aleksanteri edellä sanoikin. Väylät 2, 3, 5 ja 7 olivat järkeviä heittää, mutta muissa väylissä oli hieman ongelmaa.

  Väylä 8 – ei ollut oikein hajua, mistä väylällä pitäisi avata
  Väylä 6 – sama juttu. Kori oli hyvällä paikalla, mutta virallinen avauspaikka jäi epäselväksi

  Rata sopii mainiosti aloitteville ja lajiin tutustuville. Kunhan opastetaulut saadaan paikalle, niin radan hahmottaminen selkeytynee huomattavasti. Toivottavasti radalla on edellytyksiä pysyä pelikuntoisena, ettei tauluja/koreja vandalisoida.

Vastaa