"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Vielä on kesäkautta jäljellä!

24.8.2011 19:23

”Vielä tulee kauniita päiviä, vielä voit löytää frisbeegolfin, vielä tilaisuuden saat.”

Pahoittelen jos tuo Tero ”Che Gue” Vaaran tulkitsema kappale jää nyt korvamadoksi päähän soimaan, mutta tämähän se tilanne frisbeekaudella 2011 on tällä hetkellä. Sitä s:llä alkavaa vuodenaikaa kohti toki mennään, mutta ei nyt sanota sitä vielä ääneen. Keinukalliossakin viikkokisat jatkunevat ainakin syyskuun tutulla paikallaan tiistaisin klo 18:00, mutta mitä sen jälkeen tapahtuu, lue siitä alempana. Ensiksi kuitenkin eilisen tulokset.

Pelaaja Tasoitus Tulos Tasoitettu tulos
Marco H 35 31 -4
Janne X 29,6 28 -1,6
Joonas K 29,4 28 -1,4
J-P Läh 29,6 30 0,4
Miikka P 30,9 32 1,1
Joni P 29,9 31 1,1
Ardo S 30,5 32 1,5
Miika A 33,6 39 5,4

Uskomaton 3 kuukauden sateeton putki katkesi sitten tähän viikkoon, ja sadekelillä tulokset voivat olla hyvinkin vaihtelevia. Kuten ylläolevasta kuitista selviää, halvimmalla tiistaisista kekkereistä selvisi Marco H, joka otti ensimmäisen viikkokisavoittonsa tasoitusjärjestelmän ansiosta pelaamalla selvästi alle oman tasonsa. Onnittelut! Kiekkopalkinnon Marco voi pokata ensi tiistaina. Muuten tulokset seurasivat pääosin tuttuja latuja, paitsi viimekertainen voittaja Miika A hieman repsahti tällä kertaa. Liekö se kovin puristus kadonnut yhden voiton jälkeen? Tulehan Miika näyttämään vielä mistä olet tehty, äläkä anna tämän lannistaa. Minäkään en anna sen lannistaa että tuuppaan viikosta toiseen sitä tasaisen keskivertoa kolmekolmosen keskiarvoa, joskus yhden alle, joskus yhden päälle…


6.9. alkaen kiekkopalkinnot toimittaa Frisbeepoint, siellä sitä valikoimaa piisaa. Voittajalle on luvassa lahjakortti liikkeeseen, joten palkintokiekon valintaan voi vaikuttaa itse paremmin.

FGCK kesäkauden päättäjäistapahtuma 2011

Iltojen vääjäämättä pimetessä tulee lopulta eteen tilanne että kuudelta alkavissa kisoissa ei näe pelata kierrosta loppuun.  Kausi onkin suunniteltu pistettävän pakettiin syyskuun lopulla, lauantaina 24.9. järjestettävissä kauden päättäjäisissä. Ei paljasteta vielä ohjelmasta tarkemmin kuin että kyseessä on eksklusiivinen vain seuran jäsenille tarkoitettu tapahtuma (tosin muistakaa että meillä jäsen on automaattisesti pelattuaan vähintään yhden kierroksen viikkokisoissa, joten nyt viimeistään kaverit mukaan seuraan!) vähän erikoisemmilla pelimuodoilla Keinukallion radalla. Toisena pääruokana tuona lauantaina on yhden Suomen kovakätisimmän heittäjän ’draiviklinikka’ eli heitto-opetustilaisuus – tätä ei kannata jättää väliin! Ei paljasteta nimeä vielä, mutta jos ei kaveria tunne, on aika tutustua Suomen frisbeeskeneen vähän tarkemmin… Näiden pelitapahtumien ohessa tehdään ”tilinpäätös” vuodelle 2011, eli kerrataan mitä ollaan saatu aikaiseksi, ja suunnitellaan yhdessä mihin suuntaan hommaa viedään tulevaisuudessa kaudelle 2012.


Hiljaisuutta, pyytää tässä J. Meresmaa. Täällä paljastetaan salaisuuksia…

Tämän spektaakkelin jälkeen voidaan pyörittää peliporukan tapaamisia jatkossakin nimenomaan lauantaisin päiväsaikaan, mutta katsotaan sitten yleisön mielipiteen mukaan järjestetäänkö virallisia viikkokisoja enää, vai onko nuo lokakuun pelit sitten enemmänkin lähinnä yhteisiä treenikierroksia. Ja jos kaupungin kanssa päästään sopimukseen, voi olla että harjoitustilaa löytyy talveksikin, jos haluttaa pitää draivi ja putti kuosissa talven yli…

Herkkupaloja on siis luvassa vielä tänä kesänä. Kiitos kaikille tähän asti mukana olleille ja jatketaan samaan malliin kun vielä tarkenee paiskoa lötää!

FGCK tiedotus kiittää ja kumartaa.

t. MikkoS

 


1 kommenttia:

MikkoS | 19:31 24.08.2011

niin ja kiitos nyt vielä tässä yhteydessä TD:nä toimineelle Janne X:lle! Seuran elinkaaren jatkuessa tarve oman kortensa kekoon kantaville aktiivipelaajille tulee kasvamaan. Jos haluat vetää viikkokisoja joskus, tule juttelemaan tai laita viestiä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *