"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Kaanaa DiscGolfPark

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Metsärata jossa tarkkuudella pärjää paremmin kuin pitkillä heitoilla. Sopii aloittelijoille mutta tarjoaa haastetta myös enemmän harrastaneille.

Lue lisää

Parkkeeraus koulun parkkipaikaille. Välittömässä läheisyydessä myös kotalaavu, jossa grillausmahdollisuus.

Radan tiedot

 • Osoite

  Niemistöntie 9
  60420 Seinäjoki


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2019

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Pekka Ekoluoma, Kaanaan kyläseura

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu / Spin18 Oy

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t)

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Kaanaa DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Kaanaa DGP #1

Pituus 39 metriä. Par 3

Väylä 2: Kaanaa DGP #2

Pituus 52 metriä. Par 3

Väylä 3: Kaanaa DGP #3

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 4: Kaanaa DGP #4

Pituus 59 metriä. Par 3

Väylä 5: Kaanaa DGP #5

Pituus 53 metriä. Par 3

Väylä 6: Kaanaa DGP #6

Pituus 57 metriä. Par 3

Väylä 7: Kaanaa DGP #7

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 8: Kaanaa DGP #8

Pituus 83 metriä. Par 3

Väylä 9: Kaanaa DGP #9

Pituus 69 metriä. Par 3

7 arvostelua radalle “Kaanaa DiscGolfPark

  Kaanaa Discgolfpark

  Kävimme kesällä 2021 ja silloin oli ainakin hyvässä kunnossa. Mukava ysi-väyläinen rata jossa opasteet, heittopaikat ja korit hyvät. Maaston puolesta myöskin mukavaa aluetta. 3/5 ysi-väyläinen.

  Seinäjoen kaupungissa Kaanaa DiscGolfPark. Radalla pituutta 9-väylää, 572m ja C1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 1680m. Pelattu 24.7.2022.

  Rata sijaitsi aika tasaisella metsäalueella joten mitään pulssia kohottavaa hikiliikuntaa ei päässyt (joutunut) harrastamaan. Vaikka väylät olivatkin aika lyhyitä, niin silti tarjolla ei ollut puiden takia ihan helppoa tekemistä, kokonaisuutena ottaen mukavaa metsäväylää tarjolla oli. Maasto miellyttävää mäntykangasmetsää mistä kiekot löytyy helposti eikä pahoja mörrejäkään ollut tarjolla. Lyhyisiin väyliin yhdistyi lyhyet siirtymät, joten rata oli erityisen nopea kiertää. Ainoastaan ysiltä p-paikalle hieman pidempi siirtymä.

  Radan rakenteet erinomaisessa kunnossa, kuten vielä suht uudelta radalta voikin odottaa. Korit suuntanuolineen (treeni x 1), ratakartta, heittopaikat ja heittopaikoilla olleet opasteet priimaa. Next tee -kylttejä ei ollut, muttei niitä korinuolien rinnalle tarvinnutkaan. Alusta löytyi tulistelua varten tulipaikka ja puita sekä roskis. Autolle paljon parkkitilaa Niemistön koulun p-paikalle. Rata löytyy koulun vasempaa sivustaa eteenpäin kävellessä. Seinäjoen keskustan palveluiden äärelle 7km matkaa.

  Suurin radan puute oli oikeastaan väylien yksipuoleisuus. Suht suoraa heittämistä pitkin kohtalaisen ahdasta mäntykujaa ja kori sitten aina hieman vasemmalla tai oikealla. Tarkkuutta vaativa tekninen rata, vaikka lyhyt olikin. Heittolinjat muutoin selkeät, mutta vitosella tekisin pienimuotoista raivaamista, niin muuttuisi väylä paljon pelattavammaksi. 2-väylän korille ei pieni hakekuorma tekisi huonoa, sillä sen verran märkää oli siinä.

  Kaanaan rata piti sisällään miellyttävässä maastossa lyhyitä väyliä mitkä haastavia kapeiden heittolinjojen takia. Rakenteet hyvässä kunnossa. Ainoastaan väylien samankaltaisuus vaikutti hieman arviointiin, hieman enemmän olisi voinut väyläsuunnittelijalla olla mielikuvitusta. Tokikin pelatessa tuli väkisinkin mieleen, jotta oliko ukaasi ollut sitten suunnitteluunkin se, että puita kaadetaan niin vähän kuin mahdollista, mikä tietenkin rajoittaa väylien suunnittelua aika lailla, mene ja tiedä sitten… Yleensä väylien samankaltaisuus rokottaa arvosanaa paljon enemmän, mutta nyt radasta jäi kuitenkin hyvä fiilis päälimmäiseksi. Voisi pelata milloin tahansa uudestaankin!

  4/5

  Radan C1-luokitus ei kyllä mielestäni vastannut todellisuutta. Kaikkea muuta kuin aloittelijaystävällinen. Metsärata usein todella kapeilla väylillä. Puuosumat siis varsinkin aloittelijalle todennäköisiä ja rankaisevat paljon. Raivaustyöt jäänees tosiaan myös kesken. Paljon myös upottavaa maastoa, joten kumpparit jalkaan seuraavalla kerralla… jos sellaista itselle tulee.

  Käyty 5.6.2021. Mukava rata, toimii hyvin lapsen kanssa heittäessä ja lämmittelyratana. Muutamalla väylällä vähän mutaista (kakkosen korin ympärys ekana mieleen). Kosteisiin paikkoihin lankkua ojien yli ja haketta korinympärystöihin, niin oikein bueno! Mutta kokonaisuutena tykkäsin, siirtymät lyhyitä ja selkeitä ja riittävän hyvin opastettuja. Parilla väylällä raivausjäljet kun kerää sivuun, niin miellyttävämpi kiertää. Kiertoaika tyhjälle radalle yksin n. Puoli tuntia.

  Hyvä rata muuten, mutta raivaustyöt on jäänyt pahasti kesken. Todella paljon puita ja jo aiemmin kaadettuja puita ja risuja lojuu maassa väylillä. Väylät ovat lyhyitä, mutta tällä radalla se on suotuisaa, sillä tämä on enemmän tekninen väylä. Juurikin puiden takia.
  7/10

  Vähän väkisin ängetty fiilis jäi, vaikka rata oli sinällään ihan kelvollinen. Väylät kairattu tiheään metsään ja raivauksissa on oltu aika säästeliäitä. Myös risusavotta jäänyt puolitiehen. Aloittelijat ja koululaiset kyllä oppivat muotoilemaan heittonsa tarkasti tällä radalla. Kostealla kelillä kannattaa varautua kastelemaan kengät.

  Rata bongattu koulun takaa ja opastaulu on hyvin esillä.

  Rata on 9-väyläinen metsärata, enimmäkseen teknistä heittämistä kun pitkää liidätystä. Rata on tarkoitettu kaikentasoisille heittäjille. Tärkeintä on osua väylään sillä puuosumat aiheuttavat paljonkin päänvaivaa. Väylä 3 oli tasoltaan haastava kapeana ja pidempänä väylänä. Muutoin kyseessä on varsin tyypillinen metsärata.

  Raivauksia on jonkin verran tehtynä ja rata kehittyy edelleen. Rata ajaa asiansa esim. koululaiskäytössä ja alueen asukkaiden ratana. Ei mitään järisyttäviä hienouksia, mutta kelpo rata kuitenkin.

  Oma arvio 2/5.

Vastaa