"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lapinlahti DiscGolfPark

Radan kuvaus

Radalla pelattavissa normaalin 18-väyläisen layoutin lisäksi 6-väyläinen koululaiskierros joka on merkitty ratakarttaan.

Lue lisää

Väylän 12 jälkeen laavu, jolla voi poiketa tauolla kierroksen aikana.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Ringettetie
  73100 Lapinlahti


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t), Vessa(t)

 • Talvipelattavuus

  Pelattavissa, ei talvikunnossapitoa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Lapinlahti DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Lapinlahti DGP #1

Pituus 109 metriä. Par 3

Väylä 2: Lapinlahti DGP #2

Pituus 84 metriä. Par 3

Väylä 3: Lapinlahti DGP #3

Pituus 83 metriä. Par 3

Väylä 4: Lapinlahti DGP #4

Pituus 109 metriä. Par 3

Väylä 5: Lapinlahti DGP #5

Pituus 231 metriä. Par 5

Väylä 6: Lapinlahti DGP #6

Pituus 93 metriä. Par 3

Väylä 7: Lapinlahti DGP #7

Pituus 162 metriä. Par 4

Väylä 8: Lapinlahti DGP #8

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 9: Lapinlahti DGP #9

Pituus 205 metriä. Par 4

Väylä 10: Lapinlahti DGP #10

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 11: Lapinlahti DGP #11

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 12: Lapinlahti DGP #12

Pituus 177 metriä. Par 4

Väylä 13: Lapinlahti DGP #13

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 14: Lapinlahti DGP #14

Pituus 74 metriä. Par 3

Väylä 15: Lapinlahti DGP #15

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 16: Lapinlahti DGP #16

Pituus 101 metriä. Par 3

Väylä 17: Lapinlahti DGP #17

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 18: Lapinlahti DGP #18

Pituus 79 metriä. Par 3

11 arvostelua radalle “Lapinlahti DiscGolfPark

  Vuosien varrella on tullut käytyä heittämässä Lapinlahden rata toistakymmentä kertaa. Vuosien varrella olen oppinut pitämään tästä radasta enemmän. Liekkö taidot karttunut sen verran ja onhan radalle tullut pieniä päivityksiäkin. Rata on yleisesti hyvässä kunnossa ja ylä-savon radoista on yksi, jota pääsee ensimmäisenä keväällä heittämään kuivassa maastossa.

  Alkupään väylät ovat mielenkiintoisia, löytyy mandoa, teknistä heittoa, sokkoväylää, pitkää väylää ja liidätystä. Ongelmat alkaa väylästä 13. Tämä heijastuu täällä arvosteluissa ja arvosanoissa. Tässä on jäljellä kuusi 80m metsäväylää. Olisi tuohon varmaan jonkin par 4 tai muuten erilaisen väylän keksinyt väliin. Tästä jää huono maku suuhun muuten erinomaisesta radasta.

  Yksi piste lähtee tästä syystä pois. Loppuarvosana 4/5

  Lapinlahti DiscGolfPark on pelattavissa koko pituudeltaan myös koko talvikauden ajan. Alueella kulkee hiihtolatuja, mutta kunnalta saadun tiedon mukaan eivät estä radan pelaamista, kunhan otetaan kaikki alueen liikkujat huomioon. Varsinaista talviylläpitoa ei kuitenkaan ole.

  Käyty pelaamassa tänään. Lunta sellaiset 40 – 60cm ainakin, välillä oli likimainen vyötäröön asti upoksissa. Tarpoa sai hankien keskellä tosissaan ja kunto kasvoi kyllä kohisten. 12-väylän joutuu jättämään heittämättä hyvin suurella todennäköisyydellä ainakin viikonloppuisin, sillä alueella runsaasti pulkkamäkiä. Kannattaa huomioida lumen tuoma hidaste pelaamiseen, sekä riittävän neste- ja eväsmäärän mukaan ottaminen!

  Savon mahtavuutta, olipahan paljon parempi rata kuin odottikaan. Rata in tehty mäntykankaiselle harjulle, josta komiat näköalat. Vöylillä liikutaan ylös ja alas ja sivusuunnassa. Kivasti on saatu vaihtelevuutta väyliin. Väylä 9 on ehkä se vaikein ja siinä on hyvät mahdollisuudet hukata kiekko. Suosittelen poikkeamaan.

  Lapinlahden urheilukeskuksen sekä Matin ja Liisan koulun läheisyydessä sijaitseva Lapinlahti DiscGolfPark, 18-väylää (1984m) ja AA1-luokitus.

  Erittäin hyvä ja monipuolinen rata! Paljon korkeuseroja ja muutoinkin radalla kohtuullisesti pituutta, niin kävi oikein mainiosta kuntoilusta. Väylät vaihtelevia, alussa samankaltaisuutta, mutta puolen välin kieppeillä monipuolistui. Metsärata ja väylät pääsääntöisesti hyvin väljiä heittää, jopa liiankin?

  Heittopaikat, heittopaikkaopasteet ja korit erinomaisessa kunnossa. Väyläopasteina valkoiset maalitäplät puissa, kertaakaan ei karttaan tarvinnut turvautua! Taukopenkkejä olisi voinut muutama olla lisääkin.

  12-väylän jälkeen uutuuttaan hohkava ja tuoksuva laavu. Maisemat upeinta mitä koskaan ollut missään! Ei edes Puijolla ja se on paljon sanottu se… 5 ja 9-väylillä parhaimmat näkymät, toki myös muualla. Suosikkiväylä kuitenkin nro 11. Alamäkirännit on vain jotenkin haasteellisen kivoja heittää.

  Vaikea keksiä mitään niin negatiivista sanottavaa etteikö tämä olisi heittämällä mennyt suosikkiratojen ehdottomaan aateliin, tykkäsin todella paljon!

  5/5

  Iso osa välistä on valitettavasti yksilinjaisia, joskin aika väljiä (sivusta pääsee vielä heittämään suht hyvin). Korkeuseroja on ihan riittävästi. Lyhyitä väyliä on useita mutta sitten on mm. 205metrinen alamäkeen leveästi hakatulle metsäväylälle viskattava ja 177m avoin väylä, joisa muovilättyä saa heittää melkein Apinan Raivolla. Visiittini intoa nakersi surkeasti sujuneiden heittojen päivä ja 177 metrisen väylän oikealla laidalla oleva neljän harvaoksaisen ja harvapiikkisen männyn rypäs, johon yksi keikko jäi nalkkiin n. 20 metrin korkeuteen.

  Kiekon ”menetyksestä” huolimatta Lapinlahti DGP on minusta niitä ”parempia” metsäratoja.

  Mukava metsärata missä ei ole katastrofi vaikkei aina pääväylällä pysyisikään. Mandoja oli merkattu väyläopasteisiin muttei puihin !? Ekalla kerralla vähän seuraavan väylän etsimistä muttei mitenkään pahasti. Ylä-ja alamäkiä mukavasti eli kuntoilun puolelle menee radan kiertäminen.

Vastaa