"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kausi meinaa käynnistyä (11.4.)

15.4.2010 16:23

****Julkaistu 11.4.2010****

Näyttää pahasti siltä, että tulee luistettua rakennukselta Kaatikselle turhan usein, jos kelit pysyvät näin aurinkoisina. Jälkikasvu laski aamulla talven viimeiset Stiga-mäet laskettelukeskuksessa ja heitteli kesän ensimmäiset heitot Kaatiksella. Hyvin kulkivat molemmat. Golfkenttä muuten näytti olevan täyteen ammuttu, vaikka väylät olivat vielä hyvin märän näköiset. Meidän kentällämme puolestaan on jo täysin kuivaa lukuunottamatta muutamaa paikkaa metsän puolella. Piti siis käydä vielä iltasella ulkoiluttamassa hieman omiakin kiekkoja.

Jaria ja Jaanaa koirineen on näkynyt viikonloppuna myös treenailemassa, ja pystytettiinkin heidän kanssaan muutama kori jo etukäteen. Samille on joko sattunut jotain, tai sitten hän on käynyt salaa harjoittelemassa hämärän turvin; ei nimittäin näkynyt kentällä tänään ollenkaan!

Kausi polkaistaan käyntiin 18.4. kello 16 talkoiden merkeissä. Päälle tietenkin pelataan vuoden ensimmäiset kierrokset. Jee. Tarkempaa talkooinfoa löytyy Nfs:n foorumilta. Vuosi sitten tähän aikaan tehtiin hullun lailla hommia, jotta saatiin kenttä pelattavaan kuntoon kesäkuuksi. Nyt on sata kertaa leppoisampaa avata kenttä pelaajille. Aamulla alkoi kausipelioikeuksien myynti, ja neljä nopeaa ehti jo tarttua tilaisuuteen! Myös tästä ohjeet foorumilla.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *