"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Suunnittelukilpailu!

2.12.2011 18:46

Karvalakkisarjan Keinukallion-osakilpailuun tarvitaan 3 uutta väylää yhdeksän kiinteän väylän lisäksi. Siirrettävät korit saataneen kisaorganisaatiolta lainaan, ja jonkinlaiset tilapäiset tiit tehdään talkoilla, mutta kysymys kuuluu, minne? Muutamia alustavia ajatuksia on jo, mutta kyselläänpä  ehdotuksia suurelta yleisöltäkin; nyt on mahtava tilaisuus vaikuttaa konkreettisesti.

Alueen peruskartta löytyy alta, klikkaa täysikokoiseksi, tallenna koneelle ja sommittele uudet väylät siihen jollain sopivalla ohjelmalla. Julkaise ehdotuksesi FGCK:n Facebook-sivuilla (jaa kuva FGCK:n seinällä), ja parhaat ehdotukset toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Jos tarvitset kartan erikokoisena kuin kuvassa, Keravan Urheilijoiden sivuilla on alkuperäinen versio (googleta ”keinukallio peruskartta”)

Hyvissä ehdotuksissa on otettu huomioon seuraavat seikat:

– kiinteän radan 6. ja 7. väylien väliin olisi suotavaa saada ainakin yksi väylä jota pitkin päästään mäkeä alas muuta kautta kuin normaalia polkua joka on talvella liian liukas käytettäväksi.
– uudet väylät nivoutuvat loogiseksi osaksi rataa, ja mahdollisuuden mukaan siis muodostavat jatkumon eivätkä lisää kohtuuttomasti siirtymämatkaa
– karttaan on merkitty punaisella tällä hetkellä tiedossa olevat ladut alueella. turhaa latujen ylittämistä tulee välttää, ladulla ei luonnollisesti voi pelata. väylät eivät tietenkään myöskään voi leikata toisiaan.
– väylät ovat mielenkiintoisia ja uniikkeja mutta silti pelattavia. täysin avoimia väyliä ilman korkeuseroja tai ~80-metrisiä oikean käden rystyhyserväyliä ei siis tarvita lisää. ainakin yksi oikealle kaartava väylä on plussaa.
– paikan päällä etukäteen scouttaamalla varmistettu väylän toimivuus
– tarkemmat selvennökset väylästä kuvatekstissä

Ehdotuksia otetaan vastaan vuoden 2011 loppuun saakka.

Rohkeasti vaan ehdotuksia ilmaan, mutta ajatuksen kanssa. Ole mukana luomassa Keinukallion Karvishenkeä!

t. MikkoS/FGCK


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *