"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Vesileppis DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Leppävirralle 2011 avattu 9-väyläinen DiscGolfPark, joka on laajentunut jo 13-väyläiseksi. Rata sijaitsee Hotellin ja Urheilukentän ympäristössä. Rata soveltuu aloittelijoille.

Lue lisää

Alunperin Leppävirta DiscGolfPark-nimellä tunnetun radan nimi muuttui uudistuksen myötä. 9-väyläisen radan suunnitteli Jussi Meresmaa, 12-väyläisen Pasi Koivu ja 13-väyläiseen omat lisänsä on tuonut Petri Toivanen.

Välineitä voi vuokrata hotellin vastaanotosta. Lisätietoja Vesileppiksen verkkosivuilta.

Rataa ylläpitää Lepikon Ryske ry.

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Vokkolantie
  79100 Leppävirta


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2011

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  13

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu / Petri Toivanen

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Vesileppis DiscGolfPark

Väylä 1

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 2

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 3

Pituus 104 metriä. Par 3

Väylä 4

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 5

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 6

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 7

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 7B

Pituus 100 metriä. Par 3

Väylän pituus suuntaa-antava.

Väylä 8

Pituus 56 metriä. Par 3

Väylä 9

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 10

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 11

Pituus 51 metriä. Par 3

Väylä 12

Pituus 93 metriä. Par 3

5 arvostelua radalle “Vesileppis DiscGolfPark

  Moi, ollaan hieman ihmetelty kun ei tule tieto perille! Radan suunnittelija ei ole Jussi Meresmaa koska rata on uusi. Vaan Petri Toivanen ja Pasi Koivu! Sitten vielä entinen rata oli C1 nyt B2! Olisin hyvin tyytyväinen jos nämä virheelliset tiedot saataisiin korjattua. Vuosi on jo mennyt edellisestä ilmoituksesta eikä mitään ole tapahtunut. Lepikon Ryske ry.n pj. Petri Toivanen. Ps. http://Www.lepikonryske.fi

  Terve Petri. Radan tiedot päivitetty ajan tasalle. Valitettavasti yhteydenottosi eivät ole jostain syystä tulleet perille aiemmin ja sattumalta bongasimme vasta nyt tämän kommenttisi ja tartuimme toimeen.

  Karttalinkki vie hienosti suoraan oikeaan osoitteeseen ja opastaulun löytää helposti. Väylät ovat suhteellisen lyhyitä perusväyliä. Väylät 1-7 ovat oma kokonaisuutensa ja 8-12 toinen osansa. Välistä löytyy vielä väylä 7b vaihtoehtoisena väylänä. Rataa ei ole juurikaan pidetty kunnossa kesän aikana. Kiekot hukkuvat helposti korkeaan heinään. Lisäksi väylillä on syytä huomioida alueen muut käyttäjät vaaratilanteiden välttämiseksi. Esim. väylä 2 heitetään sokkona korin suuntaan – spottaajan käyttö pakollista! Rata ei ole mitenkään haastava, mutta sopii varmasti hyvin Vesileppiksen asiakkaiden käyttöön. Heittoalustat olivat kohtalaisessa kunnossa, korit hyvää laatua. Väylän 11 holarista huolimatta 2/5.

  Väylät on ”ihan ok”, Ei pahaa sontaa, mutta ei mitään erikoistakaan. Kakkonen viskotaan sokkona kävelyväylän yli. Oman käynnin yhteydessä skouttasin tämän korin etukäteen niin siinähän seisoi auto parkissa! Vikkelämpi etenijä olisi viskaissut kiekon auton ikkunaan. Radan ylläpito on iso kysymysmerkki: tee-opasteita ei ihan jokaiseslla paikalla ollut ja joillain väylillä oli heinää niin maan peevelisti.

  Itsehän en vyötärön korkuiseen heinään heittämistä harrasta, joten osan väylistä kävelin ns. ”läpi”.

  Harrastajalle varsin mielenkiintoinen, vaikkakin huonohkosti hoidettu ja opastettu rata ja miinuksena edellistenkin mainitsemat muutamat vaaralliset väylät muiden ulkoilijoiden osalta. Mielestäni ei myöskään sovellu kovinkaan hyvin aloittelijalle, koska kaikki väylät sijaitsevat rinteessä ja puskassa ja korkeuserot monella väylällä ovat varsin suuria mikä myös aiheuttaa vaikeutta aloittelijalle, toisin kuin radan kuvaus antaa ymmärtää.

Vastaa