"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Mukkula DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Mukkula DiscgolfPark on vuonna 2009 perustettu frisbeegolf rata. Mukkulan rata sijaitsee Rotarypuistossa. Kaudelle 2014 Mukkulan rata laajeni 22 väyläiseksi.

Lue lisää

Rata sisältää 22 kiinteää väylää, sekä 4 korin harjoitus alueen joka sijaitsee parkkipaikkojen puolella. Väylien pituudet vaihtelevat 65m sekä 243m välillä. Rata kun on rakennettu vanhalle pallogolf kentälle niin väylät ovat puistomaisia ja sisältävät komeita bunkkereita. Väylät 10-16, sekä väylä 19, kuitenkin ovat puistoväylien sijaan metsäväyliä. Rata on todella haastava lukuisine OB:neen. Par luku on 77.

Muistutus: Radalla käy paljon lenkkeilijöitä, koiran ulkoiluttajia, sekä paljon muita, niin muistetaan varoa. Turvallisuus ennen kaikkea.

Rotarypuisto

Lahden Rotarypuisto perustettiin Rotarysäätiön 50-vuotisjuhlan kunniaksi 1966 Salpausselän klubin toimesta. Puiston kartta julkaistiin 1977, jolloin Suomen ensimmäisen rotaryklubin perustamisesta oli kulunut 50 v. Puisto mainitaan ensimmäisen kerran virallisessa rotarydokumentissa 20.4.1978. Puistossa on sekä yksityisten henkilöiden että klubien istuttamia puita, jotka kaikki on merkitty alueen karttaan. Puistoalueen perustaja on Salpausselän rotaryklubi, jonka kanssa Mukkulan rotaryklubi samoin kuin muutkin lahtelaiset rotaryklubit ovat pyrkineet vaalimaan aluetta niin, että puisto ja ennen kaikkea sen puut saisivat kukoistaa rauhassa silmiemme iloksi ja ympäristön viihtyisyyden lisäämiseksi.

Alueen historia kertoo, että sille alettiin suunnitella golf-kenttää 1959. Pelaamaan päästiin 1962. Isku Oy halusi kuitenkin laajentua alueelle ja 1974 vahvistettu kaava antoi siihen mahdollisuuden. Koska alueelle sopi vain 9-reikäinen kenttä, alettiin suunnitella siirtoa muualle. Iskun halu laajentua antoi tähän lisämahdollisuudet ja niin golfinpeluu siirtyi Takkulaan 1985. Isku lahjoitti alueelleen jääneiden puiden tilalle taimet, jotka Lahti-Mukkulan rotaryklubi istutti 90-luvun alussa.

Vuonna 1995 Salpausselän klubi ja Mukkulan klubi järjestivät yhdessä talkoot alueen kunnostamiseksi. Samalla alettiin miettiä muistomerkin aikaansaamista puistoon.

Talkoot pidettiin keväällä 1996 ammattitaitoisen puutarhurin opastuksella. Rotarypuiston muistokivi paljastettiin 17.6.1996.

Rotarypuistoja on perustettu eri puolille maailmaa, mm. USA:han Kingstone Park (Kingston RC), Menomonee Falls Park (Menomonee RC), Oroville Rotary Park (Oroville RC), Santa Clara Rotary Park (Santa Clara RC). Suomessa on esim. Janakkalan klubilla rotarypuistona tammimetsikkö.

Lahden rotarypuistoon istutettiin vuosien1966 – 1977 välisenä aikana satoja puita, istuttajina mm. RI:n presidentin edustaja W.Wild (Etelä Afrikka), Pohjoismaiden edustaja Per Bundestam (Ruotsi) ja Suomen itsenäisyyden 50-vuotisjuhlan kunniaksi Lahden kaupunginjohtaja Teemu Hiltunen sekä yli 50 ulkomaalaista klubia tai yksityishenkilöä, mm Ada RC Oklahoma (USA), Rosario RC (Argentiina) ja Calgary RC (Kanada). Myös monet lahtelaiset tunnetut henkilöt ovat istuttaneet puita rotarypuistoon.

Yleisesti voi todeta rotarypuistojen kaikkialla maailmassa olevan monipuolisen toiminnan paikkoja, joissa on erilaisia lasten leikkipaikkoja ja myös muita oleskelutiloja. Frisbee-harrastajat antavat puistolle aivan uusia ulottuvuuksia ja tuovat rotarytoiminnan tälläkin tavalla lähelle kansainvälisen palvelujärjestön tavoitteita.

 

Ajankohtaista

10.08.2015
Frisbeegolfin SM-kisat Mukkulassa 13.-16.8.2015
Lahden Mukkula DiscGolfParkissa pelataan frisbeegolfin SM-kisat 13.-16.8.2015 välisenä aikana. Rata on suljettu muilta pelaajilta ... Lue lisää

25.05.2015
Frisbeegolfin SM-kisat Mukkulassa, Lahdessa 13.-16.8.2015
Frisbeegolfin SM-kisat pelataan Mukkula DiscGolfParkissa, Lahdessa 13.-16.8.2015. Kilpailu kerää Suomen parhaimmat pelaajat Mukkulan ... Lue lisää

19.08.2014
Mukkula Open is bigger than ever!
Mukkula Open on Lahden Frisbee Clubin kauden päätapahtuma. Vuonna 2014 Mukkula Open pelataan 23.-24.8. Kisat ovat kaksipäiväiset ja ... Lue lisää

Radan tiedot

 • Osoite

  Tuhtokatu
  15240 Lahti


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2009

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  22

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Peter Gylphe

 • Suunnittelija

  Kalle Vertanen, Peter Gylphe ja Visa Ruuhinen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Väyläkohtaiset säännöt löytyvät Lahden frisbeeclubin foorumilta kohdasta mukkula,käykää katsomassa! Viikkokisat keskiviikkoisin klo 18.00. Osallistuminen maksaa 2€ jäsenet, 3€ muut. Lisätietoja LFC:n foorumilta. Seuran verkkosivut: www.lahdenfrisbeeclub.fi

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Intersport Previo
  Kauppakatu 16 15140 LAHTI puh. 03-5230400

  Sportia Lahti Sportworld Oy
  Ajokatu 65 15500 LAHTI puh. 03-5256300

  Intersport Laune
  Ajokatu 55 15500 LAHTI puh. 03-5230500

Väyläkuvaukset

Mukkula DiscGolfPark, Lahti

Väylä 1: Mukkula DGP #1

Pituus 86 metriä. Par 3

Korkeusero -3,7m. Radan ensimmäinen heitto heitetään reiluun alamäkeen. Kori sijaitsee pienellä kummulla. Greeni OB-alueiden ympäröimä.

Väylä 2: Mukkula DGP #2

Pituus 87 metriä. Par 3

Korkeusero +/-0m. Valtaosalle heittäjistä joko suoraheitto tai hyzer. Greenin oikea reuna viettää hieman vasemmalle ja lisäksi se on erityisesti nurmikon leikkuun jälkeen erittäin liukas, mikä saattaa aiheuttaa ikäviä pomppuja. OB ympäröi väylää.

Väylä 3: Mukkula DGP #3

Pituus 110 metriä. Par 3

Korkeusero +0,7m. Tii sijaitsee väylän ulkopuolella. Avausheitto heitetään koivujen välistä korille, joka on puiden vartioima. OB ympäröi väylää.

Väylä 4: Mukkula DGP #4

Pituus 68 metriä. Par 3

Korkeusero +0,7m. Suoraa ja matalan puoleista heittoa vaativa koivukuja. Kujan viimeiset koivut muodostavat mandoportin, jonka välistä on heitettävä, tai on jatkettava väylän keskellä sijaitsevalta drop zonelta. OB ympäröi koria.

Väylä 5: Mukkula DGP #5

Pituus 132 metriä. Par 3

Korkeusero -1,1m. Väylä jolla pitkälle heittävien täytyy päättää jättääkö suosiolla vajaaksi ja hakee kolmosta, vai hakeeko rohkeasti OB-ojan ylitse OB:n ympäröimälle greenille saadakseen kakkosen.

Väylä 6: Mukkula DGP #6

Pituus 159 metriä. Par 4

Korkeusero +3,1m. Loivaan ylämäkeen pelattava väylä, jolla avausheitolta vaaditaan tarkkaa sijoitusta OB-keppien väliin ja n. 70m päässä tiiltä sijaitseva bunkkerikin täytyy välttää. Kori sijaitsee puiden vartioimalla greenillä. OB ympäröi väylää.

Väylä 7: Mukkula DGP #7

Pituus 104 metriä. Par 3

Korkeusero -1,1m. Mukkulan mittapuulla väylä on mukava hengähdystauko ennen kuin väylät muuttuvat kertaheitolla haastavammiksi. Väylällä ei ole juurikaan OB:ta, eikä se vaadi vielä älyttömän pitkää heittoa. Oikeakätiselle pelaajalle loiva hyzer johdattelee mukille. Lyhyeksi jääneen avausheiton jäljiltä vaaditaan kylmähermoista puttia, sillä kori on lähellä sen takana sijaitsevaa OB-ojaa.

Väylä 8: Mukkula DGP #8

Pituus 120 metriä. Par 3

Korkeusero +0,7m. Valtaosa heittäjistä joutuu tyytymään par-tulokseen jo tiillä. N. 100m pitkän loivan oikeakätisen hyzer-heiton jälkeen on helppoa lähestyä korille, joka sijaitsee kummulla. Korille päästäkseen oikeakätisen täytyy ylittää OB-alue ja osua kapeaan rakoon, tai hallittava kämmenpuolen S-heitto todella hyvin. OB ympäröi väylää.

Väylä 9: Mukkula DGP #9

Pituus 151 metriä. Par 3

Korkeusero +1,6m. Väylän alkupuolisko on reipasta ylämäkeä, jonka päällä on OB-bunkkeri. Tämän jälkeen väylä muuttuu tasaiseksi. Greeni on yllättävän kahdesta OB-bunkkerista ja korin takana olevasta rinteestä johtuen. OB ympäröi väylää.

Väylä 10: Mukkula DGP #10

Pituus 155 metriä. Par 4

Korkeusero +10,5m. Kori siintää kaukana ja korkealla sijaitsevan tasanteen päällä. Väylän ensimmäiset 100m ovat avointa, mutta sen jälkeen puut tulevat herkästi jatkoheittojen tielle. Avausheitto kannattaa sijoittaa väylän oikeaan reunaan, koska sieltä on paras reitti korille.

Väylä 11: Mukkula DGP #11

Pituus 165 metriä. Par 4

Korkeusero -2,5m. Par 4-väylä jolla vaaditaan taitoa ja jonkin verran tuuriakin. Avaus saatava osumaan oikealle kaartavana heittona suurien kuusien lomaan ja mielellään pitkälle, jos haluaa päästä hyville birdie-paikoille. Väylän alussa ja lopussa reilusti avoimempaa. Mando väylän oikeassa reunassa, kierrettävä vasemmalta. Väärin pelatun mandon seurauksena jatketaan drop zonelta.

Väylä 12: Mukkula DGP #12

Pituus 95 metriä. Par 3

Korkeusero -1,1m. Väylä ei ole pitkä, mutta erittäin haastavan muotoinen jyrkkä kurvi oikealle. Väylä laskee aluksi alamäkeen, kunnes kipuaa jälleen ylempänä olevalle kalliolle sijoitetulle korille. Mando n. 35m tiistä väylän oikeassa reunassa, kierrettävä vasemmalta. Väärin suoritetun mandon jälkeen jatketaan drop zonelta.

Väylä 13: Mukkula DGP #13

Pituus 117 metriä. Par 4

Korkeusero -15,4m. Kapeaan ja haastavasti oikealle kaartavaan ränniin pelattava jyrkkä alamäkiväylä. Uutuus kaudelle 2014.

Väylä 14: Mukkula DGP #14

Pituus 104 metriä. Par 3

Korkeusero +4,2m. Toinen ahdas ränni putkeen. Tällä kertaa vasemmalle ylämäkeen kartuvana. Puolivälin pujottelupuiden jälkeen väylä aukenee lopussa hieman avoimemmaksi.

Väylä 15: Mukkula DGP #15

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 16: Mukkula DGP #16

Pituus 149 metriä. Par 3

Korkeusero -12,1m. Koria ei näy tiille. Väylä kaartaa n. 100m kohdalla jyrkähkösti vasemmalle ja kori sijaitsee alamäen lopussa olevan kummun päällä. Väylä jolla kakkonen on erittäin kova ja harvinainen suoritus.

Väylä 17: Mukkula DGP #17

Pituus 235 metriä. Par 4

Korkeusero -5,2m. Haastava ja pitkä par 4, jolla on usein vastatuuli aiheuttamassa ylimääräistä päänvaivaa. Avausheitto heitetään reippaaseen alamäkeen ja väylän loppu pelataan tasaisella. Puut reunustavat väylän oikeaa reunaa. OB ympäröi väylää ja lisäksi n. 100m päässä tiiltä on OB-bunkkeri.

Väylä 18: Mukkula DGP #18

Pituus 208 metriä. Par 5

Korkeusero +7,2. Väylän alkupuolisko pelataan avoimella niityllä, mutta sen jälkipää on ahdas metsäkuja. Väylä puolessa välissä reippaan kokoinen tuplamando, mikäli kiekko ei mene tästä välistä jatketaan väylän vasemmassa reunassa sijaitsevalta drop zonelta. OB väylän alkupäässä väylän molemmin puolin mandoille saakka.

Väylä 19: Mukkula DGP #19

Pituus 118 metriä. Par 4

Väylä 20: Mukkula DGP #20

Pituus 243 metriä. Par 5

Korkeusero -3,7m. Tiiltä aukeaa avoin nurmikenttä, jolla väylä kulkee. Reitti on vapaa, kunhan osut tolppien väliin. OB ympäröi väylää, ja lisäksi kori on sijoitettu saareen. "Mantereelta" heitettäessä heiton on jäätävä saareen, muutoin jatketaan mantereelta siitä kohdasta, mistä  kiekko ylitti mantereen OB-rajan.

Väylä 21: Mukkula DGP #21

Pituus 160 metriä. Par 4

Korkeusero +1,5m. Kahta tarkkaa sijoitusta vaativa par 4-väylä. Väylä kapenee puolessa välissä ja rakoon olisi syytä osua mikäli mielii birdie-paikalle. Greeni on todella tiukka ja sen vasemmalla puolella vaanii lampi. OB ympäröi väylää. Mando väylän oikeassa reunassa n. 75m tiiltä, kierrettävä oikealta. Drop zone kutsuu jos mandon kiertää väärältä puolelta.

Väylä 22: Mukkula DGP #22

Pituus 141 metriä. Par 3

Korkeusero +2,5m. Väylän alussa on runsaan kokoinen OB-alue, jonka ylittämiseen vaaditaan reilu 50m heitto. Väylän alussa on myös hieman aluetta, jolle lyhyemmälle heittävät voivat sijoittaa avauksensa, jolloin OB-alueen ylittäminen helpottuu.

19 arvostelua radalle “Mukkula DiscGolfPark

  Uudistusten myötä radalla nyt kaksi 18 väyläistä layouttia. Puistorata on sitä perus Mukkulaa josta tykkään. En kuitenkaan tykännyt metsäradasta juuri ollenkaan.

  Alussa ns. vanhat väylät olivat vielä mukavia, mutta uudet väylät olivat vain epämiellyttäviä. Metsäpilli-alamäki konsepti kävi nopeasti tylsäksi ja sokkoväyliä oli aivan liikaa.

  Maasto oli hyvin raskasta kulkea koska aluskasvillisuus raapi jalkoja. Myös väyläopasteiden puuttellisuus oli iso miinus. Ymmärrän, että tämä voi johtua siitä, että niitä ei ole ehditty edes tehdä tmv.

  Ensikertalaisena tällä layoutilla kokemus ei ollut hyvä, eikä väylät houkuttele tulemaan uudestaan.

  Eturivin ratakokonaisuus! Valtaosa väylistä on laajalla nurminiityllä väljiä puusaarekkeita hienosti väistellen. Metsäväyliä on lähemmäs kymmenen, osa niistä on tiukemmin puiden vartioimia, kuitenkaan ihan kapeimpia puurännejä ei ole.

  Kaksi alkuväylää on lämmittelyynkin sopivasti lyhyehköjä ollen kuitenkin rajauksineen kiinnostavia. Sen jälkeen seuraa useita pitkiä väyliä, joissa muutamia pitkälti yli 200 metrisiäkin. Alueen yleisen pelattavuuden ja liikkumisen kannalta välttämättömät OB-rajat jättävät parilla väylällä kuitenkin hieman liian kapeita kohtia pelialueen puolelle…

  Niittyväyliä monipuolistaa muutamia selvästi erottuvia OB-bunkkereita ja pari nurmikumpareelle sijoitettua koripaikkaakin.
  Korotettuja koreja on yksi, väylällä 14. Tiit ovat useimmiten suuret, niistä yksittäisiä on kuitenkin kovin epätasaisia ollakseen tämän tason radalla..

  Hienoin radan osa on pitkät 16-18 väylät sijoittuen niin metsämäelle kuin nurminiityllekin.

  Mahtava rata. Paikallisen oppaan avulla selvisi vielä suht nopeasti. Tiit mahtavan kokosia, ja talissa on tullut jo masennuttua vastaavien pitkien puistosiivujen (kera tiukat ob:t) kanssa, ettei haitannut menoa. Monipuolinen ja hyvin hoidettu rata.

  Vaikeaaaa… Tämän kesän 23:s rata, joka oli ehdottomasti vaikein ja harrastajalle hetkittäin suorastaan masentava. Hienoa, että rata laajenee keväällä jo 36 väylän mittaiseksi, mutta rata tuntuu olevan ajateltu lähinnä pro-heittäjille ja kilpailukäyttöön (väylät pitkiä/OB:t vaanii ja syö miestä).

  Rata on taatusti perusteltu, mutta jotta siellä loistaisivat tulevaisuudessa myös PAIKALLISET tähdet, pitäisi tarjota jotain helppoa/palkitsevaa/mukavaa/onnistumisen elämyksiä, jotain mistä ponnistaa…

  LAHTI voisi tehdä – siis Lahteen TAYTYY tehdä rata, joka houkuttaa nuoria – miks´ei (siinä sivussa) myös vanhempaa porukkaa.

  Tiedän, ettei nyt just varmaan kunnan hahmot syty asialle, kun 36 väylää valmistuu, mutta tosiasia on, ettei ne radat tarjoa juuri mitään kersoille… …ja sopivaa paikkaa saattaa olla vaikea löytää…

  Tätä ajatellessa käykää kuitenkin heittämässä täällä:

  Ristikiven Frisbeegolf:
  Terttuseljankuja 1
  04300 Tuusula

  ja täällä:

  Myllymäen frisbeegolfrata:
  Hiessillankatu 10
  53550 Lappeenranta

  …ylös alas, ei niin kauas…

  -marko-

  UPEE RATA! Tykkäsin kovasti, kun kävin pelaamassa ohikulkumatkalla viikonloppuna. Sopivasti pidempiä ja vähän lyhyempiä väyliä. Tiukat OB:t, mutta oppiipahan heittämään tarkasti. En ihmettele hetkeäkään miksi tuon kaltaisella radalla on SM-kisat järjestetty. Ehdottomasti aion käydä uudestaan!

  Todella hieno rata, mutta pitkät ja kapeat väylät yhdistettynä Mukkulan tuuliin tuovat sen verran haastetta, että aloittelijoille suosittelen pelaamista ilman OB-heitoista tulevaa plussapistettä. Niitä nimittäin tulee! Itse kiertelen tätä viikoittain, mutta silti eivät kiekot pysy aina sisällä.

  Rata on päivittynyt juuri 27-väyläiseksi, mutta ratakarttaan uudet väylät merkitään vasta ensi kesänä, kun loputkin 36 väylästä avataan. Tavoitteena on siis saada paikalle kaksi 18-väyläistä rataa, joista löytyy niin kapeaa metsäränniä kuin puistoväyliäkin. Toivoa vaan sopii että uusista metsäväylistä ei tehdä aivan niin kapeita kuin kahden viimeksi avatun perusteella näyttää…

  Radalla on muutama kohta mihin saa erinomaisesti hukattua kiekon, mutta tarkalla pelillä tai tähystäjää käyttämällä selviää ilman suurempia ongelmia.

  Hyvä rata. Niittyväylillä pitkät ja tarkat heitot hallitsevat ja metsässä puolestaan tarkkuus on valttia. Runsaasti oikealle kaartavia väyliä ja jonkin verran korkeuseroja metsän puolella. Tiit erittäin loistavia, tilaa on todella reilusti! Tänne voi tulla uudestaankin.

  Erittäin hieno rata! Viisi uutta väylää metsän puolella a,b,c,d,e, jotka vielä pahasti vaiheessa. Avoimella nurtsilla olevat väylät erittäin jees! Metsä on metsä.. Ensimmäinen kerta tällä radalla ja ei varmasti jää viimeiseksi. Mucho bueno!

  Nykyään rata on 25-väyläinen. Väylien 10 ja 11 välissä on väylät A, B ja C – kaikki par 3 metsäväyliä. Rata on haastava. Väylät kapeita ja puisto-osuudella useasti tuuli lisää vaikeustasoa. Jos haluat kokeilla kestääkö sipuli – suosittelen Mukkulaa 😉

  Keppihelvetti. Allekirjoitan. Alun ja lopun puistoväylät tosiaan reunustettu kepeillä, jotka opettavat nöyräksi (vai nöyryyttävät, onkohan se sama asia…), takaosan metsäväylät sitten toisenlaista keppihelvettiä, kuljettava väylä on kapea ja ei aina meinaa kiekolla löytyä. Vaihtelua on radassa kuitenkin sen verran paljon, että mukavasti tasapainottuu meno siten, että jos koko rata olisi ainoastaan kummanlaista tahansa (siis joko pelkkää ob-niittyä tai pelkkää metsäpilliä), ei siellä moni liian usein kävisi, mutta nykyisellään toimii vaikeana mutta antoisana ratana.

  Tämä arvostelu tehty 2015 -mallisen 22-väyläisen layoutin pohjalta.

  Yksi Suomen parhaista radoista. Hienot nurmikkoväylät ja haastavat metsäväylät. OB-keppejä on vähän liikaakin. Pitkiä väyliä, mutta heittojen pitää olla tarkkoja ettei heitot karkaa outin puolelle. Tiit ovat valtavia. Parkkipaikan puolelta löytyy neljä n. 40-50m harjoitusväylää ja niissäkin tiit ovat isompia kuin missään muualla 🙂

  Apilapitoinen nurmikko ja valkopäiset OB kepit ei todellakaan ole mikään hyvä yhdistelmä. Usealla väylällä sai tosiaankin arpoa että missä ne rajat menee vai meneekö missään . Ja metsäväylät on ilmeisesti tarkoitus heittää markkerilla koska se on luultavasti ainut mikä siellä mahtuu lentämään.
  Roskiksista ja isoista heittoalustoista plussaa, ( kuten melkein joka väylältäkin 😉

  Alkuun vaikutti mukavan avoimelta puistoradalta, mutta kun kiekot alkoivat lennellä ob keppien väärälle puolelle, mieli muuttui. Aivan naurettavan kapeita väyliä noin pitkiksi. Jos et ole sm-tason heittäjä, ei tänne kannata lähteä turhautumaan.

  Mukkulaan täytyy asennoitua vähän erilailla kuin normaaliin fribarataan. Välillä tuntuu että siellä on enemmän OB-keppejä kuin ruohonkorsia. Nyt peijaisiin on uutena tulokkaana liittynyt muutama kapea metsäpilli. Mukkula toimii siis erittäin tehokkaana sipulintreenaajana. Jos selviät kiroilematta koko radan läpi, selviät mistä vain.
  Suuri hatunnosto radan ylläpitäjille, sillä se ei todellakaan ole täällä helppoa. Iso osa radasta on tehty entisen mailagolfkentän päälle ja vaatii valtavasti ylläpitoa ruohonleikkauksen muodossa. Myös ajoittaiset tulvat vaivaavat tiettyinä vuodenaikoina. Korit poistetaan talvikaudeksi ja tulevat takaisin vasta yllättävän myöhään, joten kannattaa varmistaa radan tilanne etukäteen jos tulee kauempaa.

  Ehdottomasti yksi parhaista radoista mitä Suomesta löytyy. Muutamaa väylää voisi toki parantaa, mutta jo 18-väyläinen kokonaisuus tarjoaa upeita frisbeegolfkokemuksia. Huonoin puoli on oikeastaan reilun tunnin ajomatka. 🙂

Vastaa