"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kesälahden Urheilukenttä

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Urheilukentän ja pururadan ympäristössä sijaitseva 9-väyläinen rata. Radalla on muutamilla väylillä suuret korkeuserot ja puustoakin löytyy.

Lue lisää

Valmistunut 2015 Kesälahden Lions Klubin toimesta. Haastava rata harrastajille, mutta soveltuu myös aloittelijoille.

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Ratsumestarintie, Kesälahti
  59800 Kitee


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  Amexpo

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Muu

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Seppo Nieminen / Amexpo Oy

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Vessa(t)

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Kesälahden Urheilukenttä

Väylä 1: Kesälahden urheilukenttä #1

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 2: Kesälahden urheilukenttä #2

Pituus 115 metriä. Par 3

Väylä 3: Kesälahden urheilukenttä #3

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 4: Kesälahden urheilukenttä #4

Pituus 49 metriä. Par 3

Väylä 5: Kesälahden urheilukenttä #5

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 6: Kesälahden urheilukenttä #6

Pituus 91 metriä. Par 3

Väylä 7: Kesälahden urheilukenttä #7

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 8: Kesälahden urheilukenttä #8

Pituus 126 metriä. Par 4

Väylä 9: Kesälahden urheilukenttä #9

Pituus 75 metriä. Par 3

2 arvostelua radalle “Kesälahden Urheilukenttä

  Kiteen kaupungin Kesälahden taajamassa Kesälahden Urheilukentän frisbeegolfrata. Radalla pituutta 9-väylää, 750m ja B1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 2110m. Pelattu 14.5.2021.

  Tämän pururadan linjoja noudatelleen ja välillä metsässä koukanneen radan kulkeminen ei ollut kovin raskasta, sillä korkeuseroja oli maltillisesti. Siirtymät oli hyvin lyhyet. Kesälahden keskustan palvelut n. 500m päässä, joten radan sijainti todella hyvä. Maisemat ylhäältä kohden urheilukenttää komeat.

  Seppo-korit, heittopaikkaopasteet ja opaskartta + roskis hyvässä kuosissa. Rata kulkee urheilukentän ympärillä ja kentällä on erinomaisen hyvä harjoitella pidempiäkin siivuja, jos sillä ei muuta käyttöä ole.

  Potentiaalia paikassa olisi, mutta, että, jotta… ei jaksanut nousta tämä rata rankingissa kovin korkealle. Heittopaikat olivat osin jopa vaarallisessa kunnossa olleet räjähtäneet nurmimattolaatikot, koko tosin ihan sopiva. Väyläopasteita paikasta toiseen ei ollut yhtään ja sen kyllä huomasi, karttaa sai muutaman kerran vilkaista. Heittopaikkaopasteet tosin kertoivat seuraavan heittopaika sijainnin. Osa väylistä aivan liian lähekkäin kuten 3 ja 4 sekä 6 ja 7. Sokkoväyliä turhan paljon, esim. nro 7.

  Väylistä ehdottomasti mielenkiintoisin oli nro 3. Montun reunalta heitettynä suoraan alas, niin näkymä oli absoluuttisen upea! Mutta… miksi ihmeessä rystyheiton linja oli puiden peittämä?!? Kämmenellä heitettynä tilaa olikin sitten vaikka muille jakaa. Oma käsi riitti tällä kertaa puiden ylitykseen, mutta väylästä saisi ihan timanttisen pienellä puiden karsimisella!

  Alueessa olisi potentiaalia, jopa kenties 18-väyläiseen asti? Nyt ei tarjolla valitettavasti ollut mitään kovin ehjää ja kiinnostavaa kokonaisuutta. Rata oli tylsähkö kuntopolkua kiertävä viritys. Heitetään suoraan hetken matkaa ja kori sitten vasemmalla tai oikealla… huokaus… Tarkkaa heittämistä vaadittiin monella väylällä missä oikealla tai vasemmalla odotti aika jyrkkä rinnemonsteri, joten pahimmillaan feidannut kiekko saattaa löytyä hyvinkin jännistä paikoista…

  3/5

  Karttalinkki johdattaa väärään paikkaan eli tarkistakaa osoite huolella. Rata on siis 9-väyläinen metsärata urheilukentän läheisyydessä ja myötäilee pururataa. Väylät suunniteltu hyvin ja ovat mukavan haastavia. Toisen väylän heittolinja on vähän erikoinen, kun pari puuta on suoraan heittomaton edessä. Kaikkiaan väylät ovat monipuolisia erilaisia ratkaisuineen.Siirtymät ovat lyhyitä ja radan kiertää nopeasti. Heittopaikat ovat paremmassa kunnossa kuin muiden lähialueiden ratojen vastaavat. Tykkäsin radasta ja voin suositella muillekin.

Vastaa