"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kesän 2017 kilpailut Lykynlammella…

18.5.2017 17:25

– Kesäkausi 2017 pyörähtää todenteolla käyntiin Lykynlammen frisbeegolfradalla, kun 20.-21.5. radalla pelataan Lykynlammen Avajaiset -SFL-erilliskilpailu. Katsojilla on kilpailuun vapaa pääsy – tervetuloa seuraamaan kilpailua!

Lisätiedot: https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/703

– Lämmittelynä edelliseen pelataan perjantaina 19.5. kaikille avoin parigolf – lähdöt välillä klo 15:00 – 18:00 sitä mukaa kun kaksi paria on valmiina. Tähän kilpailuunhan ei seurajäsenyyksiä/lisenssejä tarvita, joten kaikki voivat osallistua – tervetuloa pelaamaan!

Lisätiedot: https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/703/katso/6857

Heinäkuussa 8.-9.7. Joensuussa pelataan Pohjois-Karjalan tähän mennessä suurin frisbeegolfkilpailu, kun jo neljännettä kertaa järjestettävä Pohjois-Karjalan avoimet laajenee kaksipäiväiseksi kilpailuksi – pelipaikkoina toimivat Lykynlammen ja Utran frisbeegolfradat. Ja perjantaina 7.7. Lykynlammella pelataan luonnollisesti myös perinteinen, kaikille avoin, parigolf!

Lisätiedot (avoimet): https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/742
Lisätiedot (parigolf:) https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/742/katso/7108

– Lykynlammella pelataan myös Joensuun Kevätliigan kaksi viimeistä osakilpailua. Torstain 25.5. osakilpailuun ehtii vielä tiistaihin 23.5. klo 16:00 asti ilmoittautua
SFL:n kisakoneessa. Liigakisat eivät myöskään vaadi seurajäsenyyttä/lisenssiä, joten rohkeasti mukaan!

Lisätiedot: https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/690

– Lisäksi Lykynlammella pelataan myös kaikille avoimia ja ilmaisia viikkokisoja tiistaisin parillisina viikkoina. Parittomilla viikoilla pelipaikkana toimii Utran frisbeegolfrata. Jos olet miettinyt kisapelaamisen kokeilemista, niin näistä on hyvä aloittaa!

Lisätiedot (kesän 2017 viikkokisakalenteri): http://www.joenliitokiekko.com/kisakone/index.php?page=tournament&id=15&

Ohjeita uusille (viikko)kisapelaajille: http://www.joenliitokiekko.com/frisbeegolf/viikkokisat/

Huomaathan, että kaikkien radalla järjestettävien kilpailuiden aikaan rata on varattu vain kilpailijoiden käyttöön. Suothan siis kilpailijoille pelirauhan – kiitos!

Hyviä heittoja!

t. Joen Liitokiekko ry


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *