"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Mellonmäen frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Vuonna 2016 Imatran rata-arsenaali sai tuoreen lisäyksen 12-väyläisen haastavan radan muodossa.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Akantie 9
  55100 Imatra


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  12

 • Heittopaikat

  Betoni

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Mellonmäen frisbeegolfrata

Väylä 1

Pituus 120 metriä. Par 3

Väylä 2

Pituus 150 metriä. Par 4

Väylä 3

Pituus 69 metriä. Par 3

Väylä 4

Pituus 130 metriä. Par 3

Väylä 5

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 6

Pituus 50 metriä. Par 3

Väylä 7

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 8

Pituus 53 metriä. Par 3

Väylä 9

Pituus 118 metriä. Par 4

Väylä 10

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 11

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 12

Pituus 210 metriä. Par 4

6 arvostelua radalle “Mellonmäen frisbeegolfrata

  Aika HC rata. Kaikenlaista jännää väylää. Kasvukaudella vaan mahdoton pelata ilman paikallisopasta ja spottaamista monella väylällä. Tai näin toukokuussa, en tiedä miten mahtoi olla talkoilu ym. kesemmällä/ensi vuonna, mutta kasvusto vaikutti sellaiselta että vaikka vetää machetella matalaksi niin viikon päästä sama.

  3/5…rata muodostaa siirtymineen ja väylineen järkevän kokonaisuuden. Väylät ovat monipuolisia ja heittovalikoimaa voi käyttää vaihdellen, koska heittoreittejä löytyy. Betoniset tiimatot erinomaiset, lautaviritelmät ovat märkinä liukkaita. Korkeuseroja on mukavasti, etenkin viimeisen väylän liidätys on hieno. Valitettavasti emme vain löytäneet viimeisen väylän koria. Korit ovat muutenkin vähän heppoisen oloiset, kuinkahan kauan pysyvät kunnossa? Opasteisiin on myös syytä panostaa. Kuten yllä on mainittu, niin rata kaipaa varsinkin kesäaikaan huoltoa/ylläpitoa. Rata sopii hyvin profiililtaan muiden Imatran ratojen joukkoon, koska muilla radoilla ei näin kovia korkeuseroja olekaan.

  Korit siis Westside black basket ja niiden varaan radan rakentaminen on kyllä sellaista puuhaa että ei pitkään kestä.
  Korit aseteltu melko haastaviin paikkoihin ja alle laitto monessa paikassa se ainoa järkevä asia koska ohi vetämällä on koko ajan rinteestä alas.. Melko fyysinen nyppylän kierto on joten kovin montaa kertaa ei tässä maistu.. Silti combo Imatran muihin ratoihin on loistava ja yhden päivän visiitti koko ratojen kiertämiseen maistuu kyllä hyvälle tällä lisäyksellä.

  Rata laajentunut 18-väyläiseksi ja uusimmat väylät eivät ehkä ihan valmiita. Hauskoja ja tavallisesta poikkeavia väyliä runsaasti. Omalaatuinen positiivisessa mielessä. Hyvällä ylläpidolla (heinien niitto, kunnon raivaukset, pidemmät tiipaikat) antaisin 5/5. Toki nytkin oli jonkin verran niitetty ja haketettu, mutta haastava kasvusto vaatii vielä enemmän. Nyt ”vain” 3/5. Toivon kovasti, että tätä rataa kehitetään ja ylläpidetään jatkossa. Tulen uudelleenkin.

  Rata tosiaan 18-väyläinen, mutta ilman karttaa tai opasteita emme lähteneet kaikkia lisättyjä väyliä edes etsimään. Jo 12-väyläisenä rata tuntuu vähän keskeneräiseltä. Monen väylän sivussa oli reilun metrin korkuista heinää ja nokkospusikkoa, joillain väylillä jopa ihan väylän keskellä. Iso osa pelaamiseen käytetystä ajasta meni kiekkojen etsimiseen. Korit olivat vähintäänkin epäilyttävät ja tiipaikat pienet ja ahtaat.

  Ainoa plussa tulee siitä, että ruuhkaa ei radalla ollut. Ymmärrän toki myös syyn siihen, sillä itsekään en meinaa tänne enää montaa kertaa tulla kiekkojani kadottamaan. Toivottavasti paikallinen seura hoitaa ensimmäisenä 12 väylää hyvään kuntoon ja jatkaa laajentamista vasta sen jälkeen. Hyvin ylläpidettynä rata voisi olla häpeäpilkun sijasta hieno lisä Imatran laajaan ratavalikoimaan.

  Ratakartta täysin väärä, rata ilmeisesti nykyään 18-väyläinen. Itse löysin noin 6 väylää ennen kuin turhauduin ja poistuin. Heinä oli pitkää rinteissä, koreja kahta erilaista ja tiitä montaa eri sorttia.

  Voisi suoraan sanoa rataesittelyssä, että rata on 18-väyläinen eikä ole opasteita, tuli turha reissu radalle ilman paikallista opasta.

  Ne väylät, mitkä löysin, oli mielenkiintoisia ja haastavia, harmi vaan että radan opasteet ja info on täysin olemattomat.

Vastaa