"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

STOP! FGCK!

18.3.2011 18:05

”Seis frisbeegolfin nimessä! Olette kiinniotettu!”

Kerava on poliisivaltio. STOP -merkit ovat nimittäin lisääntyneet Keravan katukuvassa räjähdysmäisesti (ks. kuva alla). Vastuussa lentolehtisiskusta on seuramme sissitoiminta. Jos haluat liittyä lumenalaiseen vastarintaamme, tulosta alta jäsentunnus itsellesi, ja jaa sitä valittuisiin kohteisiin. Linkin jakaminen facebookissa tai muualla netissä, sekä suullisesti tapahtuva lähipiirin värvääminen mukaan on myöskin erittäin suositeltavaa.

Sotilastermistö sikseen, kevät on todellakin lähestymässä talven rimpuilusta huolimatta. Pitkin kevättalvea lisääntynyt tiedotustoimintamme on saavuttamassa yhden lakipisteensä: kevään 1. viikkokisat järjestettäneen toukokuun puolenvälin tietämillä. Kilpailun tarkka ohjelma julkistetaan huhtikuun lopulla.

”Älä kysy mitä FGCK voi tehdä sinun puolestasi, vaan mitä sinä voit tehdä FGCKn puolesta”

Jos olemme onnistuneet saamaan sinut siihen onnelliseen tilanteeseen että luet tätä sivua ja olet kiinnostunut pelaamaan kanssamme tulevana kesänä, miksi lopettaa siihen? Anna hyvän kiertää. Ja ota siis joku kaveri mukaan 1. viikkokisoihin pelaamaan, kokeilemaan lajia tai katsojaksi. The more, the merrier.

Parhain kevätterveisin,

MikkoS / FGCK


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *