"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Malminiityn frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Vantaan Malminiitylle kesällä 2015 valmistunut 9-väyläinen aloittelijoille soveltuva rata. Kokeneemmille harrastajille rata menee lähäritreeniksi ja birdie-jahdiksi.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Malminiityntie 11
  01350 Vantaa


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Pelattavissa, ei talvikunnossapitoa

Väyläkuvaukset

Malminiityn frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Malminiitty #1

Pituus 58 metriä. Par 3

Lähes suora väylä, jolla voi heittää aavistuksen hysseä. Jokunen puu esteenä molemmin puolin väylää.

Väylä 2: Malminiitty #2

Pituus 46 metriä. Par 3

Suora heitto hieman ylöspäin viettävällä väylällä. Kori on puiden muodostamassa taskussa.

Väylä 3: Malminiitty #3

Pituus 60 metriä. Par 3

Rankasti vasemmalle kaartava heitto johdattelee puiden ohitse mukille, joka ei näy tiille.

Väylä 4: Malminiitty #4

Pituus 44 metriä. Par 3

Viiva suora heitto korin juureen lienee paras resepti. Ei kannata heittää pitkäksi, sillä korin takana on alaspäin viettävä rinne.

Väylä 5: Malminiitty #5

Pituus 72 metriä. Par 3

Taas haetaan suoraa heittoa, tällä kertaa puolessa välissä sijaitsevan puumuurin lävitse. Oja n. 13m ennen koria kahmii liian matalat ja vajaaksi jäävät heitot.

Väylä 6: Malminiitty #6

Pituus 73 metriä. Par 3

Kolmas hysse väylä oikeakätiselle rystyheittäjälle. Maasto viettää hieman poispäin korista sen takana.

Väylä 7: Malminiitty #7

Pituus 60 metriä. Par 3

Todella tarkkaa S-linjan heittoa vaativa ahdas väylä, jos mielii aivan korille saakka avauksella. Radan haastavin väylä.

Väylä 8: Malminiitty #8

Pituus 58 metriä. Par 3

Korille pääsee suoraa, mutta kapeaa reittiä, tai voimakkaasti oikealle kaartavalla heitolla vasemman kautta.

Väylä 9: Malminiitty #9

Pituus 80 metriä. Par 3

Iso hysse päätynee korille saakka, kunhan väistää loppupäässä olevan suuren koivun.

22 arvostelua radalle “Malminiityn frisbeegolfrata

  Ratakartta ja ilmeisesti myöskään väyläkuvaukset eivät loppupäässä vastaa tämän hetken rataa? Rata itsessään on erittäin hieno ja rakennettu hyvin maastoa käyttäen. Alun väylät mahdollistavat aloittelijallekin birdieputken, mutta loppupuolisko palauttaa takaisin maan pinnalle teknisillä väylillään. Pojan kanssa käyty nyt pk-seudulla vieraillessa jo useampi kierros ja itse max 70-80 metrin heittopituudella pystyn tällä radalla hyvin haastamaan vähintään 20-30 metriä pidemmälle heittävää jälkikasvua. Väyläopasteiden puute ei haittaa kun käyttää UDisciä.

  Hyvä rata aloittelijalle. Päivittäkää tälle sivustolle ratojen tiedot oikeiksi, myös ratakartta mandoineen pitäisi päivittää, ensikertalainen etsii viimeistä väylää eikun kahta vikaa, eikun mitäs tässä nyt etsitäänkään 😉

  Mukava puisto rata! Soveltuu hyvin aloittelijoille sekä lapsiperheille. Väylät suurimmaksi osaksi varsin aukeita sekä lyhyitä. Puita enemminkin väylien reunoilla. Väylä n.5:llä en löytänyt Drop zonea laisinkaa. Mando näkyvästi merkattu. 8 väylän korilta saisi olla parempi opastus 9 tiille, muuten maalaisjärjellä ja jälkiä seuraamalla seurava väylä helppo löytää. Toki ratakartta myös apuna. Antaisin 3/5

  Mukavaa että tällainen paikallinenkin heittopaikka löytyy täällä päin vantaata. Väylät ovat selkeitä ja paikat pidetty kunnossa. Viitosväylä minusta kaipaisi drop zonea johonkin; epävarmempaa heittäjää helposti harmittaa, kun viitosväylällä ohi heitto rankaisee enemmän kuin kierroksen muut virheet yhteensä.

  Hyvä rata aloittelijoille ja paikallisten asukkaiden treenaamiseen, ei ehkä sellainen mille tullaan kauempaa nautiskelemaan.

  Opasteita ei juuri ole. Väylän 6 mando olisi ehkä syytä mainita jossain, ei oikein tajuttu sitä. Pelto oli aika märkä vielä pari päivää edellisen sateen jälkeen, gore-texiä jalkaan.

  Löytyy kaikki 9 väylää – rata koki hiljattain päivitystä ja ainakin kaksi viimeistä vanhaa väylää poistunut ja tilalle tullut pari uutta, edelleen silti mielekäs lyhkäinen puistorata

  Lyhyitä väyliä ja helpot siirtymät tekevät tästä radasta aloittelijalle erittäin sopivan radan. Enemmän pelanneelle hyvä paikka hakea pirkkuja ja vaikka holareita (esim. 1 ja 4 väylät). 7.väylässä sen sijaan on haastetta jos pirkkua haluaa, hyvin tekninen väylä. 8.väylä jatkaa vielä vähän samaa, mutta muuten väylät ovat helpohkoja. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus, jos ei haastetta hirveästi tarjonnutkaan mutta toisaalta ei kaikkien ratojen tarvitse kilpapelaajille tarkoitettuja ollakkaan. Suosittelen.

  Erittäin mukava yllätys, aloittelijalle oikein hyvää lähestymis- ja puttailutreeniä. Rata nopea pelata läpi ja mestat löytyy suhteellisen helposti. Edistyneemmälle pelaajalle tuskin tarjoaa kovin suurta haastetta. Edelliseen kommenttiin vastauksena : 9 väylää sieltä itse ainakin löysin ja pari paikallista paljon siellä pelannutta kaveria kertoi että 9 väylää löytyy.

  Rata on oikeinkin mukava, korkeuseroja ei juuri ole ja heinikkoa löytyy, sateen jälkeen mutaakin. Vantaan paras ja ainakin kymmenen kierrosta jo itselle takana, kun on se lähin rata. Kovasti kommenteissa on toivottu pidempi väyliä jne. Tiheästi rakennetulla alueella ja muutoinkin Vantaalla lähinnä maankäytöllinen kysymys, mutta toivottavasti palautteita kaupungilla seurataan.

  Arvostelujen perusteella odotin enemmän. Lyhyitä väyliä, joten midareilla ja puttereilla pärjäsi hyvin. Toimii kuitenkin hyvin aloittelijaratana. Väylät ja siirtymät suunniteltu hyvin. 3 väylän kori ja 4 väylän tii ovat melko lähellä toisiaan. Heinikko aiheutti tänäänkin heittäjille ongelmia, toivottavasti aluetta jaksetaan hoitaa ja pitää kunnossa. Ok kokonaisuus – kannattaa bongata!

  Tänään (31.5.16) tutustumassa ja pettymykseni oli suuri.
  Kovin on heinikkoista ja radat aivan liian lyhyitä. Olisi kiva, jos olisi sekä pitkiä ja lyhyitä. Vanha (ehkä 5v. takaa) Simonmetsän rata oli loistava.

  Lyhyet mutta kiinnostavat väylät. Koirapuisto keskellä. Kaunis paikka. Parkkipaikat löytyy aivan vierestä. Tästä oli ennen kiva jatkaa Simonmetsään mutta sieltä on suurin osa koreista kadonnut (30.5.2016).

  Mukavan vaihteleva puistoradaksi. Ei pelkästään lyhyitä väyliä, vaan mukana pari vähän pidempääkin, puustoa hyvin tuomassa haastetta. Sen verran vaiheessa vielä, että mandomerkinnät puutteellisia ja väyläkartan ja muutkin opasteet puuttuvat, mutta tuon ratakartan avulla pärjää, ilman sitä menisi parin väylän kohdalla etsimiseksi. Väylien sijoittelukin vaikuttaa siltä, että ei tule liikaa ongelmia muiden puiston käyttäjien kanssa.

  Vantaan paras rata, mutta se ei paljon vaadi. Parhaat väylät löytyy vielä Simonkentältä, mutta ne heittopaikat surkeita. Puitteet kunnossa hyvine teepaikkoineen ja korineen, mutta muutama aivan liian lyhyt väylä. Soveltuu hyvin aloittelijoille sekä lähipelitreeniin kokeneemmille.

  Eihän sitä osaa heittä 40m väylää saakeli. Loistavia väyliä kokeneemmaallekkin vaikka reenimielessä. Radalla kaikki ihan kondiksessa.Väylät löytyi oikein hyvin kaikki ja paikat oli hyvässä kunnossa. Mandot ja muut olisi hyvä olla ratakartassa tai väyläopasteessa.

  Varsin toimiva rata aloittelijoille mukavassa puistossa. Kokeneemmalle viskojalle pörön jahtausta. Ensimmäisellä kerralla kannattaa ottaa varmuudeksi ratakartta matkaan, niin seuraava tii löytyy helpommin ja sokkoväylällä pystyy arpomaan korin sijainninkin paremmin.

Vastaa