"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

FGCK Seuranmestaruuskisat 5.10.

27.9.2013 12:39

Keinukallion frisbeegolfradan rakennustyöt ovat nyt valmiit. Radalla on 18 väylää, laadukkaat tekonurmitiipaikat (paitsi #18 vielä kesken rakennusteknisistä syistä), selkeät ja tarkat väyläopasteet, sekä seuraavalle tiipaikalle opastavat kyltit. Lisäksi alueella on penkkejä ja roskiksia. Suurkiitos Keravan kaupungille, sekä lukemattomia talkootyötunteja tehneille vapaaehtoisille!

Valmista rataa juhlistaaksemme FGCK järjestää seuranmestaruuskisat la 5.10. klo 10 alkaen, jolloin pelaamme 9 vanhaa alkuperäistä vanhaa väylää sekä uuden ratakartan muutoksilla ja lisämausteilla. Ero uuden ja vanhan välillä tulee kouriintuntuvasti tutuksi. Kisa on maksuton, mutta avoin vain seuran jäsenille. Seuraan ehtii kyllä vielä liittymäänkin, katso ohjeet radan sivuilta, tiedot-välilehdeltä.

Seuranmestaruuskisojen ajan radalla etuajo-oikeus kisan osallistujilla, eli kisapoolit tulee päästää ohitse. Helpointa on varmasti kuitenkin jättää lauantai väliin kokonaan tai pelata jollain muulla lähiseudun radalla.

FGCK kiittää!


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *