"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Onko järkee vai ei?

27.11.2011 10:43

http://www.youtube.com/watch?v=D6JZnBcyWps

Kieltämättä välillä meinasi nousta kertosäkeen pohdiskeleva kysymys mieleen kun viisissä hengin eilen Keinukallion pimeydessä rymyttiin. Mutta sitten taas kun katseli rohkeesti heitettyjä päälle satakakskymppisiä avauksia vitosella,  arvaamattomilla alivakailla ledikiekoilla, tuli vastaus että onhan tässä ”Helvetisti Järkeä” (Zen Cafe 2001)


Tiedustelupartio Keinukallion huipulla tekemässä mittauksia uusia väyliä varten. Säähän oli mahtava koko päivän, mutta ”odotetaan hei toki pimeetä ennenkö mennään heittään!”

Pakko myöntää että onhan toi ledittely vähän perkeleen hienoa etenkin kunnolla pimeessä (alaväylillä kun pururadan valot häiritsi vähän kiekkojen näkemistä. asiaa helpottaa kyllä jos laittaa ne leditkin päälle ennekö heittää… 😉 ) vaikka joku saattaa vähän ’pimeenä’ tällasta touhua pitääkin. Tosin en mä tiedä oliko niil pimeässä rinnettä juoksijoillakaan otsavalon lisäksi järjen valoa hirveemmin päässä.


Keinari by night. Nelosen korilta näkyy alangonkin valot. Ainakin kun editoi kontrastia tarpeeksi.

Tuloksethan oli yllättävän tasaisia (ks. kuva alla) ja muutamia kutosia lukuunottamatta kokolailla päiväkisojen tuntumassa (ehkei Jonilla niinkään mut itellä ainakin) siitä huolimatta että äkkiväärien kiekkojen kanssa sai olla aika tarkkana sen hyserikulman ja voiman annostelun suhteen. Mitään suurempia katastrofejakaan ei käynyt, mitä nyt yksi avaus meni n. 100m väärään suuntaan ja kerran sammu kiekosta ledit puuhun täysosuman jälkeen. Löytyhän sekin sitten lopulta. Mutta niitä etukäteen pelättyjä feidejä tai flippauksia tasamaalle asti neloselta, vitoselta tai kutoselta ei onneksi tapahtunut. Eikä ne birkutkaan kokonaan kadoksiin jääneet, etenkin Jonin kolmonen kolmosella oli hienoa seurata, etenkin näillä leivisköillä. (Tokalla rundillahan heitettiin parit ’B-tiit’: #1 lähiliikuntapaikan kulmasta seiskan saaren ympäri, #2 ja #7 kukkulan päältä, seiska tietysti par-3 silloin)


Summa summarum: pakko tämä on ottaa uusiksi joskus toiste, etenkin kun korivalot löytyy seuran kalustosta. Ensi kerralla pitää vaan mainostaa isommin että saadaan enempi pelaajia megeen.

Pientä talvitaon poikasta pukkaa, mutta tarkkaile silti FGCKn sivuja. Jo nyt talven aikana tulee tilaisuuksia osallistua toimintaan ja vaikuttaa suoraan. Karvis anyone…?

t. MikkoS / FGCK

 

 

 

 


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *