"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kuorevirran frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Puistorata Kuorevirran urheilupuistossa.

Radan tiedot

Väyläkuvaukset

Kuorevirran frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Kuorevirta #1

Pituus 43 metriä. Par 3

Väylä 2: Kuorevirta #2

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 3: Kuorevirta #3

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 4: Kuorevirta #4

Pituus 91 metriä. Par 3

Väylä 5: Kuorevirta #5

Pituus 92 metriä, Pro 131 metriä. Par 3

Väylä 6: Kuorevirta #6

Pituus 68 metriä, Pro 95 metriä. Par 3

Väylä 7: Kuorevirta #7

Pituus 64 metriä. Par 3

Väylä 8: Kuorevirta #8

Pituus 41 metriä. Par 3

Väylä 9: Kuorevirta #9

Pituus 94 metriä. Par 3

Väylä 10: Kuorevirta #10

Pituus 115 metriä. Par 3

Väylä 11: Kuorevirta #11

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 12: Kuorevirta #12

Pituus 175 metriä. Par 4

4 arvostelua radalle “Kuorevirran frisbeegolfrata

  Hmmm….ensimmäinen kommenttini oli ”että onpas mitään sanomaton rata”. #2 jäi heittämättä, koska kori oli jalispelaajien kulkuväylällä. #5 kori puuttui, koska yu-kenttä remontissa. Kenttä oli valmis, joten kori unohtunut palauttaa. #12 heitetään ##9-10 yli ristiin. Perus tasaista nurmikolla heittelyä ja pari lyhyttä väylää metsässä. Hieno urheilukeskittymä, mutta frisbeeradalle jätetty liian vähän tilaa. Ei jatkoon.

  Kiuruveden kunnassa Kuorevirran urheilupuiston (mm. jäähalli, uimahalli, liikuntahalli, tennis- ja urheilukenttä, nuorisotalo) läheisyydessä Kuorevirran frisbeegolfrata. Yhteensä 12-väylää (1030m) ja B1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 2800m.

  Tasainen metsä/peltorata minkä kiertäminen kävi kevyestä ulkoilusta. Infokartta (nuorisotalon pihassa), heittopaikat ja korit erinomaisessa kunnossa. Heittopaikkaopasteet aivan uniikit mitä en ollut aiemmin koskaan nähnyt, opastetolpassa jokaisella väylällä myös roskis, aivan loistokeksintö! Tolppa tosin puuttui ykkösväylältä. Korinuolet löytyi. Tosin ainoalle pidemmälle siirtymälle kakkoselta kolmoselle olisi kaivannut lisäopastetta. Nopea kiertää. Heittotilaa oli pääosin paljon. Muutama metsäväylä vähän ahtaampi. Suosikkiväylä nro 5 mikä heitettiin melko suoraa linjaa vallin päältä urheilukentän suuntaisesti.

  Kuitenkin lopulta aika tylsä rata. Joko ahdasta metsää tai tilavaa peltoa. Ei mitään jippoja väylillä, maisemallisia erityisarvoja tai muutakaan mikä olisi säväyttänyt erityisesti. Lisäksi väylät 9, 10 ja 12 ristesivät toistensa kanssa mikä on AINA tosi huono juttu! Nyt meni, kun olin ainoa pelaaja, mutta mites kesällä…

  Rata ei ollut huono, muttei siis kovin hyväkään. Vaipuu frisbeegolfratojen harmaaseen massaan, ei ole tarvetta ajella tänne uudestaan päätäkauten rataa pelaamaan.

  3/5

  Ekaa kertaa aikoihin tuli käytyä ihan ”virallisesti” kiekkoa heittelemässä nyt kiekkoja on tullut hommattua taas. Omalla kylällä käymässä niin toki rata piti käydä katsastamassa.

  Hyvä rata on näin aloittelevalle heittäjälle. Ehkei anna isoja haasteita kokeneemmalle konkarille kuitenkaan. Mielenkiintoisesti oli yhdistelmä metsä – ja puistorataa mikä tuo vaihtelevuutta heittämiseen. Suhteellisen pitkiä väyliä aloittelevalle, mutta avointa maastoa (pois lukien metsäväylät 8 ja 9.) joten virheet saa aikalailla anteeksi.

  Helpoksi voisin luokitella radan. Itse taisin heittää (en tarkkaan laskenut) about +5 ja tämäkin osittain ihan tekniikka virheiden ja yhden vesitetyn kiekon takia 😀

  Kuitenkin hyvä rata heitää ja itse tykkäsin todella paljon näin aloittelijan näkövinkkelistä!

Vastaa