"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Mälkiän frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Mälkiä-Kanavansuun asukasyhdistyksen rakennuttama pieni 6-väyläinen frisbeegolfrata aivan Saimaan kanavan välittömässä läheisyydessä.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Sulkuvartijankatu
  53300 Lappeenranta


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2021

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  6

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Ei ylläpitoa

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Mälkiän frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Mälkiä #1

Pituus 42 metriä. Par 3

Väylä 2: Mälkiä #2

Pituus 49 metriä. Par 3

Väylä 3: Mälkiä #3

Pituus 48 metriä. Par 3

Väylä 4: Mälkiä #4

Pituus 41 metriä. Par 3

Väylä 5: Mälkiä #5

Pituus 44 metriä. Par 3

Väylä 6: Mälkiä #6

Pituus 39 metriä. Par 3

3 arvostelua radalle “Mälkiän frisbeegolfrata

  Rata bongattu! Karttalinkki vie suoraan kohteeseen ja pieni opastetaulu on hyvin näkyvillä. Parkkipaikkatilaa ei ole, jätin auton tien varteen kartan viereen.

  Tarjolla on 6 väylän neppirata, missä väylät ovat 40-50 metriä pitkiä. Radalla pärjää hyvin hitaammilla kiekoilla.

  Väylät ovat monipuolisia ja rata sopii hyvin aloittelevalle pelaajalle. Löytyy suoraa sekä vasemmalle että oikealle kääntävää heittoa, mutta myös ala- ja ylämäkeä. Kuuden väylän radaksi monipuolinen rata! Lisäksi muutama suojapuu vaikeuttaa heittämistä juuri sopivasti.

  Heittopaikat olivat ok väyliin nähden, korit taas heikommasta päästä. Itse tykkäsin radasta, vaikka pieni olikin. Hyvää holarihakua joka väylälle. Nopeasta bongauksesta plussaa. 2/5.

  Lappeenrannan kaupungissa Mälkiän frisbeegolfrata. Radalla pituutta 6-väylää, 263m ja D2-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 1230m. Pelattu 24.8.2023.

  Mälkiän minimetsärataan oli saatu myös mukavasti korkeuseroja hyödyntämällä hienosti maastonmuotoja mikä oli erinomaisen hyvä asia. Tiiviillä metsäalueella nopeasti kierrettävä minirata missä väylät lyhyitä, mutta oikein hyvin suunniteltuja, puita ja pensaita oli antamassa pientä vaikeuskerrointa kuitenkin. Siirtymät lähes olemattomat. 5-väylä radan paras, mutta ehkä hieman ahtaassa rakosessa, sillä 4 ja 6-väylien pelaajat ovat pienessä vaarassa, kun kiekkoa alamäkeen viskotaan. Tuskin harvemmin tuolla ruuhkia on, mutta kuitenkin. Vesi on kauniisti maisemallisesti läsnä, mutta edes 2-väylällä ei ole vaaraa kanavaan viskasta kiekkoa, sen verran kaukana vedestä kuitenkin ollaan, ei, vaikka kuinka kiekko käteen pahasti jäisikin…

  Rakenteet ihan kelvolliset. Ratakartta löytyi kuten kuuluukin, samoin suht pienet ja maasta kohollaan olevat heittopaikat. Tosin ei tuota vauhtia 40m väylillä tarve kovin paljoa ole ottaakaan. Heittopaikoilla olevat opasteet myös hyvässä kunnossa. Lappeenrannan keskustan palvelut 8km päässä. Itse kahvittelin keskustassa Kahvila Luovuus -nimisessä kahvilassa, jota voi lämpimästi suositella upeiden tuotteiden ja erinomaisen palvelun takia! Ja ne pöytälevyt minkä äärellä tuotteista nautti, niin aivan uniikin hienoja vanhoista ovista tehtyjä… kerrassaan hieno paikka!

  Puutteina voi todeta ainakin korit mitkä oli valmistanut omametallipaja.com ja olivat kyllä kieltämättä hieman rimpula-osastoa, varsinkin ketjuja olisi voinut olla enemmänkin. 1-väylä heitettiin sokkona ja periaatteessa toki spottauksen tarve hyvin ilmeinen, mutta milloin sitten muita pelaajia tuolla on, niin en osaa sanoa. Ja olisihan se roskis voinut radalla olla…

  Mälkiän rata oli oikein mukava minirata mukavan jylhissä vesimaisemissa aivan Saimaan Kanavan vierustalla. Rakenteissa hiomista eli oli se yksi ikävä sokkoväylä, yksi väylä liian ahtaassa välikössä ja rimpulakorit, mutta silti jäi pelaamisesta hyvä mieli. Voisi hyvin pelata joskus uudestaankin.

  3/5

Vastaa