"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kolho DiscGolfPark

Radan kuvaus

Kuntorataa ympäröivää maastoa pitkin kiertävä keskivaikea 9-väyläinen metsärata.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Kastarintie 25
  35990 Mänttä-Vilppula


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2018

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Jussi Meresmaa

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Kolho DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Kolho DGP#1

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 2: Kolho DGP#2

Pituus 128 metriä. Par 3

Väylä 3: Kolho DGP#3

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 4: Kolho DGP#4

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 5: Kolho DGP#5

Pituus 175 metriä. Par 4

Väylä 6: Kolho DGP#6

Pituus 133 metriä. Par 4

Väylä 7: Kolho DGP#7

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 8: Kolho DGP#8

Pituus 78 metriä. Par 3

Väylä 9: Kolho DGP#9

Pituus 66 metriä. Par 3

5 arvostelua radalle “Kolho DiscGolfPark

  Pelattu 19.6. Yksi parhaimmista 9-väyläisistä metsäradoista mitä koskaan tullut vastaan.

  Pienillä korkeuseroilla ja monipuolisten heittovalintojen mahdollistava rata joka meni heittämällä omiin suosikkeihin 9-väyläisten ratojen joukossa.

  Selkeät väylät mihin tähdätä ja pitemmillä väylillä selviää hyvillä sijoitusheitollakin jos osuu aukkoon (minä en :D) mihin tähdätä. Pitemmän draivin omaavat pelaajat pääsevät muutamalla väylällä heittämään kunnolla ja kokeilemaan kuinka osua väyliin, väylällä 6 mahdollista jopa eagleä päästä yrittämään, mutta kun ei osaa putata niin voidaan pelata myös par 😀

  Ainoa iso puutos mikä olisi hyvä korjata on väylien 7 -> 8 siirtymä, sinne opasnuolet osoittamaan minne mennä, tämän siirtymän aikana tulee vastaan kaksi muuta (aikaisemmin pelattua) lähtöpaikkaa ja vasta kolmas on se oikea mihin siirtymä päättyy.

  Vahva 4/5, tänne voisi tulla uudestaan!

  Ihan hyvä metsärata ja sellainen sopivan haastava eli ei liian vaikea tai liian helppo. Metsässä meni ihan hyvät polut väylille. Ehkä kakkos väylä oli vain hieman ryeikköinen. Väylät löytyi helposti. Ainoa seiskalta kasille pieni siirtyminen joten siinä vois olla jotain next tee kylttejä. Toki ykkösen kori meni ihan 8 väylän viereen niin sen muisti siitä missä väylä 8 oli. 3/5

  Mänttä-Vilppulan kaupungissa Kolho DiscGolfPark. Radalla pituutta 9-väylää, 915m ja BB1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 1890m. Pelattu 15.6.2023.

  Kolhon rata ei kovin paljoa korkeuseroja sisältänyt, joten lähinnä kevyestä ulkoilusta kävi radan kiertäminen. Kaikki väylät menivät onneksi metsässä eikä pururadalle ollut yhtään väylää laitettu. Väylillä oli kivasti tilaa heittää, vaikka puita pelissä olikin ja väylät osin aika pitkiä. Väylät olivat aika tasaista väylämassaa, ei yhtään suosikkiväylää tai sellaista ”wau” elämystä. Heittolinjat koko ajan selkeät. Siirtymät lyhyet, paitsi 7-8 hieman pidempi.

  Rakenteet mukavan hyvässä kunnossa. Ratakartta, isot heittopaikat, heittopaikkaopasteet ja korit nuolineen hyvässä iskussa. Reitin varrelta löytyi myös monta roskista. Isona plussana radan opastekyltti isommalta tieltä mitä aivan liian harvoin näkee. Vilppulan keskustan palveluiden äärelle 17km matkaa. Itse hain evästä K-Market Saarimäestä mihin radalta 2km matkaa.

  Mitä parannettavaa? Ei hirveästi. Väylät voisivat toki olla monipuolisempia, mutta ihan hyvä noinkin. Next tee -kylttejä ei oltu raaskittu laittaa yhtään kappaletta ja varsinkin 7-8 siirtymällä kyltitykselle olisi ollu iso tarve!

  Kolhon metsäradalla oli erittäinkin mukavasti tilaa heittää, heittolinjat hyvin selkeät. Ratasuunnittelu järkevää eikä väyliä oltu viety purulle yhtään kappaletta. Väylät tosiaan myös hieman yksitoikkoisia, vaikka hyviä muutoin olivatkin. Jos rata olisi jatkunut samanlaisena yhtään pidemmälle, niin arvosanasta olisi ruvennut ropisemaan pisteitä pois kovalla kädellä. Nyt jaksoi hyvin pelata ja nauttia, oikein mukava, keskitasoa selvästi parempi rata!

  4/5

  Karttalinkki vie melkein oikeaan osoitteeseen. Älä aja nurmikentän puolella, rata ja parkkipaikka on tehtaan vieressä hiekalla. Tarjolla on 9-väyläinen metsärata, mikä ei ole vielä maastoltaan muokkautunut. Osalla väyliä oli vielä pientä ryteikköä. Rata muodostaa väylineen ja siitymineen järkevän kokonaisuuden. Väylät ovat sopivan haastavia myös kokeneemmalle heittäjälle. Heittoalustat ja korit ovat hyvää laatua. Kelpo 9-väyläinen rata, kannattaa poiketa tänne. Selkeä 3/5

Vastaa