"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lapunmäki frisbeegolf

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Metsärata, joka mukailee osittain paikallista pururataa/metsäpolkuja.

Radan tiedot

 • Osoite

  Sirkantie
  44300 Konnevesi


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2020

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Prodigy-opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Ei ylläpitoa

 • Ratamestari

  Konneveden urheilijat

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t) Ratakartta

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Lapunmäki frisbeegolf

Ratakartta

Väylä 1: Lapunmäki #1

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 2: Lapunmäki #2

Pituus 62 metriä. Par 3

Väylä 3: Lapunmäki #3

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 4: Lapunmäki #4

Pituus 102 metriä. Par 3

Väylä 5: Lapunmäki #5

Pituus 73 metriä. Par 3

Väylä 6: Lapunmäki #6

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 7: Lapunmäki #7

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 8: Lapunmäki #8

Pituus 78 metriä. Par 3

Väylä 9: Lapunmäki #9

Pituus 148 metriä. Par 3

Yksi arvostelu radalle “Lapunmäki frisbeegolf

  Konneveden kunnassa, Lapunmäen koulun ja ulkoilualueen välittömässä läheisyydessä Lapunmäki frisbeegolf. Radalla pituutta 9-väylää, 737m ja B1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 3120m. Pelattu 6.6.2021.

  Tämä Konneveden uusi fribarata sisälsi hieman korkeuseroja, joten jokin sellainen hien esiaste pääsi liikkuessa syntymään. Rata kiersi kuntopolun reunastalla ja metsikössä. Väylät itsessään ihan ok tasoisia, ei mitään erityistä kekseliäisyyttä tosin, mallia ”suoraa heittoa ja kori sitten vasemmalla tai oikealla ja muista puiden läsnäolo!” Siirtymät lyhyet. Ei erityistä suosikkiväylää.

  Rakenteista heittopaikat, heittopaikkaopasteet ja korit hyvässä iskussa. 2-väylän aluksi kota joka luonnollisesti lukossa, ei siis kaikkien avoimesti käytettävissä. Vieressä kuntoportaat, jos haluaisi pienen porrastreenin vetäistä kesken kierroksen. Yksi roskis koko kierroksen aikana kodan vieressä, olisi mahtunut lisääkin. 5-väylän alussa laavu, mutta ei puita sielläkään käytössä. Konneveden keskustan palvelut aivan vieressä.

  Mutta voi ahdistus ja tuskan parahdus sentään! Se, että kierroksella oli nyt noin miljardi itikkaa neliösentin alueella ja vaikka tehokkaimmat myrkyt oli hölvätty, niin sekään ei ole radan ylläpitäjän vika. ”Hieman” vain häiritsi silti pelaamista… Harvoin, jos koskaan tuollaista invaasiota silti ollut. Noh… sitä sattuu.

  Next tee -kylttejä ei ollut, mutta vaikka rata oli tiivis, niin silti opasteita olisi kaivannut. Fgr:n navipiste johdattaa ihan oikealle kantille aluetta, infokartta löytyy kaukalon vierestä kopin seinästä. Mutta… millainen kartta. Ei ole ”olet tässä” -täplää eikä merkitty koulua eikä kaukaloa eikä muutakaan kiintopistettä mistä navigointi olisi ollut mahdollista, niin sitten ei auttanut muuta kuin lähteä tsekkaamaan lähialueita ja hyvän tovin etsimisen jälkeen hahmottui ykkösenkin heittopaikka. Miksi ei ole opasteita ykköselle? Miksi?!?

  Radan kaikkein pahin ongelma oli ylivoimaisesti sivustojen tolkuttomat ryteiköt ja keskellä väylääkin oli jo kesäkuun alussa niin pitkää viidakkoa, jotta ihme oli ettei yhtään kiekkoa kadonnut. 2-väylä näkymä korilta alas ihan mukava, mutta heitto ylös… keskellä väylää mitä lie saniaisia tiheästi. Ja se 5-väylä… jep! Ihan kaunis alamäki, mutta… sellaiset monsterit kummallakin puolella, jotta heippa kiekot ilman tarkkaa spottaamista. Ja tämä ryteikköisyys ja valtavan korkea heinä toistui lähes jokaisella väylällä… ei riitä edes tarkka ja suora heitto, jotta kiekko on enemmän kuin helppo saada katoamaan! Kasin heittolinjassa ei oikein mitään järkeä.

  Lapunmäen radan väylät itsessään tosiaan ihan simppeleitä perusväyliä joista ei sinällään moitittavaa paljoa löydy. Korkea heinä ja ryteiköt niin hallitsevia, jotta ei väylistä pystynyt nauttimaan yhtään. Opasteet niin ja näin ja kivahan se vaikka olisi tulistellakin, jos olisi puita ja paikat auki… Ei jatkoon, ei alkuunkaan!

  2/5

Vastaa