"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Talviuni jatkuu vielä tovin

17.2.2012 19:46

Keinukallion lumipeitteen alla uinuva frisbeegolfrata jatkaa vielä talviuntaan – siitäkin huolimatta että Frisbeegolf Club Keinukallio kävi tökkimässä nukkuvaa karhua tikulla, järjestämällä Karvalakkisarjan osakilpailun hyisenä pakkaspäivänä 29.1. Kisasta kuvia löytyy FGCK:n facebook-sivuilta ja tulokset ja muuta asiaa SFL:n foorumilta.

Kevät lähestyy kuitenkin, ja sitä silmälläpitäen on aika laittaa korvan taakse seuran ’toiminnansuunnittelukokous’ vuodelle 2012. Viime kausi oli todella hieno vaikka oltiinkin liikkeellä enemmän tai vähemmän plan-as-you-go meiningillä. Ei vaadi kummempia loogisia päättelytaitoja tulla lopputulokseen että jos jäsenistöä saadaan hyödynnettyä tarkemmin eri hommia varten ja sitä kautta asiat suunniteltua paremmin, on mahdollista vielä edelliskauttakin suurempia muutoksia Keinukalliossa.


Keinari karviskuosissa. Keväällä kierrokset nousuun taas!

Lyhyesti: viime kesänä heitettiin täky veteen ja kala todellakin puri (mm. useita kymmeniä pelaajia viikkokisoissa, kahdet avoimet kisat ja muuta seuran erikoiskilpailua, sponsori-yhteistyötä Frisbeepointin kanssa) ja nyt otetaan tämän hurjan joukon voima kunnolla käyttöön. Kausi 2012 alkaa siis vapaamuotoisella kokouksella jossa yhdessä pohditaan kauden suuret suuntalinjat, perustetaanko virallinen RY muotoinen seura, ketkä hoitavat mitäkin tehtäviä ja mihin suuntaan rataa ja radalla järjestettäviä tapahtumia jne pyritään kehittämään.

Päivämäärää ei ole vielä päätetty, mutta todennäköisesti se sijoittuu huhtikuun alkuun. Päivämäärä ilmoitetaan maaliskuun aikana. Paikkana luultavimmin Keinukallion kahvio, mikäli se tuohon aikaan on vielä avoinna.

Tervetuloa jo näin etukäteen!

t. MikkoS / FGCK


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *