"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Keinonkankaan frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Rantsilassa, Keinonkankaan liikunta-alueella sijaitseva 9-väyläinen frisbeegolfrata. Väylät kulkevat pääosin pururataa pitkin. Heittäessä otettava huomioon alueen muut käyttäjät!

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Teollisuustie 6
  92500 Siikalatva


 • Rata kartalla

 • Perustettu

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Hiekka/Sora

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Ei

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Ei ylläpitoa

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Ratakartta

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Keinonkankaan frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Keinonkangas #1

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 2: Keinonkangas #2

Pituus 91 metriä. Par 3

Väylä 3: Keinonkangas #3

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 4: Keinonkangas #4

Pituus 92 metriä. Par 3

Väylä 5: Keinonkangas #5

Pituus 73 metriä. Par 3

Väylä 6: Keinonkangas #6

Pituus 171 metriä. Par 4

Väylä 7: Keinonkangas #7

Pituus 110 metriä. Par 4

Väylä 8: Keinonkangas #8

Pituus 84 metriä. Par 3

Väylä 9: Keinonkangas #9

Pituus 72 metriä. Par 3

3 arvostelua radalle “Keinonkankaan frisbeegolfrata

  Täysin surkea rata!!! Ei kannata käydä pelaamassa. Ei minkään laista ylläpitoa, osittain jopa vaarallisia väyliä kun ei näe onko pururadalla kävelijöitä. Tiit huonoja, korit kelvottomassa kunnossa. Jos jotain hyvää niin osa väylistä hyviä. En usko et kukaan haluaa täälä pelata.

  Siikalatvan kunnassa Keinonkankaan frisbeegolfrata. Radalla pituutta 9-väylää, 838m ja B2-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 2650m. Pelattu 21.9.2022.

  Keinonkankaan rata sisälsi vain hyvin maltillisia korkeuseroja, joten kevyehköstä ulkoilusta kävi radan kiertäminen. 5-väylän korin sijainti sivussa kuntoradalta rinteessä oli radan parasta antia. Siirtymät maltilliset, ainoastaan kutoselta seiskalle hieman pidempi.

  Rakenteista löytyi roskis ja taukopenkki. Edellämainitut olivat osa kaunista maauimalan aluetta missä myös tenniskenttä, lasten leikkipaikka, beach volley kenttä ja kuntoportaat. Rata starttasi tuolta alueelta. Rantsilan keskustan kaupat ja ruokapaikat 1,5km päässä. Siikalatvan kuntakeskukseen Pulkkilaan matkaa 33km.

  Mutta niin… ihan suoraan yksi surkeimmista radoista mitä on koskaan tullut pelattua! Ei oikein mitään hyvää sanottavaa itse radasta, tuohon ylös sain puristettua edes jotain. Suurin osa väylistä kulki orjallisesti pururataa pitkin ja kori sitten jossain vasemmalla tai ehkä myös oikealla tai jossain… Kiekkojen hukkuminen hyvin mahdollista. Todella tylsiä ja täysin mielikuvituksettomia sekä osin supervaarallisia väyliä toinen toisensa perään. Ainoastaan yksi väylä eli nro 3 poikkesi purulta ja se heitettiinkin pellolle mistä tuskin koskaan on niitetty yhtään heinänkortta pois. Jep. Loistavaakin loistavampi väylä saada niin perhanasti punkkeja ja menettää niin kiekot kuin hermonsakin. 5-väylän heittolinja kulki liian likeltä 6-väylän heittopaikkaa. 6-väylä aivan liian pitkä radan profiiliin nähden mikä heitettiin täysin sokkona kovalla vauhdilla purua pitkin eikä kunnollinen spottaaminenkaan poista todellista vaaraa lenkkeilijöille joita omankin kierroksen aikana alueella jonkin verran liikkui. Kutonen ja seiska myös ihan toivottomia turvallisuuden kannalta… 🙁

  Mut entäs ne rakenteet sitten? Niin… Ei löytynyt ratakarttaa ja 1-väylän löytyminen olikin sitten vähän arpanopan heittämistä. Fgr:n karta avulla sai tihrustettua viimein oikean suunnan. Heittopaikat olivat soralla ja syvillä montuilla, tietenkin. Heittopaikoilla ei minkäänlaisia opasteita, ei edes väylä numeroa missään. Mitäs sellaisilla nyt tekisikään kuten ei tietenkään myös next tee -kylteillä. Korit jotenkin kuosissaan, mutta pystytolpat täysin ruosteessa. Fgr väittää korien olevan dgp-tasoa, mutten itse ole aivan vakuuttunut. Noh… aivan ihan se ja sama mitkä tämän radan korit on, ei kovin paljoa vähempää voisi todellakaan kiinnostaa!

  Tämä oli todella surullinen kokemus. Harvoin näkee minkään radan olevan näin kamalassa alennustilassa. Oikeastaan mitään hyvää ei ollut kuin hienot maauimalan maisemat. Supertylsiä ja huippuvaarallisia väyliä aivan liikaa. Rakenteet surkeaakin surkeammat. Rata pitäisi joko purkaa kokonaan pois tai suunnitella ja rakentaa alusta loppuun kaikkine yksityiskohtineen täysin uudestaan. Tuollaisenaan en voi suositella edes pahimmille vihamiehilleni!

  0/5

Vastaa