"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Radan kuvaus

Keinukallion frisbeegolfrata, "Keinis", "Keinari" http://www.facebook.com/fgclubkeinukallio

Lue lisää

Kesällä 2007 perustettu rata sijaitsee vanhassa laskettelurinteen ympäristössä, josta johtuen osalla väylistä huimia korkeuseroja.

Loppuvuodesta 2010 radalle perustettiin uusi seura Frisbeegolf Club Keinukallio. Lisää tietoja seurasta seuran facebook-sivuilta. Sieltä löytyy myös muuta ajankohtaista tietoa sekä viikkokisojen ja erilliskisojen aikataulut.

Seuran aloittaessa radalla oli 9 väylää jotka olivat päässeet kasvamaan jo pahasti umpeen. Aktiivisella talkootoiminnalla kunnostettiin vanhat väylät pelikuntoon, mutta jo pian alettiin haaveilla laajemmasta uudistuksesta. Osa vanhoista suosikkiväylistä jäi käyttöön ja uusia suunniteltiin, ensin 12-13 väylän laajennuksella ja lopulta kesän 2013 aikana täydet 18 väylää näki päivänvalon.

Nykyään Keinukallio on yksi Etelä-Suomen ratojen helmistä. Väylät ovat erittäin monipuolisia ja haastavia ja testaavat pelaajan taitotason kaikki osa-alueet. Joillain saattaa olla vanhoja huonoja muistoja useamman vuoden takaa, mutta Keinukallio vuosimallia 2014-> on täysin eri kaliiberin rata uusittuine tiipaikkoineen ja väyläopasteineen.

***

SEURAN JÄSENYYS

Frisbeegolf Club Keinukallio ry:n (FGCK ry) jäsenmaksu vuodelle 2015 on 12€ aikuiselle. Juniorien (v. 1995 tai sen jälkeen syntyneet) jäsenmaksu on puoleen hintaan, eli 6€.

Jäsenmaksu sisältää sekä FGCK:n jäsenmaksun, 10 € aikuiselta että Suomen Frisbeeliiton jäsenyyden, 2 € aik. (junioreilla vastaavat: 5€ ja 1€)

Seuran jäsenelle viikkokisamaksu on 2 € (ei-jäsenille 3 €, junioreille 1€), lisäksi ainoastaan jäsenet voivat ostaa 5 tai 10 viikkokisan sarjakortteja á 8€/15€. Jos kuulut jo toiseen seuraan, mutta haluaisit pelata useampia viikkokisoja Keinukalliossa näillä alehinnoilla, kannatusjäsenyys FGCK:ssa kustantaa tuon saman 10€, joka ei päätä huimaa, ja jonka nuo alehinnat maksavat nopeasti takaisin.

Jäsenet saavat lisäksi komean FGCK:n bägilätkän ja alennuksia useammasta frisbee-kaupasta! (Frisbeepoint, Innovastore.net ja Powergrip.fi) Kesän aikana järjestetään myös muutamia ainoastaan jäsenille avoimia kilpailuja ja tapahtumia, jotka ovat olleet hyvin suosittuja.

JÄSENMAKSULLA TUET KEINUKALLION RADAN YLLÄPITOA, TOIMINTAA JA SEN KEHITTÄMISTÄ – RATAA SIIS YLLÄPIDETÄÄN VAPAAEHTOISVOIMIN!!

Jäseneksi ilmoittautuminen:

Lähetä seuraavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen fgclubkeinukallio@gmail.com:

– etu ja sukunimet
– täydellinen osoite
– puhelinnumero
– sähköposti
– syntymäaika
– sukupuoli
– mahdollinen PDGA-numero

– Kirjoita aihe-kenttään sanat jäsenyys ja oma etu ja sukunimesi.

– Jos haluat lisäksi A- tai B-lisenssin ilmoita myös se
sähköpostissasi

Kilpaileminen:

Suomen frisbeeliiton (SFL) järjestämiä kisoja on kauden mittaan useita kymmeniä ympäri Suomen. Lisäksi Suomessa ja euroopassa järjestetään euro- tai major-statuksella kansainvälisiä kilpailuja.
Näihin osallistumiseen vaaditaan jäsenyyden lisäksi joko A- tai B-lisenssi.

– A-lisenssi aik. 55 € / jun. 30 € (sisältää PDGA-jäsenyyden)
– B-lisenssi aik. 20 € / jun. 10

Lisenssiä EI siis tarvitse jos ei aio osallistua SFL:n tms. kilpailuihin!

Jos kilpaileminen kiinnostaa, käy tutustumassa vaihtoehtoihin alla olevasta linkistä ja ota yhteyttä meihin fgclubkeinukallio@gmail.com , niin kerromme lisää…

http://frisbeeliitto.fi/sfl/jasenyys/

Ajankohtaista

27.09.2013
FGCK Seuranmestaruuskisat 5.10.
Keinukallion frisbeegolfradan rakennustyöt ovat nyt valmiit. Radalla on 18 väylää, laadukkaat tekonurmitiipaikat (paitsi #18 vielä ... Lue lisää

23.08.2013
K.O. 2013 – Keinukallio Open
Keinukallion radalla järjestetään kilpailut tulevana viikonloppuna. Lisätietoja kilpailusta Suomen Frisbeegolfliiton sivuilta, sekä ... Lue lisää

28.06.2013
FGCK goes YouTube!
http://www.youtube.com/watch?v=MRWcRXXIUZM Lisää videoita seuraa myöhemmin. Etenkin 18-väyläistä rataa esittelemme ylpeänä kunhan se ... Lue lisää

Radan tiedot

 • Osoite

  Keinukalliontie 47
  04250 Kerava


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2007

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Peltorata
  Metsärata
  Hiihtokeskus

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Markus Lindqvist

 • Suunnittelija

  FGCK

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Intersport Kerava
  Kauppakaari 10 04200 KERAVA puh. 09-2745180

Väyläkuvaukset

Keinukallio, Kerava

Väylä 1

Pituus 215 metriä. Par 4

Nöyryyttä ja taktista peliä kouluttava unelmien murskaaja, joka koostuu kahdesta OB-tikutetusta alueesta. Täällä on helppo koristella tuloskorttiansa jännillä numeroilla.

Väylä 2

Pituus 195 metriä. Par 4

Peltotrilogian toinen osa, jossa viskotaan shikaani vasemmalle. Ojien oikealla puolella lymyää OB:ta.

Väylä 3

Pituus 182 metriä. Par 3

Pitkähkö pitkulainen OB-tikutettu väylä, jonka keskellä olevan pöheikön voi kiertää myös oikealta puolelta, jos tarkkuus ei riitä minitunnelointiin.

Väylä 4

Pituus 128 metriä. Par 4

”Mastodontti” kohottaa taas sykettä, kyllä tämä liikunnasta käy. Ensin pitäisi päästä kallion päälle, sitten lähestyä korille joka on toisen kallion päällä. Birkkupaikoille pääsy kysyy jo kovaa kättä.

Väylä 5

Pituus 83 metriä. Par 3

Oikealle kaartuva väylä. Tähtää puulle puettujen huomioliivien avulla, kori löytyy sieltä päin.

Väylä 6

Pituus 51 metriä. Par 3

”Holarihoukutin” jossa kori on korotettu. Ahneet saattavat joutua kauas tielle, feidaajat joutuvat myös puskaan. Juureen heitto ja helppo kakkonen vaikeampaa kuin luulisi.

Väylä 7

Pituus 112 metriä. Par 3

Vaikea par 3 (3,5) jossa alkuun vaaditaan pitkä suora heitto joka ei saisi pahemmin feidailla. Kori on jonkin verran väylää ylempänä ja muutaman havupuun suojelema. Täälläkään ei birkkuja jaeta liukuhihnalta.

Väylä 8

Pituus 152 metriä. Par 4

Jälleen pitkä ja vaikea väylä jossa metsän välttely on edelleen valttia. Ensin pitkähkö suora pätkä jonka päässä mando kierrettävä oikealta ennen alamäkilähestymistä korille.

Väylä 9

Pituus 131 metriä. Par 4

Pieneen alamäkeen ensin sweet spotille taitteeseen ja siitä on vielä toinen pitkä suora heitettävänä. Tiipaikalla mando jonka PITÄISI estää suuruudenhullut pellon yli korille heitot, vaikka legendan mukaan Javis ja Heinis moisessa foressa ovat silti onnistuneet.

Väylä 10

Pituus 96 metriä. Par 3

Mikä menee alas, sen täytyy tulla ylös – eikun miten se meni. Hyvä heitto pääsee linnuntietä suoraan korille laakson yli. Huonoille heitoille löytyy montaa eri variaatiota joista ei aina ilman kiroilua selviä.

Väylä 11

Pituus 86 metriä. Par 3

Kaunis alamäkiväylä liidätellään alhaalla olevan kallion päälle. Kiekkojen kannattaa vältellä jalankulkijoita niin tuloskin kiittää.

Väylä 12

Pituus 87 metriä. Par 3

Suora väylä jonka maa viettää oikealle, mikä saattaa saada kiekot pyörimään pitkällekin sinne suuntaan. Oikealla oleva tie on OB.  Väylä 11 risteää tämän väylän kanssa yläpuolelta, jota kannattaa varoa puista mahdollisesti kimpoilevia kiekkoja.

Väylä 13

Pituus 227 metriä. Par 4

Pitkä väylä, jonka koria ei näy tiille, eikä luultavasti vielä avauksen jälkeenkään. Kori on tiiltä katsottuna edessä näkyvän suuren kummun takana, vasemmalla puolella. Kyseisen kummun etuvasemmalla näkyvä suuri kuusi on mando, kierrettävä vasemmalta puolelta. Väylän birkuttajat luokitellaan virallisesti koviksi jätkiksi. Varo 14. väylän pelaajia!

Väylä 14

Pituus 128 metriä. Par 3

Kukkulan päältä pieneen alamäkeen tykitettävä nautiskeluväylä. Täällä on aina pieni vastatuuli joka saa liian alivakaat kiekot lentämään piiiiitkälle liian oikealle.

Väylä 15

Pituus 62 metriä. Par 3

Mukava metsäpilli masokisteille! Hyttysiä, OB-keppejä, oja, mando ja paljon puita.  Nyt pitäisi osata heittää suora. Ainoa mikä täältä puuttuu on sivuttaiskaltevuus josta kiekot voisivat vieriä esim. raviradalle. Koitamme järjestää asian lähivuosina.

Väylä 16

Pituus 131 metriä. Par 4

Ylämäkeen viskattava vasemmalle kaartuva väylä. Alkuväylän molemmilla puolilla vaanii ilkeitä metsiköitä. Kori erillisellä ”terassilla” teeboxin tasosta erittäin paljon korkeammalla.

Väylä 17

Pituus 150 metriä. Par 4

Yksi keinarin huippuväylistä. (pun intented) Tämän voi myös hyssettää reippaasti oikean kautta jos temppuvalikoimasta ei satu löytymään laserinsuoraa holariyritelmää. Muistakaa varoa siviilejä joita saattaa kävellä ulkoilureiteillä.

Väylä 18

Pituus 75 metriä. Par 3

Super-G. Suora heitto TODELLA jyrkkään alamäkeen, kiekko pitäisi saada jäämään korikummulle. Keskellä väylää tuplamando, jonka missaaja joutuu viskomaan uudelleen tiiltä rankun kera. Koria ympäröivä oja ja tie ovat normaalia OB:ta, eli jatko siitä mistä meni yli.

25 arvostelua radalle “Keinukallio

  Keinukalliosta ennakkoon saadut tiedot lisäsivät odotuksia radan suhteen. Ensimmäisen pelatun kierroksen jälkeen jäi radasta kuitenkin hieman ristiriitaiset tunteet. Muutaman mielestäni loistavan väylän (3, 7 ja 15) lisäksi radalta löytyi joitakin yleisarvosanaa laskevia väyliä, joilla kiekoistaan oli mahdollisuus ihan liian helppoa päästä eroon vaikkapa pienellä puuosumalla. Lisäksi sateinen kesäkuu paljasti koruttomasti radan muta-savisen pohjan monella väylällä. Kuitenkin lopulta plussalle jäävä pelikokemus ja suurimmat pisteet radan vahtelevuudesta ja korkeuseroista.

  Kiva rata, vain kakkosväylän löytyminen tuotti hankaluuksia, kun se ei enää olekaan kartan näyttämässä paikassa, vaan heittopaikka on nyt ykköskorin välitömässä läheisyydessä ja kori sijaitsee kukkulan, jolla kolmosväylän heittopaikka on, takana.

  Väylä #2
  Pituus 227 metriä. Par 4.

  Kartta päivittynee.

  Hyvä, monipuolinen rata, hienot maisematkin vielä. Väylä 4 on liian puustoinen, pitkälti tuurista kiinni tuleeko birdie vai koliseeko puuhun bogien arvoisesti, muuten väylät (muistaakseni) kaikki hyvin suunniteltuja. Isot korkeuserot lisää radan vaihtelevuutta.

  Varsin monipuolinen ja haastavakin 18-väylän rata. Korkeuseroja melko mukavasti. Uusi 227m kakkosväylä mukava lisä layoutiin. Ysiväylälle tarvittaisiin ehdottomasti opasteet edelliseltä korilta! Tämä rata ei kuitenkaan kuulu suosikkeihini kahdesta syystä: Sateella tai sateen jälkeen rinteet on liukkaita ja mutaisia ja – ennenkaikkea – radalla on liian helppoa hukata kiekkoja. Yksin en tätä rataa lähtisi kiertämään, koska spottaajaa tarvittaisiin useammallakin väylällä. Esim. 7- ja 9-väylillä kaartuvien kiekkojen laskeutumiskohdat voivat jäädä näkymättömiin. Lisäksi radalta löytyy joitain pöheikköjä, joista kiekon saa takaisin pelkällä tuurilla. Ainakin kahdesti saman kierroksen aikana oli oma kiekko hukassa ja puihinkin näkyi muilla jäävän kiekkoja. No, ainahan vikaa löytyy heittäjistäkin, mutta rata, jossa joutuu luopumaan kiekoistaan, ei suuremmin houkuta. EHDOTTOMASTI kaveri mukaan tälle radalle – yksin ei kannata!

  Ensimmäinen kierros keinukalliolla meni suhteellisen vaihtelevilla fiiliksillä. Vaikka ennakkoon lueskelin väyläopasteiden ja next-tee -kylttien olevan kunnossa oli väylien löytäminen välillä vaikeaa vaikka ratakartta oli apuna. Uutta kakkostiitä ei löytynyt joten heitettiin vanhalta, ysin tee löytyi 10min harhailun jälkeen, loput löytyikin suht kivuttomasti. Rata itsessään mukavan haastava, nelos väylä ehkä turhankin vaikea. Väylät kapeita ja ulkopuolella tiheää pöpelikköä monella väylällä. Rata ei päässyt lemppareiden joukkoon muttei huonoimpienkaan. Pelaan varmasti joskus uudestaan.

  Mahtava rata jossa on pystynyt pelaamaan säästä huolimatta aina.
  Kunnostus pelaa, heittopaikat ja korit kunnossa.
  Väylätkin on suunniteltu mahtavasti, jotkut väylät ovat niitä vaikeimpia toiset taas helpompia. Eli toisin sanoen monipuolinen rata.
  On mukavaa ylpeänä sanoa, että TÄMÄ on kotiratani.

  Monipuolinen, mäkinen, loistava rata. Taistelee tiukasti paikasta omasta kotiradasta. Vähän enemmän matkaa kuin muille alueen radoille, mutta paras rata niistä. Väylät ovat kapeita ja haastavia. Väylillä kannattaa pysyä jos haluaa tehdä tulosta. Kiekkoja hukkuu heloposti. Suosittelen käyttämään spotteria.

  Opasteet on ikävästi rikottu/ hävitetty joten parin väylän löytyminen oli vähän arpomista,muutama väylä risteää ikävästi joten tarkkana saa olla. Metsäväylät on ( siis mitkä väylät) turhan puisia,eli välillä ei tunnu olevan minkäänlaista väylää vaan kiekot paiskataan sellaiseen sokkeloon että huh huh. Alamäkiväylät on jees ja korkeuseroja muutenkin käytetty hyväksi, välillä ehkä vähän liikaakin. Jos tykkää ahtaista metsäväylistä ja korkeuseroista tämä on oikea paikka sulle.

  Ensimmäisestä kierroksestä jäi todella hyvä maku, mutta parin käynnin jälkeen tunnelma vähän latistui. Teepaikat ja korit ok ja suurin osa väylistä hyviä. Kiekkojen hukkaaminen helppoa jos ei pysy väylillä ja kostealla säällä pari hazardia paikkaa. Ei voi suositella aloittelijoille.

  The keinari elää muutoksia rajusti ja tällä hetkellä siis kukkulalla oleva väylä 6 on ollut poistettuna jo tovin ja korvaavana on saariväylä 9 ja 10 välissä oleva pikkuneppi. Väyliä on pidennetty ja mm. 3, alamäki 7 (par4) voi pelata myös par kolme (kaksi koria). 11 ja 16 myöskin pidempänä kuin ennen. Rataa yritetään lukita sellaiseen tilaan, että seura voisi keskittyä olennaiseen eikä aina ikuista muutosta. Kun saamme kaupungin kanssa asiat lukkoon niin rata ottaa jälleen askeleen eteenpäin ja tulossa on uusia väyliä sekä osa vanhoista jää unholaan.

  Päivitetty arvostelu. Kahden vuoden takaista en saanut poistettua.

  Keinukallion rata on pilalla. Suosittelen kiertämään kaukaa, ellet sitten ole joku turbokäsi tai pasikoivu. Uudet pitkät väylät on ihan syvältä ja asettaa heittävät epäreilusti erilaiseen asemaan. Väylien pituus ei ole ongelma, eikä ne tavattoman ärsyttävät OB:tkin joka puolella koko ajan, vaan ongelma on se, että ellei ykkösväylällä pysty heittämään yli 60m heittoa joen jälkeen korille, joutuu kiertämään ison kapean lenkin – OB:ta yltympäri – ja antamaan tasoitusta vähintään 3 heittoa kovakätiselle heittäjälle vain siksi, että sillä sattuu olemaan pidemmät heitot. Täysin ajattelematon ja surkea layout! Petyin pahasti, kun oli pilattu jo ennestään vaativa Keinukallion rata. Kakkosväylä oli kanssa käytännössä mahdoton heittää, joten luovutin ja jätin radan kiertämättä. Varmasti hyviäkin väyliä edelleen on, mutta jos Keinukallio haluaa heittäjät eriarvoiseen asemaan ja eroon harrastelijoista niin onneksi olkoon, olette siinä onnistuneet. Pitäkää tunkkinne!!!

  Onneksi on muita heittopaikkoja.

  Vaihteleva rata. Hieman tulee Mukkula mieleen, on avoimella niityllä heitettäviä, tiukastikin kepitettyjä pitkiä ja vähän pidempiä väyliä, sekä paikoin isoillakin korkeuseroilla varustettuja tarkkoja ja tarkempia metsäväyliä.

  Perusasiat suunnilleen kunnossa, tiit pääosin hyviä, muutama vanha ja kulunut, liian pieni tiimatto löytyy. Korit hyviä. Uudet väyläkartat tehty vähän hätäisesti, kartat niitattu ilman OB- yms. -selitteitä vanhojen päälle, pitävät toki paikkansa. Seiskan kartan oli tosin joku hävittänyt johonkin, onneksi siinä on aika selvää mihin suuntaan heittää, ja näkeehän sen koko radan kartasta. Koko radan karttaa tosin en löytänyt mistään, onneksi oli nettiversio. Siirtymien opasteen pääosin kunnossa, muutamalla pidemmällä voisi olla enempi opasteita, ettei tarvitse luottaa siihen että valitsi oikean polun.

  Väylät tosiaan mukavan vaihtelevia. Alussa pitkät kepitetyt väylät ottavat heti luulot pois, sen jälkeen pääsee metsään ja kallioille kiipeilemään ylös ja alas, kunnes välillä taas pääsee liidättämään avoimelle niitylle ennen lopun tarkempien metsäväyliä. Kakkosväylälle voisi siirtää mandoa eteenpäin ja hakata metsään aukon, että näkee sinne niityn vasemmalle kaartuvaan mutkaan, helpottaisi edellisen ryhmän toiminnan seuraamista. Kakkosväyläkin on muuten komea ja hieno väylä. Muutamalla väylällä on vähän sitä omgelmaa, että heitetään jonkun mutkan taakse tai kummun yli niin ettei kunnolla näe onke edellisest alta pois, mutta se täytyy vain sitten käydä tarkistamassa. Joillakin väylillä pitää tietenkin olla tarkkana muiden alueen käyttäjien kanssa.

  Kokonaisuutena siis mielenkiintoinen ja vaihteleva rata. Eikä tarvitse olla turbokäsi alun pitkillekään väylille, ykkönen nyt on aika vaikea, mutta kyllä ne neljällä-viidellä onnistuneella heitolla suorittaa, paino sanalla ”onnistuneelle”. T. nimim. ”+8 ykköseltä”.

  Siinäpä kerroitkin työlistaa joka on meillä edessä. Hommia tehdään sitä mukaan kuin vapaaehtoiset muulta elämältä ehtii. Rata on ok pelattavassa kunnossa mutta ei todellakaan mikään timantti. Hiotaan sitä jatkuvasti ja parannellaan paikkoja. FGCK

  Sai kerralla paikan mun suosikkiratojen joukossa. Todella monipuolinen sopivan haastava metsärata, jossa oli välillä myös mukavan avoimia väyliä. Ehdoton suosikkini oli väylä 13, jossa sai heittää pitkälle, jos mielii pirkkopaikoille. Opasteet eivät olleet aivan ajan tasalla ja monelta väylältä löytyi vielä vanhan layoutin mukainen opaste. Ratakarttaa on siis hyödyllistä pitää mukana. Alueelta löytyi kolme treenikoria, joihin voi treenata myös kohtuullisen pitkää lähäriä. Korkeuseroja ja esteitä oli käytetty todella hyvin hyödyksi. Yhtään turhaa ob:ta tai mandoa ei löytynyt. Aloittelijoiden ei kannata keinariin lähteä, mutta muuten radalle voi tulla pidemmänkin matkan päästä.

  4/5

  11 väylän tiillä voisi olla maininta risteävästä 12 väylästä, jota en ensikertaa Keinukalliossa heittävänä tajunnut, viskasin vielä puuhun, josta kimmahti ali kulkevan ryhmän niskaan. Pahoitteluni siitä. Tiiltä näkyy kyllä lävelytie ja onhan risteävä rata kartassa, mutta jäi huomioimatta.

  Rata on muuttunut todella paljon viime kerrasta. Ehkä jopa edukseen. alun 3 väylää ottavat helposti luulot pois liian itsevarmoilta heittäjiltä. Hyvä rata ja erittäin mukavasti korkeuseroja.

  Mukavan monipuolinen rata josta löytyy avoimia väyliä, puurännejä, korkeuseroja, ob saarekkeita lyhyitä ja pitkiä väyliä. Rata ei ole aloittelijaystävällinen, joten ei välttämättä kannata tulla jos ei osu puuränneihin ja heitto ei kanna yli 60-70m. Myös hieman kokeneempien heittäjien kannattaa varautua suuriinkin + merkkisiin tuloksiin. Radalla on aika paljon ob:ta joten heittoiloa ei kannata menettää vaikka jollain väylällä tulisikin heitettyä lukemia kuten +5. Ensimmäistä kertaa heittäessäni väylää numero 1 heitin 2 kertaa ob seen ja tulos väylältä oli +5. Ensimmäiset kolme väylää on pitkiä avoimia, jossa otetaan luulot pois, jonka jälkeen siirrytään monipuolisille metsäväylille. Loppupuoliskolla on muutama avoin- ja muutama metsäväylä ja suuria korkeuseroja. Radan kruunaa jyrkkään alamäkeen heitettävä 70m pitkä tarkkuus väylä, jossa kori on ojan takana ob-saarekkeella.

  Halusin uhmata ”aloittelija”-suosituksia ja kävin kokeilemassa. Ekana parkkipaikalla vastaan tuli joku puutarhuri ja ilmoitti, että 1. väylän keskellä asustaa kyykäärme. No ei näkynyt, mutta kyllä siinä varpahillaan joutui olemaan.

  Kakkosväylä otti luulot pois kyllä totaalisesti. Pääsin heittämään sinne 9 vai 10 väylälle saakka, missä väylä risteää jousiampujien kanssa. No kiekko lensi johonkin Talvivaaran öljypoistoputki-ojaan, joten päätin luovuttaa kiekon sinne (vedessä oli jotain oljyä tai petroolia, eikä siihen holleille päässyt oikein plutaamatta). No juuri, kun olin saanut kerättyä itseni seuraavan väyläm saareketta varten, niin alkoi kaatosade, joten kotimatka alkoi etuajassa.

  Hieman ristiriitaiset tunteet mestasta, tosin ei se paikan vika ole, jos aloitteleva pelaaja ei pärjää olosuhteille.

Vastaa