"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Mäyriä DiscGolfPark

Radan kuvaus

Pelattavissa talvella, ei talvikunnossapitoa

Lempäälässä, Mäyriän virkistysalueella, sijaitseva 12-väyläinen metsärata järven äärellä. Radan aloituspiste on jalkapallokentän vieressä lähellä pysäköintialuetta.

Lue lisää

Tällä hetkellä ratakartassa näkyy tarkasti kaikkien 12-väylän sijainti. Muita väylätietoja ei kartassa juuri nyt ole. Nämä ajantasaiset tiedot pystyy kuitenkin poimimaan väyläkuvauksista. Ylläpito päivittää lopullisen ratakartan ratasivulle heti, kun sellainen on saatavilla. (15.10.2022)

Radan tiedot

 • Osoite

  Vanha rantatie 105
  37500 Lempäälä


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2017

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  12

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Jussi Meresmaa

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Pelattavissa, ei talvikunnossapitoa

Väyläkuvaukset

Mäyriä DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Mäyriä DGP #1

Pituus 53 metriä. Par 3

Väylä 2: Mäyriä DGP #2

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 3: Mäyriä DGP #3

Pituus 73 metriä. Par 3

Väylä 4: Mäyriä DGP #4

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 5: Mäyriä DGP #5

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 6: Mäyriä DGP #6

Pituus 52 metriä. Par 3

Väylä 7: Mäyriä DGP #7

Pituus 78 metriä. Par 3

Väylä 8: Mäyriä DGP #8

Pituus 51 metriä. Par 3

Väylä 9: Mäyriä DGP #9

Pituus 49 metriä. Par 3

Väylä 10: Mäyriä DGP #10

Pituus 50 metriä. Par 3

Väylä 11: Mäyriä DGP #11

Pituus 51 metriä. Par 3

Väylä 12: Mäyriä DGP #12

Pituus 64 metriä. Par 3

12 arvostelua radalle “Mäyriä DiscGolfPark

  Päätieltä kohden omakotitaloa ja sitten kannattaa ajaa noin 150 metriä oikealle lähelle pallokentän reunaa, siitä ykkösväylälle.
  Lyhyitä, aika pusikkoisia väyliä luvassa ja varaudu puuosumiin. Tarkkakätinen suoraanheittäjä pärjää täällä.

  Upea lyhempien väylien harjoitusrata! Monipuoliset väylät on kaikki asianmukaisesti tehty metsään ja jätetty virkistysalueen kulku-urat rauhaan.

  Väylistä eniten helmi ehkäpä 7. suoraan loivaan alamäkeen pienelle aukiolle.

  Yllärinä tuli radalla vastaan että olikin 12 väyläinen. Ei löytynyt mistään uutta ratakarttaa. 10 väylän jälkeen pieni hakeminen missä seuraava väylä oli. Siihen kohtaan sekä viimeiseen väylään kaipaisi opasteita. Hieman roskainen rata.

  Oikein mukava lyhyt 9 väyläinen rata. Rata oli hyvässä kunnossa ja siistitty kun kävin. Muutama tii oli vähän kuprulla mutta se ei pahemmin tuon mittaisilla väylillä haittaa. Ei ollut yhtään väylää mistä en olisi pitänyt kun oli selkeä väylä korille ja selkeä heitto minkälainen pitää olla.

  Julmaa tylytystä täällä. Ihan hauska ratahan tämä oli. Mun kiekot pomppivat puista erittäin pahoihin mörreihin kaiken aikaa, mutta tunne oli, että se johtui heittäjästä pääasiassa. No mainitulla kakkosväylällä selkeää reittiä korille ei ole, mutta noin muuten siis. Pidin. Omaleimainen ja priimakuntoinen.

  Korit, opasteet ja heittopaikat Ok. Muutamat väylät turhankin kapeita joissa selkeää väylää ei ns löydy josta johtuen puuosumia vaikeahko välttää. Pientä raivausta kun radalla tekisi olisi ihan kivalla paikalla oleva 9 väyläinen metsärata josta löytyy pieniä korkeuserojakin. Väylät lyhyehköjä rata suht nopea kiertää.

  Kertakäymisen arvoinen. Väylät lyhyitä ja erittäin kapeita. Muutama väylä oli kyllä mielestäni oikein hieno ja hauska heittää, muistaakseni väylä 4 esimerkkinä. Toisaalta esimerkiksi 2.väylällä oli kyllä aika toivoton löytää todellista väylää, vaan enemmän piti heittää sinne päin ja toivoa että jollain ihmeellä ei osu johonkin puuhun.

  Hieman enemmän karsimista siis puista ja puskista niin rata voisi toimia helpohkona 9-väyläisenä aloittelijaratana hyvin, nyt en lähtisi rataa suosittelemaan muuta kuin bongauksen vuoksi. Lähistöllä on parempiakin ratoja, kuten Anttilanvuori ja Hakkari.

  Karttalinkki vie suoraan oikeaan osoitteeseen ja opastaulu on hyvin näkyvissä. Rata on 9-väyläinen aloittelijaystävällinen rata lyhyillä väyläpituuksilla. Useammalla väylällä piti heittää vain suoraan, sinänsä väylät eivät olleet mitenkään ihmeellisempiä. Kokeneemmalle heittäjälle haasteitta tuo tietenkin holarin heittäminen, mikä on mahdollista useammalla väylällä. Siirtymät ovat lyhyitä ja rata mukava kävellä läpi, tosin joissakin kohdissa maasto oli vähän haastavampaa.

  Meille rata toimi lämmittelyratana ennen Julkujärven pitkien väylien haastamista. Kannattaa käydä heittämässä läpi, jos Lempäälän suunnalle eksyt.

Vastaa