"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Heittokunnossa.

30.9.2010 21:23

No niin. Rata on heittokunnossa. 16/18 väylää täysin valmiita, kahdesta puuttuu vielä maata heittopaikalta, tarvii pyöräkoneella viedä hiekkaa. Ovat kuitenkin täysin heitettävissä. Mikäli joku ihmettelee radan valmistumisen aikataulua, niin kehotan kokeilemaan rakentaa 18-väyläisen kaikkine lisukkeineen kahteen mieheen. Pari kaveria kävi auttamassa muutaman tunnin kolmena-neljänä päivänä, mutta pääosin neljä kättä on radan tehnyt.

Keskiviikkona 29.9 pidin kouluilla Ivalossa ja Inarissa frisbeerastia. Kyseessä oli liikuntapäivä ja rasteilla kierteli noin 100 kiinnostunutta. Mahtavaa! Tänään pidettiin Anssin kanssa ensimmäiset alkeisopastukset frisbeegolfin saloihin uudella radalla. Homma on siis lähenyt loistavasti käyntiin ja kiinnostuneita ilmoittautuu joka päivä lisää. Hauskaa, pohdittiin tuossa yksi päivä lapiot kädessä, että onkohan sitä oikeasti ikinä aikaisemmin panostanut mihinkään hommaan tällaisella intensiteetillä. Kesäkuun alusta lähtien ollaan käytännössä joka ikinen päivä tehty radan eteen jonkinlaista duunia. Odotus palkitaan vihdoinkin ja juuri ennen talven tuloa.

Avajaiset on tarkoitus pitää varmaankin ensi viikon perjantaina. Huomenna selviää liikuntasihteeri Marken kautta enemmän ajankohdasta ja meiningistä. Tälle syksylle saattaa ehtiä vielä viikkokisojakin pitämään, ja ens kesälle sitten järjestetään isommat kisat ja oikeat palkinnot. Yöttömän yön frisbeegolfturnaus kuulostaa aika hyvältä. Sitten voisi piakkoin alkaa vääntämään koululla ja vapaa-ajalla käsikirjoitusta rataesittelyvideota varten. Tarvii siis hommata ens kevääksi jostain helikopteri ajoja varten. Tai kurottaja. Tai vesitaso. Oikeasti.

Näillä mennään!

-RM Matti

ps. kohta saadaan kiekot myyntiin keskustan urheiluliikkeeseen (Maali -ja konekota)


3 kommenttia:

jari | 22:15 10.10.2010

Hienoa! Asuntoauto jo on joten nyt odotellaan vain sitä yötöntä yötä :)

teknis | 14:03 01.10.2010

Hienolla asenteella painetaan Ivalossa! Yöttömän yön frisbeegolfturnaus todellakin kuulostaa hyvältä. Iso käsi puuhamiehille, näin tätä lajia viedään eteenpäin!

Simo | 00:18 01.10.2010

Onnittelut ratahankkeesta. Tutun kuuloista touhua. Kyllä tässä jo kavereiden kanssa asuntoa-autoa ollaan vuokraamassa ensi kesällä ja tullaan sinne heittämään päiväksi jos useammaksikin

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *