"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Mikkalan maalaistalo

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Mikkalan maalaistalon frisbeegolfrata sijaitsee Mikkalan maalaistalo-nimisen maatilamatkailutilan yhteydessä. Rata on rakennettu tilan välittömään läheisyyteen 2013, kumpuilevaan metsämaisemaan.

Lue lisää

Rata on erittäin siisti, koska radalla ei ole juuri ollenkaan aluskasvustoa, pitkää heinää tai pensaikkoa. Suurimmat esteet heittoväylillä ovat metsän täysikasvuinen puusto joka koostuu järeästä mänty- ja koivumetsästä.

Rata on vapaasti käytettävissä matkailutilan vuokrauksen yhteydessä. Muutoin rata on maksullinen. Lisätietoja Mikkalan maalaistalosta: http://www.huvila.net/859/

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Ahvenisentie 124
  73600 Kaavi


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2013

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Maapohja

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Jouko Mikkanen

 • Suunnittelija

  Jouko Mikkanen

 • Ilmainen/maksullinen

  maksullinen

 • Lisätietoja

  Vessa(t)

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Mikkalan maalaistalo

Väylä 1: Mikkalan maalaistalo #1

Pituus metriä. Par 3

Väylä 2: Mikkalan maalaistalo #2

Pituus metriä. Par 3

Väylä 3: Mikkalan maalaistalo #3

Pituus metriä. Par 3

Väylä 4: Mikkalan maalaistalo #4

Pituus metriä. Par 3

Väylä 5: Mikkalan maalaistalo #5

Pituus metriä. Par 3

Väylä 6: Mikkalan maalaistalo #6

Pituus metriä. Par 3

Väylä 7: Mikkalan maalaistalo #7

Pituus metriä. Par 3

Väylä 8: Mikkalan maalaistalo #8

Pituus metriä. Par 3

Väylä 9: Mikkalan maalaistalo #9

Pituus metriä. Par 3

2 arvostelua radalle “Mikkalan maalaistalo

  Mikkalan Maalaistalon (maatilamatkailuyritys) pihapiirissä Kaavilla 9-väyläinen ja C3-luokituksen omaava frisbeegolfrata. Väylien pituudet ja karttaa ei tiedossa, mutta silmämääräisesti väyläpituudet 30-90 metrin välillä.

  Olipahan mielenkiintoinen ja aivan erilainen frisbeegolfkokemus kuin koskaan aiemmin. Periaatteessa moni asia oli rempallaan. Ei karttaa käytössä, ei tietoa väyläpituuksista, ei heittopaikkaopasteita, ei heittopaikkoja (muoviputken pätkillä oli merkattu), ei väyläopasteita, koritkin vähän kotikutoiset. Paljon olisi periaatteessa parannettavia juttuja.

  Mutta se käytäntö… mie voisin milloin tahansa mennä tuonne uudestaan pelaamaan ja se on aina merkki onnistuneesta elämyksestä. Ja elämyshän tämä olikin. Ennen lähtöä soitto tilan isännälle, joka kohteeseen saavuttua esitteli rataa ja näytti muitakin paikkoja maatilallaan, oikein ystävällinen ihminen. Väylät olivat yllättävän vaativia ja pituuttakin oli mukavasti. Oli tasaista, oli ylämäkeä ja alamäkeä ja lähes yksi sokkoväyläkin. Puita oli lisäämässä vaikeuskerrointa vaikka hyviä heittolinjoja toki löytyi. Mukavaa ulkoilua oli kierros, ihan ei ehkä kuntoilun puolelle vielä kuitenkaan menty.

  Suosikkiväylä oli heti nro 1 missä hirsirakennuksen kulmilta heitettiin 30 metrinen matalan aidan yli ja sitte pitikin mennä aidan yli itekin perässä. Tilalla oli myös navetta missä alun toistakymmentä lehmää. Kolmella vikalla väylällä kuului juuri ”MUUUUU!” kun keskittyi puttiin… siinä piti keräillä itseään hetki ku rupes naurattamaan. Ammuntaa jatkui pitkään. Eikä se minua haitannut, päinvastoin. Rata kierti lehmien kesälaitumella ja sitä itseään oli siellä täällä. Onneksi yksikään kiekko ei kakkaläjään läsähtänny…

  Minusta tällaisia ratoja juuri tarvitaan. Pitää nostaa hattua tällaiselle yrittäjälle joka omalla kustannuksellaan saa jotain noin hienoa aikaiseksi. Kaiken ei tarvitse olla priimaa ja luksusta, vaan monesti pienempi on kauniimpaa. Tällaisilla radoilla lomailijat saavat hyvää ajanvietettä ja matalalla kynnyksellä tutustuvat lajiin. Sitten jokainen voi siirtyä halujensa mukaan ns. suuremmille kentille. Kilpaheittäjille rata ei tarjoa mitään erityistä nähtävää esim. heittopaikkojen puutteen ja alkeellisten korien takia. Aitoa maalaistunnelmaa on tarjolla sitten sitäkin enemmän.

  Mie olen vaikuttunut, voisin siis milloin tahansa tulla pelaamaan uudestaan! Tämä rata muutti peruuttamattomasti miun käsitystä frisbeegolfradoista. Kaiken ei tarvitse olla aina niin viimeisteltyä ja hienoa, jotta siitä voi nauttia!

  4/5

Vastaa