"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kolmen korvapuusti ja uusia pönttöjä

29.6.2011 14:27

Liekö syynä liiankin hyvät kelit mutta ensikertalaistarjouksesta huolimatta viikkokisat kuihtuivat tällä erää kolmeen pelaajaan (ml. allekirjoittanut). Yhteisellä päätöksellä linjattiin niin että kiekkopalkintoa ei jaettu, vaan eilen pelanneet pääsevät ensi viikolla maksutta kisaan ja bonuksena palkinnotta pelatusta kierroksesta voivat osallistua ensi viikkokisoihin paremmalla tuloksellaan näistä kahdesta rundista, joko eiliseltä tai ensi viikolla pelattavasta.  Samaan hengenvetoon täytyy todeta ettei ne eiliset niin mahtavia tuloksia ollut että niillä välttämättä ensi viikolla juhlitaan, vaan oletettavissa on että petrata tarvii jos meinaa kassiaan täyttää uudella muovilla. (kuitenkin jos ensi viikolla kukaan ei heitä parempaa kuin +1 tasoitettua tulosta, Jesse K. voittaa kiekon eilisen tuloksellaan) Ks. tulokset alla.

Pelaaja Tasoitus Tulos Tasoitettu tulos
Jesse K. 30 31 +1
Mikko S. 33 35 +2
Tino H. 34.8 37 +2.2


Joskus tuuria on mukana, kuten tässä puuosumasta korin juureen pompanneessa heitossa
(Järvenpää 3. väylä)

Keinukallio kiillotti ilmettään myös varustelutason nostolla: kaupungin toimesta lähtöpaikalle kiinnitettiin maanantaina jokaiselle itseään kunnioittavalle fg-radalle kuulvat roska-astia sekä kiekkojen palautuslaatikko. Ripeätä toimintaa kaupungilta! Sama tietolähde kertoi myös että rinteitä niitetään joko ensi- tai sitä seuraavalla viikolla. Alapellot on kyllä vielä pelikunnossa, mutta vaatinevat uuden niiton joskus ensi kuun aikana.

Hyvin on homma siis pyörähtänyt käyntiin. Pelaajia viikkokisoihin toivotaan aina kaikki kynnelle kykenevät, maksuttakin saa osallistua (ilman palkintomahdollisuutta) eli siitä ei ainakaan pitäisi olla kiinni!

Alustavasti paljastetaan että 3 rundin raakatuloskisa eli FGCK mestaruuskisat järjestettäneen elokuussa, ja uudisratatalkoot syyskuussa.

Ensi viikkoon, ti 5.7. klo 17:50 tavataan. 18:00 lähtee 7. viikkokisat liikkeelle!

t. MikkoS / FGCK


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *