"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Talkoot ja ensimmäiset kierrokset

18.4.2010 23:35

Kaatiksen toinen kausi on nyt virallisesti avattu. Talkooväkeä oli paikalla viitisentoista, joten korien ja tiitolppien pystytyksen lisäksi saatiin monenmoista aikaan. Näkyvin homma oli puttikorin tolpan valaminen asvalttiin ja siihen kuuluvan tekonurmigriinin leikkaaminen. Griinin asentaminen jäi vielä odottamaan valun kuivumista.

Kenttä on kasiväylää lukuunottamatta täysin kuiva, joten oli oikein mukavaa päästä tekemään kauden pohjatuloksia.  Pohjanoteerauksia saatiinkin aikaan, kun parhaaksi tulokseksi taisi jäädä 45 heittoa. Sovitaan niin, että talkootyö vei porukalta parhaan terän!

Ykkösen tiin tuntumassa on klubin valmistumiseen saakka toiminnassa maksuautomaattitolppa, johon päiväpelimaksut maksetaan. Ylemmässä lokerossa on kuitteja, kuminauhoja sekä muovipusseja. Rahat ja kuitin toinen puoli sullotaan pussiin, joka sujautetaan alempaan lokeroon. Kuitin toinen puoli kiinnitetään kuminauhalla roikkumaan näkyville pelin ajaksi.

Alkuviikoksi on luvassa kuivaa keliä, joten tervetuloa Kaatikselle!

J.k. Yritin saada tähän tekstin yhteyteen kuvia näkyviin, mutta ennakko-oletusteni mukaisesti en osannut. Yritän paremmalla onnella tuohon kuvagalleriaan.


1 kommenttia:

juhis | 23:57 26.04.2010

Oikein maksuautomaatti, hienoa! Hyvää duunia kaatiksen poppoo!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *