"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Itä-Suomen koulu DiscGolfPark

Radan kuvaus

9-väyläinen metsä-/puistorata, joka on suunniteltu läheisen koulun oppilaita silmällä pitäen.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Sulkukuja
  55100 Imatra


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Juho Rantalaiho

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Itä-Suomen koulu DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Itä-Suomen koulu DGP #1

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 2: Itä-Suomen koulu DGP #2

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 3: Itä-Suomen koulu DGP #3

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 4: Itä-Suomen koulu DGP #4

Pituus 49 metriä. Par 3

Väylä 5: Itä-Suomen koulu DGP #5

Pituus 59 metriä. Par 3

Väylä 6: Itä-Suomen koulu DGP #6

Pituus 47 metriä. Par 3

Väylä 7: Itä-Suomen koulu DGP #7

Pituus 56 metriä. Par 3

Väylä 8: Itä-Suomen koulu DGP #8

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 9: Itä-Suomen koulu DGP #9

Pituus 44 metriä. Par 3

7 arvostelua radalle “Itä-Suomen koulu DiscGolfPark

  Imatran kaupungissa Itä-Suomen koulu DiscGolfPark. Radalla pituutta 9-väylää, 519m ja C1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 1380m. Pelattu 26.4.2024.

  Itä-Suomen koulun rata kulki koko ajan tasaisessa metsämaastossa, joten kevyestä ulkoilusta kävi radan kiertäminen. Väylät olivat lyhyitä ja aloittelijalle erityisen hyvin sopivia. Hyvin suunnitteltuja ratkaisuja missä puut otettu pienenä vaikeuttavana tekijänä hyvin huomioon. Selkeät heittolinjat koko ajan ja kiekotkin löytyy maastosta erityisen helposti. Tarjolla oli kaunista vesimaisemaa monella väylällä ja 3-väylä näistä ehdottomasti kaunein. Tuolla väylällä tosin minimaalisen pieni riski vesiosumaan, jos oikein pahasti jää käteen kiinni, niin vesi olisi oikealla puolella ahnaasti odottelemassa.

  Kunniamaininta pitää antaa vielä erikseen ratasuunnitelun napakympistä. Harvoin, jos koskaan on tullut nähtyä noin kompaktissa tilassa kulkevia väyliä mistä ei kuitenkaan ole mitään vaaraa niin muiden väylien pelaajille kuin muillekaan alueella liikkujille, sokkona ei tarvinnut yhtään väylää pelata. Siirtymät lyhyet, joten rata on nopea kiertää. 3-väylän lisäksi myös 8-väylän suora puukuja oli hieno.

  Radan rakenteet liki erinomaisessa kunnossa. Ratakartta, heittopaikat ja heittopaikkaopasteet sekä korit nuolineen (ei aivan kaikissa) hyvässä hapessa. Koulun alueella lapsille suunnattuja leikkivälineitä. 3-väylän kohdalla ulkokuntolaitteita. Imatran keskustan palvelut aivan vieressä. Itse evästelin Konditoria Imatrankoskessa. Hyvä palvelu, maistuvat tuotteet ja viihtyisä sisustus, voin lämpimästi suositella muillekin!

  Ihan pienen pientä viilausta voisi tehdä sillä tavoin, että roskiksen voisi infokartan yhteyteen tuoda sekä next tee -kyltit voisi paikoilleen laittaa. Rata oli hyvin tiivis, mutta ohjaavat opasteet ajavat asiansa siitäkin huolimatta.

  Sanaton. Wau. Itä-Suomen koulun rata pyyhälsi sellaisella voimalla tykittämällä omalle suosikki-listalle, että harvoin kokee! Tiivis, mutta turvallinen. Kauniit maisemat. Lyhyet, muttei liian helpot väylät. Rakenteet riittävän hyvät. Tämä rata meni tunteisiin, ihan timanttien kirkkain timantti, ehdottomasti yksi parhaista 9-väyläisistä mitä olen koskaan pelannut!

  5/5 (suosikki-listalle)

  Puistomaisia, lyhyitä väyliä. Mukavaa vaihtelua kapeille puukujille ja maksimin repimiselle. Integroitu vahvasti koulun pihaan, joka rajoittaa käyttöä. Oikein sopiva paikka lajin parissa aloitteleville ja keskimatkan rentoa kierrosta kaipaavalle.

Vastaa