"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Metsämaa DiscGolfPark

Radan kuvaus

Metsämaa DiscGolfPark on metsäinen aloittelijaystävällinen kokonaisuus.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Metsämaantie 618
  32270 Loimaa


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Juho Rantalaiho

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  harjoituskori(t)

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Metsämaa DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Metsämaa DGP #1

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 2: Metsämaa DGP #2

Pituus 50 metriä. Par 3

Väylä 3: Metsämaa DGP #3

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 4: Metsämaa DGP #4

Pituus 102 metriä. Par 3

Väylä 5: Metsämaa DGP #5

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 6: Metsämaa DGP #6

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 7: Metsämaa DGP #7

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 8: Metsämaa DGP #8

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 9: Metsämaa DGP #9

Pituus 64 metriä. Par 3

12 arvostelua radalle “Metsämaa DiscGolfPark

  Loivien korkeuserojen metsärata, paikoin tasaisellakin. Hakkuuaukealla väylät 4 ja 7. Pienet tasaiset heittoalustat. Väyliltä 2 ja 8 pitäisi harventaa laajoja pensaikkoja. Ja väylällä 3 alkaa kuusen taimillakin olla jo mittaa…

  Hienoimpia ehkäpä väylät 1 ja 9, etenkin päätösväylän griini rinteessä puineen!

  Jopas oli… yleisesti sanottuna ihan kiva paikka ja maastonsa puolesta helppokulkuinen lastenkin kanssa. MUTTA!!!… 8 ja 3 jäi heittämättä väylien huonon kunnon takia. Heittäjien vähyys (eli luonnollinen kuluma) ja/tai kunnossapito loisti poissaolollaan.

  Harmi.

  Mutta jotain hyvääkin… mustikoita, puolukoita ja vadelmia oli runsaasti joka väylällä, kirjaimellisesti.

  Rento 9-väylän kepeä rata, joka kiertää hakkuuaukean ympäri. Jonkin verran on enemmän pidempiä siirtymiä, kuin yleensä 9-väyläisillä. Vältä radalle ajoa Google Mapsin ”Metsämaa DiscGolfParkin” avulla, sillä joudut Kotirinteentiellä yksityistalon pihalle.

  Ei yhtään hullumpi rata metsäradaksi. Väylät olivat ihan viihdyttäviä. Moitittavaakin löytyi. Väylät ovat täynnä kaikenlaista perkuujätettä. Olisi ihan fiksua kerätä pois ainakin suurimmat roippeet pois. Nyt muutamalla väylällä on isot keot risuja keskellä heittolinjoja. Opasteita voisi olla väylien välillä, sillä muutama siirtymä on sen verran pitkä, että usko loppui ja oli pakko tähyillä kännykästä ratakartasta otettua kuvaa. Miinuksena voidaan mainita ainakin heinäkuussa 2017 alueella majaillut erityisen elinvoimainen ja ihmisrakas kärpäskanta. Ehkä rata on rakennettu muinaisen intiaanien hautausmaan päälle tai sitten lähistöllä on kaatopaikka. Joka tapauksessa kärpäsistä saa heittoseuraa, jos ei muita kavereita satu olemaan mukana.

  Yllä mainitut kommentit pitävät edelleen paikansa. Paarmoja oli ihan kiitettävästi. Ei mikään erityinen helmi, vaan 9-väyläinen metsärata, joita on varmaan suurin osa Suomen radoista. Midareilla ja puttereilla pärjäsi hyvin.

  Hyvin tyypillinen metsärata, joka seuraa pururataa. Kartat, tiimatot ja korit hyvää DiscGolfPark laatua, mutta väylien välisiä opasteita en nähnyt missään, piti vähän karttaa puhelimella vilkuilla välillä. Ei kannata kauempaa matkustaa tämän takia, sen verran mielikuvituksettomia väyliä täällä on. Ei ne kuitenkaan mitään ihan helppoja neppailuja ole. Keskivaikea ysiväyläinen, kelvannee hyvin lähialueen aloittelijoille ja harrastajille.

  8 Väylä kaipaa raivaussahan tms. käyttöä. Muillakin väylillä voisi hieman aluskasvillisuutta karsia ja ehkä muutamia puita kaataa selkeämmän väylän aikaan saamiseksi.. Hienoa kuitenkin että Loimaa sai myös 9 väylän radan.

Vastaa