"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Lamminsuo DiscGolfPark

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Rata sijaitsee kauniissa puistossa keskustan tuntumassa. Vedenylitysväyliltä löytyy vaihtoehtoiset teepadit ensikertalaisille, jotka toimivat myös haastavamman lähtöpaikan dropzonena.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Puukilankatu 1
  42100 Jämsä


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, ei korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Lamminsuo DiscGolfPark

Väylä 1

Pituus 117 metriä. Par 3

Väylä 2

Pituus 101 metriä. Par 3

Väylä 3

Pituus 96 metriä. Par 3

Väylä 4

Pituus 113 metriä. Par 3

Väylä 5

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 6

Pituus 78 metriä. Par 3

Väylä 7

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 8

Pituus 97 metriä. Par 3

Väylä 9

Pituus 103 metriä. Par 3

10 arvostelua radalle “Lamminsuo DiscGolfPark

  Toimivia väyliä kauniissa puistossa, MUTTA puistossa on runsaasti muita käyttäjiä. Paljon pyöräilijöitä, leikkiviä lapsia, koiran ulkoiluttajia. Kannattaa heittää vasta, kun olet varma ettei edessä ole ketään.

  Siisti puistorata. Periaatteessa samaa kuin moni muukin puistorata, mennään nurmialueilla laidasta toiseen, puiston istutusten muodostaessa väylien reunat. Täällä on vähän lisämaustetta keskellä olevien vesialueiden muodossa, usealla väylällä vesi vaanii kiekkoja väylän vasempana reunana, ja onpa siellä pari ylitystäkin, jotka tosin voi skipata vaihtoehtoisilta tii’iltä heittämällä. Lisäksi väylät ovat vähän pidempiä kuin keskivertopuistoneppailuradassa, joka nostaa radan pois ihan peruspuistoratojen joukosta.

  Hyvät tiit, hyvät korit ja väyläopasteet, ratakartta on hyvä, siitä kannattaa ekalle kerralle ottaa kuva, että löytää seuraavat tiit muutaman pidemman siirtymän takaa. Väylät ihan järkevästi sijoitettu, koko alue käytetty hyvin hyväksi ahtamatta liikaa, joskin pari tiitä olisi ehkä voinut olla kauempana edellisestä korista.

  Tietysti puistossa kulkee runsaasti kevyen liikenteen väyliä, eli tarkkaavaisuutta ja joustavuutta vaaditaan kaikilta osapuolilta, ettei tule vaaratilanteita, mutta onneksi tuolla ei ole sellaisia pimeitä kohtia, ettei puiston muita liikkujia heittopaikoilta näkisi.

  Hyvä, ennen kaikkea järkevästi toteutettu puistorata, jossa ei ole väkisin haettu maksimimäärää väyliä tai maksimaalista vaikeutta, vaan luontevasti laitettu väylät niiden olematta kuitenkaan pelkästään suoria ja avoimia nurmikenttiä.

  4/5…olipas hieno ja siisti puistorata. Järkevä kokonaisuus, kuten ylläkin on todettu. Vedenylitykset ovat niin lyhyitä, etteivät ne oikein jännitystä peliin tuoneet. Pienillä muutoksilla ylityksistä saisi todellisia haasteita, mutta tarkoitus ei varmaan ole kiusata heittäjiä. Tällä kertaa muita alueen käyttäjiä oli todella vähän, joten heittämiseen sai keskittyä rauhassa ja rata oli nopeasti kierretty. Hyvä rata bongaajalle pitää vaikka samalla pieni tauko – parkkipaikan vieressä kadun toisella puolella on kauppakin sopivasti. Kannattaa siis kävästä heittämässä. 🙂

  Rata on hienolla ja kätevällä paikalla & vesielementti tuo omat haasteensa pelaamiseen. Odotin tätä rataa innolla, mutta reissupäivällemme osunut todella kova tuuli vei suurimman innon pelaamisesta, kun heittojen kanssa piti olla ylivarovainen. Muita käyttäjiä ei puistossa tuolloin onneksi ollut, joten sai rauhassa heittää.

  Hieno puistorata, mutta tekolsmmen muuntaminen on siirtänyt nelosväylän tiin pois ja vitosväylän opasteen ja upottanut kutosväylän tiin maan alle ja seiskan tii hävinny kokonaan. Vedi pelottaa melkein joka väylällä, mutta muuten hyvä ja oikein hieno puistorata. Ei ollut muita heittäjiä

  Heitto paikat löytyy, opasteet hieman sekaisin. 4:n heittopaikka siirtynyt ilmeisesti lammen toiselle puolelle Dropzonelle. 5:n opastaulu kadoksissa. 6:n heittopaikka peittynyt saven alle. 7:n heittopaikkaa ei löytynyt ollenkaan. Muuten hieno puistorata kunhan nuo puutteet saadaan toivottavasti korjatuksi. Nytkin onnistui kiertää karttaa soveltamalla.

  Rata on osittain poissa käytöstä 10.7. – noin 25.7. Kaupungin tekemien muutostöiden vuoksi. Tämä koskee väyliä 5, 6 ja 7. Pelattavissa ovat muutostöiden ajan uudet Sairaalantien Jämsänkosken puolella olevat 2 par4 väylää sekä peruslayoutin 1, 2, (osittain 3 ja 4) 8 ja 9. Muutostöiden yhteydessä rata päivitetään 10-väyläiseksi.

  Rata uuden 10 väyläisen layoutin mukaan heitettävissä, loput ”pikkuviilaukset” toteutetaan vielä kesän 2019 aikana. Radan kiertosuunta osittain muuttunut ja 3. väylän tee sijaitsee koulun parkkipaikan ja hiekkakentän läheisyydessä. Päivityksen saaneet ratakartta ja väyläopasteet sekä next-tee kyltit paikoillaan.

Vastaa