"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Myllymäen AM-rata, Jämsä

Radan kuvaus

Myllymäen DGP:n yhteydessä oleva 9-väyläinen amatöörirata, joka soveltuu aloittelijoille sekä harrastajille Myllymäen 18-väyläisen verryttelyradaksi.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Metsäoppilaitoksentie 2
  42300 Jämsä


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2021

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Betonilaatat

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, ei korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Myllymäen AM-rata, Jämsä

Ratakartta

Väylä 1: Myllymäki AM #1

Pituus 37 metriä. Par 3

Väylä 2: Myllymäki AM #2

Pituus 50 metriä. Par 3

Väylä 3: Myllymäki AM #3

Pituus 48 metriä. Par 3

Väylä 4: Myllymäki AM #4

Pituus 47 metriä. Par 3

Väylä 5: Myllymäki AM #5

Pituus 45 metriä. Par 3

Väylä 6: Myllymäki AM #6

Pituus 51 metriä. Par 3

Väylä 7: Myllymäki AM #7

Pituus 39 metriä. Par 3

Väylä 8: Myllymäki AM #8

Pituus 51 metriä. Par 3

Väylä 9: Myllymäki AM #9

Pituus 46 metriä. Par 3

3 arvostelua radalle “Myllymäen AM-rata, Jämsä

  Jämsän kaupungissa Myllymäen AM-rata. Radalla pituutta 9-väylää, 910m ja C1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 910m. Pelattu 29.6.2022.

  Myllymäen am-rata kulki täysin tasaisessa metsämaastossa, joten hyvin kevyestä ulkoilusta kävi radan kiertäminen. Helppoja neppiväyliä hyvin lyhyillä väyläpituuksilla missä puut kuitenkin hieman heittäjän sielunmaisemaa häiritsivät. Lyhyistä väylistä ja olemattomista siirtymistä johtuen varmasti yksi nopeimpia olemassa olevia 9-väyläisiä kierrettäväksi. Ei mitään erityistä suosikkiväylää tasaisten väylien joukossa.

  Rakenteista korit nuolineen parasta radalla. Rata sijaitsee Myllymäen pro-radan vieressä, joten siksikin radan läheisyydestä löytyi roskis ja lukittu löytökiekkolaatikko. Lisäksi puttiharjoitteluun oma alue sekä draiverien ulkoilutukseen reilusti kenttätilaa. Lähin kauppa evästelyyn Jämsänkosken keskustan muiden palveluiden äärelle S-Market Jämsänkoski 2km päässä. Jämsän keskustaan matkaa 9km.

  Radan rakenteet muutoin alkeelliset. Ei omaa ratakarttaa. Heittopaikat pikkuiset betonilaatat mitkä toki neppiradalla riittävät varsinkin tällaiselle paikaltaan heittäjälle. Heittopaikkaopasteina puutolppa missä tussattuna väylä nro. Osa tosin noistakin kaatuneina maassa lepäämässä. Next tee -kylttejä ei ollut, mutta tiiviillä radalla niitä ei tosin kaivannut korinuolten kaveriksi.

  Tätä frisbeegolfin suorituspaikkaa on vaikea arvioida varsinaisena ratana, sen verran alkeellisesti se oli toteutettu. Olisi hyvä, jos opastepuoli paranisi jatkossa huomattavasti ainakin ratakartan ja heittopaikoilla olevien opasteiden muodossa. Tämä toisi rataan vähän todellisemman ja vakavasti otettavamman radan tuntua, kun vieressä kuitenkin on ”pesunkestävä” pro dgp. Menee varmasti hyvin pro-radan lämmittelynä kuka sellaista nyt sattuu tarvitsemaan ja tietysti aivan lajin ensikertalaisille, mutta muutoin radan anti ei mikään kovin kummoinen. Lyhyttä helppoa väylää, ei mitään erikoista ja sävähdyttävää miltään osin.

  2/5

  Bongattu!

  Puttikorien läheltä alkava 9-väyläinen kokonaisuus. Sopii hyvin aloittelijoille ja perheen pienemmille heittäjille. Kokeneemmalle hyvää lämmittelyä ennen 18-väylän heittämistä. Toki omalle heitolle oli aika kämmenpainoitteinen rata.

  Kuten Jussi totesi, tällaisiakin ratoja tarvitaan, kun laji on kovassa nosteessa.

  Myllymäen alueen ratakokonaisuutta on kehitetty vuosien aikana todella hyvään ja lajia palvelevaan suuntaan. Alueen aktiviiset toimijat ansaitsevat kiitoksen työstään! Vahva suositus kokonaisuudelle, kannattaa käydä pelaamassa.

  Ihakan kiva neppirata ja ihan hyvä, että tehdään aloittelijoille ja lapsille viereen helpompi rata jos päärata tuntuu liian vaikealta. Tälläisiä am ratajoa vois olla enpikin eri radoilla jos niille on vaan tilaa.

Vastaa