"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kuusjoen Vähäjärvi

Radan kuvaus

Metsärata puhdasvetisen järven rannalla, missä kelpaa pulahtaa kierroksen jälkeen.

Lue lisää

Radalla myös WC.
Saunaa on mahdollista vuokrata, jos haluaa järjestää itselle mukavan frisbeegolf reissun. Saunassa pukuhuone, vesi kannetaan järvestä itse. Järvi on puhdasvetinen, joten siinä on kiva käydä uimassa. Uimassa voi toki käydä ilman saunan vuokraamistakin.

Saunan vuokraa ja hintaa voi kysellä Sinikka Nikander, puh. 0400985591.

Saunan lisäksi on mahdollista vuokrata myös pieni mökki jossa voi yöpyä.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Järvitie 142
  25340 Salo


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2019

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Mauri Lokkila, Harri Saari

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Vessa(t), Vuokrasauna, Vuokramökki

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Kuusjoen Vähäjärvi

Ratakartta

Väylä 1: Kuusjoen Vähäjärvi #1

Pituus 84 metriä. Par 3

Väylä kääntää 50m jälkeen loivasti oikealle. Sopii sekä forelle, että ylikääntävälle rystyheitolle. Varo heittämästä pitkäksi sillä korin takana on kuusikko.

Väylä 2: Kuusjoen Vähäjärvi #2

Pituus 75 metriä. Par 3

Lähes perusrysty hyssepommi väylä. Älä heitä kuitenkaan liian isoa linjaa, sillä korin kohdalla on puita esteenä. Kiekko pitäisi saada taipumaan metsätaskuun juuri sopivasti aukosta sisään.

Väylä 3: Kuusjoen Vähäjärvi #3

Pituus 175 metriä. Par 4

Avauksen merkitys voi olla suuri tässä par 4 väylässä. Alkuun heitetään 100-120m suora heitto, jonka jälkeen väylä tiukkenee ja kääntää lopuksi vasemmalle korille.

Väylä 4: Kuusjoen Vähäjärvi #4

Pituus 169 metriä. Par 4

Väylä menee ensin suoraan 60-70m jonka jälkeen mutka, josta loput 100m suoraa linjaa korille.

Väylä 5: Kuusjoen Vähäjärvi #5

Pituus 95 metriä. Par 3

Suora väylä korille.

Väylä 6: Kuusjoen Vähäjärvi #6

Pituus 152 metriä. Par 4

Ensimmäiset 100m suoraan. Sen jälkeen kaksi reittivaihtoehtoa korille. Avaatko forella ja jatkat rystyllä vai toisinpäin?

Väylä 7: Kuusjoen Vähäjärvi #7

Pituus 150 metriä. Par 4

Väylä ensimmäinen 75m on suoraan hiekkakuoppan yli. Sen jälkeen väylä kääntyy oikealle, josta toiset 75m suoraan korille. Hiekkakuoppa jatkuu väylän oikealla reunalla koko matkan korille. Kori on melko lähellä reunaa, joten lähestymisen kanssa saa olla tarkkana.

Väylä 8: Kuusjoen Vähäjärvi #8

Pituus 95 metriä. Par 3

Väylän voi pelata sekä forella, että rystyllä. Väylä kääntää loivasti oikealle ja aivan lopussa kori hieman vasemmalla eli täydellinen rystyantsa heitto vie perille. Myös oikeanlainen foreheitto voi jäädä putille mahdollistaen Birdie yritykset.

Väylä 9: Kuusjoen Vähäjärvi #9

Pituus 155 metriä. Par 4

Tarjolla kaksi reittiä ja useita heittovaihtoehtoja. Heitätkö rystyllä hysseä vai ylikääntävää antsaa vai luotatko foreen? Ensimmäisen 100m jälkeen jää vielä jäljelle heitto korille, joka on tiukasti vasemmalla rystyllä heitettäessä.

8 arvostelua radalle “Kuusjoen Vähäjärvi

  Nyt on spesiaalimpi 9-väyläinen. Sujuvakulkuisessa mäntyvaltaisessa maastossa yli puolet radasta pitkiä par nelosia. Useita haastavia väyliä!

  Kakkosväylän korin oikealta puolelta voisi harventaa heinikkoa ja pensaita, väkeä näytti kahlanneen niissä.

  Väylien väliset siirtymät lyhyet. Heittoalustatkin erinomaiset!

  Bongattu ja pelattu 6.7.2019. Aiempi paikkamerkintä vei oikeaan risteykseen. Tietä pitkin pieni ajaminen ja matkalla näkyikin jo muutama kori. Tarjolla on haasteellisempi, 9-väyläinen metsärata.

  Tässä kohtaa heti onnittelut radan suunnittelijoille. Harvemmin tulee pelattua 9-väyläistä rataa, missä viidellä väylällä par-luku on 4! Kaksi ensimmäistä väylää ovat helpompia, mutta väylät 3 ja 4 kertovat totuuden radasta. Tällä radalla saa heittää kovaa ja pitkälle, mutta pitää silti osua lopuksi kapenevaan väylään. Pääosin heitoille on hyvin tilaa, tärkeintä on päästä järkevään jatkopaikkaan. Väylät ovat haastavia ja monipuolisia. Siirtymät ovat lyhyitä ja rata muodostaa järkevän kokonaisuuden. Heittoalustat ja korit ovat laadukkaat.

  Radan sijainti on ehkä hieman kaukana pääteistä, mutta tänne kannattaa tulla käymään, mikäli kaipaa heittoonsa haasteita. Kokonaisuutena 4/5 rata. Pitää vielä muistaa, että rata on uusi ja asettuu hiljalleen muotoonsa. Tykkäsin radasta todella paljon jo näin uutena.

  ps. väylällä 8 heitin kait vääränlaisen foreheiton ja punainen SE Pioneer katosi väylän ja oikealla olevan kuusikon väliin – ei kuitenkaan mörriin asti. Spottauksesta ja etsinnöistä huolimatta kiekkoa ei löytynyt, se saattoi liukua pehmeän sammaleen alle. Kiekon stämppi on pyyhitty pois ja kannessa on merkintä Rx. Kiekko oli luottolötä, joten palkitaan kiekon palauttaja fribaspiritin mukaisesti.

Vastaa