"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Leijona frisbeegolf

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Keväällä 2021 Parikkalan Kangaskylälle avattu uusi 9-väyläinen frisbeegolfrata. Rata sopii hyvin aloittelijoille ja harrastajille.

Lue lisää

HUOM! Rata on suljettu päivisin klo 21-08 välisenä aikana.

Radan tiedot

 • Osoite

  Opintie 9
  59100 Parikkala


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2021

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Maapohja

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  LC Parikkala/Siikalahti

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Leijona frisbeegolf

Ratakartta

Väylä 1: Leijona fribeegolf #1

Pituus 46 metriä. Par 3

Väylä 2: Leijona fribeegolf #2

Pituus 45 metriä. Par 3

Väylä 3: Leijona fribeegolf #3

Pituus 45 metriä. Par 3

Väylä 4: Leijona fribeegolf #4

Pituus 47 metriä. Par 3

Väylä 5: Leijona fribeegolf #5

Pituus 46 metriä. Par 3

Väylä 6: Leijona fribeegolf #6

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 7: Leijona fribeegolf #7

Pituus 53 metriä. Par 3

Väylä 8: Leijona fribeegolf #8

Pituus 43 metriä. Par 3

Väylä 9: Leijona fribeegolf #9

Pituus 40 metriä. Par 3

2 arvostelua radalle “Leijona frisbeegolf

  Kyllähän tämän bongaa, mutta siinäpä se. Periaatteessa ainekset ovat kasassa ihan kelvolliselle aloittelijoille soveltuvalle lähiradalle, mutta radan ylläpito ontuu, minkä seurauksena aluskasvillisuutta on runsaasti. Kiekonetsiminen puoliväliin reittä ulottuvassa nokkosviidakossa ei ole lajin mielyttävimpiä puolia.

  Sääli, sillä kalusto on ihan kunnossa, vaikkakin heittopaikat saisivat olla päällystettyjä. Vaikka väylät ovat lyhyitä, ne ovat silti pääosin ihan mielenkiintoisia.

  Parikkalan kunnassa Leijona Frisbeegolf. Pituutta radalla 9-väylää, 445m ja C2-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 1470m. Pelattu 22.8.2021.

  Jonkin verran korkeuseroja sisältäneen puisto/metsäradan kiertäminen kävi ihan mukavasta kuntoilusta radan pituuteen suhteutettuna. Väylät olivat hyvin lyhyitä ja helpohkoja, mutta aina oli jokin puska, puu tai maastonmuoto muutoin tuomassa heittoon haastetta. Pienessä paketissa oikein mukava ja monipuolinen kattaus selkeillä heittolinjoilla varustettuja väyliä. Radan kiertää hyvin nopeasti läpi, sillä siirtymät olemattomat. Tasaiset puistoväylätkin ihan hyviä, mutta kolme timanttistakin väylää löytyi. Nro 5 oli hyvin kaunis alamäkiväylä läpi erittäin komeiden mäntyjen. Nro 6 myös nätti alamäki. Ja se paras oikeastaan sitten nro 8… alamäkiväylä ja nätti puu keskellä väylää, yksi kauneimpia väyliä mitä olen koskaan heittänyt!

  Rata aivan uusi, joten rakenteet pääosin hyvässä hapessa. Löytyy infotaulu, roskis, teeopasteet ja korit.

  Periaatteessa hyvä, mutta jotain uupui kuitenkin ihan sillä käytännön tasolla. Nro 5 ja 6 hienoja alamäkiväyliä, mutta reunustoilla jäätävät superhypermegamonsteri ryteiköt sekä vasemmalla että oikealla. Nro 3 ja 4 on laitettu aivan turhaan risteämään keskenään. Nro 4 heitettiin sokkona sillä tavoin, että kori oli näkymättömissä ja sen korin vieressä sitten seuraavan väylän heittopaikka… huh! Seiska ja ysi liian likellä toisiaan. Heittopaikat soralla ja pahasti kuopalla! Vitoselta kutoselle siirtyminen vitosen heittolinjaa pitkin… hups!

  Leijona Frisbeegolf Parikkalassa oli monella tapaa oikein mukava frisbeegolfrata. Puistoväylät jo hyviä, mutta alamäet täyttä timanttia! Tarvitsisi tehdä ”vain” kaksi ”pientä” asiaa eli 1) Pusikoiden niittäminen alamäkiväyliltä sekä 2) Heittopaikat kokonaan uusiksi eli tekonurmi kehiin. Näiden muutosten jälkeen arvosana hipoisi vahvasti jo täyttä viittä tähteä.

  3/5

Vastaa