"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kolmen korvapuusti ja uusia pönttöjä

29.6.2011 14:27

Liekö syynä liiankin hyvät kelit mutta ensikertalaistarjouksesta huolimatta viikkokisat kuihtuivat tällä erää kolmeen pelaajaan (ml. allekirjoittanut). Yhteisellä päätöksellä linjattiin niin että kiekkopalkintoa ei jaettu, vaan eilen pelanneet pääsevät ensi viikolla maksutta kisaan ja bonuksena palkinnotta pelatusta kierroksesta voivat osallistua ensi viikkokisoihin paremmalla tuloksellaan näistä kahdesta rundista, joko eiliseltä tai ensi viikolla pelattavasta.  Samaan hengenvetoon täytyy todeta ettei ne eiliset niin mahtavia tuloksia ollut että niillä välttämättä ensi viikolla juhlitaan, vaan oletettavissa on että petrata tarvii jos meinaa kassiaan täyttää uudella muovilla. (kuitenkin jos ensi viikolla kukaan ei heitä parempaa kuin +1 tasoitettua tulosta, Jesse K. voittaa kiekon eilisen tuloksellaan) Ks. tulokset alla.

Pelaaja Tasoitus Tulos Tasoitettu tulos
Jesse K. 30 31 +1
Mikko S. 33 35 +2
Tino H. 34.8 37 +2.2


Joskus tuuria on mukana, kuten tässä puuosumasta korin juureen pompanneessa heitossa
(Järvenpää 3. väylä)

Keinukallio kiillotti ilmettään myös varustelutason nostolla: kaupungin toimesta lähtöpaikalle kiinnitettiin maanantaina jokaiselle itseään kunnioittavalle fg-radalle kuulvat roska-astia sekä kiekkojen palautuslaatikko. Ripeätä toimintaa kaupungilta! Sama tietolähde kertoi myös että rinteitä niitetään joko ensi- tai sitä seuraavalla viikolla. Alapellot on kyllä vielä pelikunnossa, mutta vaatinevat uuden niiton joskus ensi kuun aikana.

Hyvin on homma siis pyörähtänyt käyntiin. Pelaajia viikkokisoihin toivotaan aina kaikki kynnelle kykenevät, maksuttakin saa osallistua (ilman palkintomahdollisuutta) eli siitä ei ainakaan pitäisi olla kiinni!

Alustavasti paljastetaan että 3 rundin raakatuloskisa eli FGCK mestaruuskisat järjestettäneen elokuussa, ja uudisratatalkoot syyskuussa.

Ensi viikkoon, ti 5.7. klo 17:50 tavataan. 18:00 lähtee 7. viikkokisat liikkeelle!

t. MikkoS / FGCK


5 kommenttia:

keinukallio | 16:09 03.07.2011

voit laittaa vaikka meikälaisen henkilökohtaiseen mikko . o . setala @ gmail . com

Minna | 14:00 30.06.2011

Hei,

Onko seurallanne vielä minkäänlaista sähköpostia olemassa? Ymmärsin että olisitte uusia jäseniä seuraanne vailla ja minulla olisi ehdotus tähän liittyen.

MikkoS | 12:23 30.06.2011

Katotaan, Teemu, katotaan ;) Kunhan saa yhden mokavapaan ehjän kierroksen kasaan niin ollaan paarissa, ja mulla se meinaa -4,5. I wish...

Ens viikolla tasoitukset:

Jesse K. 30.1
Mikko S. 33.5
Tino H. 35.2

muilla samat ku ennen

Teemu L. | 19:07 29.06.2011

Väki vähenee mutta pidot kovenee. =) Tämä poika palaa pohjoisen korkeanpaikan leiriltä mukaan mittelöihin ens viikolla ja vie koko potin. =P

keinukallio | 14:32 29.06.2011

Roskis: tätä saa ja pitää käyttää. Jos sattuu avaamaan sen donitsi/lihapulla/lihaliemikuutio/ihanmitävaan -pakkauksen vasta siellä vaikka vitosen korilla niin varmaan jaksaa kantaa roskat lähtöpaikalle. Itsestään selvää kaikille, mutta kun ne muut...

Kiekkolaatikko: Kiekosta löytyvään numeroon voi tietenkin soitella ja sopia järjestelyistä, mutta myös tähän lodjuun voi löytämänsä kiekon tiputtaa. Kerääntyneistä kiekoista ilmoitellaan facebookissa, ja sinne voi kadottamiaan myös postata.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *