"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kruunupuiston frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Kruunupuiston piha-alueella ja lähimaastossa sijaitseva rata. Osa väylistä metsän keskellä, osa avoimemmassa maastossa.

Lue lisää

Radan alku löytyy hyvin fgr:n karttaa seuraamalla, vaikkei tarkempia opasteita radan suuntaan alueella olekaan.

Rataa on uudistettu ja tiivistetty aiemmasta vuoden 2021 aikana.

Radan tiedot

 • Osoite

  Vaahersalontie 44
  58450 Savonlinna


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Maapohja

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Vessa, Kahvio, Ravintola

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Kruunupuiston frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Kruunupuisto #1

Pituus 30 metriä. Par 3

Väylä 2: Kruunupuisto #2

Pituus 40 metriä. Par 3

Väylä 3: Kruunupuisto #3

Pituus 30 metriä. Par 3

Väylä 4: Kruunupuisto #4

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 5: Kruunupuisto #5

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 6: Kruunupuisto #6

Pituus 50 metriä. Par 3

Väylä 7: Kruunupuisto #7

Pituus 50 metriä. Par 3

Väylä 8: Kruunupuisto #8

Pituus 50 metriä. Par 3

Väylä 9: Kruunupuisto #9

Pituus 40 metriä. Par 3

5 arvostelua radalle “Kruunupuiston frisbeegolfrata

  Savonlinnan Punkaharjulla Hotelli Kruunupuiston frisbeegolfrata. Radalla pituutta 9-väylää, 430m ja C3-luokitus. Pelattu 29.10.2021.

  Kruunupuiston osin metsä ja osin puistorata sisälsi hyvin vähän korkeuseroja, joten hyvin kevyestä ulkoilusta kävi radan kiertäminen. Väylät hyvin lyhyitä ja helppoja, mutta oli puitakin pelissä mukana. Siirtymät hyvin lyhyet eli heti korin jälkeen oli merkitty seuraava heittopaikka. Ei yhtä suosikkiväylää.

  Rakenteet onnettomat, hyvin onnettomat! Koko alueella ei kunnollista infokarttaa eikä opastetta radan alun suuntaan. Fgr:n kartalla 1-väylä löytyy suht vaivatta. Heittopaikat maapohjalla ja arpoa sai koko ajan, jotta mistä sitä pitääkin heittää. Heittopaikkaopasteita löytyi 9 kpl, mutta… opasteessa ei ollut metrilukemia tai par-lukemaa ja muutenkin kehnosti kiinnitetty, maassa lojui useampi… Korit valmistanut omametallipaja.com ja muutaman West Side Discs, ajoivat nippa nappa asiansa. Next tee -kylttejä ei ollut ainuttakaan, tosin tiiviillä alueella ei ollut niin isoa tarvettakaan.

  Ajoittain pilkahtanut vesimaisema oli hienoa, jotenkin olisi suonut sen olevan isommassa roolissa radan suunnittelussa. Kruunupuiston hienot rakennukset ja hyvin hoidettu piha-alue nurmikoineen miellytti myös. Kruunun ruoka- ja kylpyläpalvelut on käytettävissä ihan vieressä.

  Mutta, ei. Ei tästä oikein kunnolliseksi radaksi ole, katsoi asiaa mistä näkövinkkelista tahansa. Rataturvallisuus kehnoissa kantimassa, sillä seuraava heittopaikka aina edellisen korin vieressä. Eihän tuolla mitään ruuhkia ollut ainakaan nyt, mutta silti. Vitoselta kutoselle mentäessä sai tovin tuumailla, jotta mikäköhän se noista kaikista heittopaikasta ja koreista on se seuraava jne. Väylät hieman sen oloiset, jotta suunniteluun ei niissä aikaa ole käytetty yhtään, vaikka kohtalaisen pelattaviakin osa oli.

  Rata on helppo neppirata mikä ei suurta iloa saa tuntemaan. Miljöö on miellyttävää ja ympäristöön mahtuisi profiililtaan aivan erilainenkin ja paljon laadukkaampi rata kuin nyt. Rakenteet onnettomat, arpomista väylissä. Liian paljon oli puutteita, jotta tuollaisenaan olisi radalle koskaan tarvetta tulla pelaamaan uudestaan.

  1/5

  Bongattu ja rata löytyi helposti. Väylät 1-4 on tosiaan lyhyempää neppailua. Väylät ovat selkeät ja siirtymät lyhyitä. Väylää nro 5 emme rannasta löytäneet. Väylät 6-8 heitettään ryteikössä, heittolinjoja saa oikeasti vähän etsiä. Viimeinen väylä on taas helpompi neppi.

  Tämäkin rata on aikansa elänyt ja kaipaisi pientä ylläpitoa. Alue on hieno ja potentiaalia hyvälle radalle sen puolesta olisi. Päärakennus oli kokonaisuudessaan upea.

  Kannattaa heittää kuitenkin läpi, jos paikalle sattuu vaikka ajomatkan tauolle.

Vastaa