"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Vielä on kesään matkaa

9.4.2012 13:17

Tässä jo muutamana viikkona tullut itse kokeiltua miten se kiekko lentää pakkaskeleillä, mutta näyttäisi vielä olevan aikaa ennenkuin päästään paikallista kautta kunnolla avaamaan. Jäljistä päätellen on monella muullakin ollut jo himo päästä kiekkoja liidättelemään ja onhan siellä jokunen tuttu naamakin jo vastaan tullut.

Etelässä näyttää jo olevan nurmet vihreinä ja lännempänäkin on jo toivoa saada edes heittopaikat kuntoon. Meillä taitaa olla lumensyvyys tällä hetkellä noin 30cm. Kaivettiin kuitenkin tänään kokeeksi muutama heittopaikka lähemmäs maanpintaa ja veikkaan että viikonloppuna niistä paljastuu joko mukavat kivilaatat tai pehmeää mutavelliä. Seuraavana parit kuvat tämänhetkisestä tilanteesta.

Montussa saa jo muutaman askeleenkin otettua.

9. väylän tiitä kaivettu hiukan esiin. Kierroksen jälkeen montun pohjalle oli jo muodostunut sohjoa.

Kunhan alkaa tuntumaan että tuolla uskaltaa porukalla kiertää niin ruvetaan miettimään taas viikkokisoja. Ekan kisan jälkeen aletaan tällä kertaa ottamaan tasoituksia talteen ja katsotaan miten ne siitä sitten asettuu.

Paikallista fribaseuraakin olisi moni edelleen vailla. Omalta osaltani olen todennut ettei rahkeet riitä yhdistystoimintaan, mutta apua kyllä on tarjolla jos vaan joku lähtee hommaa vetämään. Nettisivuistakin on jo pyörinyt päässä monenlaista ideaa ja yritän saada jotain valmiiksi odottelemaan että jostain ilmaantuu seuralle nimikin.

 

Päivitys 10.4.

Nyt tosiaan kun ilmat alkaa lämpenemään ei hanki enää kanna ollenkaan. Puistossa liikkunen tulee olemaan kahlaamista jonkin aikaa taas. Toinen vähemmän kiva asia on paikallisten koiranomistajien jättämät terveiset ympäri puistoa. Mielenkiinnolla seuraan uskaltaako tuolla kohta enää jalkaansa maahan laskea.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *