"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lastumäki DiscGolfPark

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Akaan (entinen Toijala) Lastumäkeen keväällä 2011 avattu DiscGolfPark.

Lue lisää

Lastumäen rata on aloittelijalle ja harrastajille soveltuva rata, jonka par on 28 heittoa ja pituus 719 m.

Radan tiedot

 • Osoite

  Köyvärintie
  37800 Akaa


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2010

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Jussi Meresmaa

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Lastumäki DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Lastumäki DGP #1

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 2: Lastumäki DGP #2

Pituus 132 metriä. Par 4

Väylä 3: Lastumäki DGP #3

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 4: Lastumäki DGP #4

Pituus 52 metriä. Par 3

Väylä 5: Lastumäki DGP #5

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 6: Lastumäki DGP #6

Pituus 118 metriä. Par 3

Väylä 7: Lastumäki DGP #7

Pituus 55 metriä. Par 3

Väylä 8: Lastumäki DGP #8

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 9: Lastumäki DGP #9

Pituus 56 metriä. Par 3

15 arvostelua radalle “Lastumäki DiscGolfPark

  Pätevä rata ja ilokseen heitteli. Kivasti oli vaihtelua saatu väylille ja pari pitkääkin väylää. Tällä radalla 9 väyläiseksi harvinaisen paljon piilokoreja (ei näy heittopaikalta), joita joutui radan ensikertalainen arvailemaan ja näin ollen PAR jäi kauaksi. Muiden kommenttien mukaisesti väylällä 1 kosteutta ja väylällä 6 niitty kovasti kasvamassa. Opasteet kunnossa ja kerran karttaa katsottuaan pääsee alusta loppuun, koska lyhyet siirtymät.

  Mukava rata helppokulkuisessa metsässä. 1 Väylä ja ratakartta löytyy monitoimihallin takaa. Korit, opasteet ja heittopaikat Ok. Lyhyet siirtymät. Löytyy myös pieniä korkeuseroja. Väylät sopivan lyhyitä myös aloittelijoille. Mukava kiertää kannattaa käydä heittämässä ohikulkumatkalla. 🙂

  Hyvä ”metsärata” vaikka pelattiinkin rata pilkkopimeässä. Ledeillä kiekot löytyivät hyvin. Radalla hyvin suunniteltuja väyliä, lyhyitä ja muutama pitkä, myös hyvin aloittelijaystävällinen. 9 väylä löytyy 8 väylän korin vasemmalta puolelta ”polulta” joka on merkitty ratakarttaan. 9väylä kuitenkin ratakartassa väärässä paikassa

  Väylä 9 on nykyään väylien 8 ja 1 korien välissä (toisin kuin ratakartassa). Kaikki väylät löytyvät helposti ja siirtymät lyhyitä. Nopeasti läpi pelattavissa. Metsäneppis – hakkaa useimmat vastaavat puistoversiot mennen tullen (makuasia tosin).

  Erittäin mukava ja nätti tekninen rata. Väyliä on vain 9, mutta vaihtelevuutta silti riittää. Väylillä on omat jujunsa. On leveämpää ja kapeampaa väylää. Rata-alue on pienellä alueella ja se rajoittuu läheiseen peltoon. Pellosta päin tuleva tuuli tuo omat haasteensa radan puolivälin tienoilla. Väylät ovat lyhyitä, joten kevyempikäteinenkin pärjää. Väylä 6 tosin kysyy kovempaa kättä, mutta siellä mahdollisuus hyödyntää tuulta päästäkseen lähemmäs koria. Radan toisella puolella on monitoimihalli ja yhteiskoulu. Näin ollen parkkipaikkoja on riittävästi, samoin pieni kioski ja käymälät ovat lähettyvillä. Huonona puolena radan fasiliteetteja potkivat ja sotkevat nuoret ovat löytäneet radalle. Rata-alueen pienuudesta johtuen on huomioitava muita heittoryhmiä. Turvallisuussyistä pari mandoa on lisätty ilmeisesti jälkeenpäin. Nämä mandot ovat aivan liian tiukkoja. Hieno neppailurata joka tapauksessa kaikentasoisille heittäjille näistä radan kokonaisarvosanaa laskevista pisteistä huolimatta.

  Vihdoin pääsi tämänkin kiertämään ja on kyllä erittäin hieno ysiväyläinen. Arton arvostelussa mainitut ongelmat tuntuivat olevan yhä läsnä, mutta muuten väylät oli hyvin suunnitellun tuntuisia. Väylät ei missään vaiheessa tuntuneet epäreiluilta, mutta antoivat kuitenkin ihan kivasti haastettakin. Esteettisesti myös hieno rata, suosittelen.

  Vanha tuttu Lastumäki. Tätä rataa kiertää ilokseen. Tosin ykkösväylän kosteusongelma on edelleen olemassa ja 6 väylän heinikkoakin voisi joskus leikata. Taas yksi pari etsi kadonnutta kiekkoaan sieltä. Kiitokset ystävällisille kanssakiertäjille, 5 hengen porukka antoi omasta aloitteestaan tälläiselle vauhdikkaalle yksinkiertäjälle tietä. Tulos 35 menee taas par-tulosten muuttoyritykseen realistisempaan suuntaan.

Vastaa