"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Iso Vasikkasaari frisbeegolf

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Metsärata hienossa miljöössä Espoon saaristossa. Rata koki kunnon kasvojen kohotuksen 2018, jolloin se laajeni 9-väyläiseksi ja samalla rataa ehostettiin läpikotaisesti.

Huom! Saarelle pääsee vain saaristoaluksella. Katso lisätiedot alta.

Lue lisää

Tietoa Espoon ulkoilusaarista löydät täältä: https://www.espoo.fi/ulkoilusaaret

Katso myös Espoon saaristoliikenteen hinnat ja aikataulut.

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Iso Vasikkasaari
  02230 Espoo


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Maapohja

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Ei ylläpitoa

 • Ratamestari

  Puskasoturit ry

 • Suunnittelija

  Puskasoturit ry (Mikko Tanska ja Kaj Sunn)

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Vessa(t), Kahvio, Ravintola, Grillikatoksia, Näköalatorni

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Iso Vasikkasaari frisbeegolf

Väylä 1: Iso Vasikkasaari #1

Pituus 58 metriä. Par 3

Väylä 2: Iso Vasikkasaari #2

Pituus 56 metriä. Par 3

Väylä 3: Iso Vasikkasaari #3

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 4: Iso Vasikkasaari #4

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 5: Iso Vasikkasaari #5

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 6: Iso Vasikkasaari #6

Pituus 61 metriä. Par 3

Väylä 7: Iso Vasikkasaari #7

Pituus 65 metriä. Par 3

Väylä 8: Iso Vasikkasaari #8

Pituus 56 metriä. Par 3

Väylä 9: Iso Vasikkasaari #9

Pituus 62 metriä. Par 3

4 arvostelua radalle “Iso Vasikkasaari frisbeegolf

  Update kesä 2018: Lisää vaikeusastetta tuo kolmannelle väylälle kaatunut isohko puu. Väylä on kuitenkin mahdollista jotenkuten pelata. En osaa sanoa tullaanko asialle tekemään mitään kesän aikana kun yhteysalus saareen menee. Väyläopasteet ovat kuluneet sateessa blankoiksi. eli pientä huoltoa voisi tehdä. Väylä #5 on varmaankin näkymiltään Espoon upein väylä.

  Tällä radalla on pieni logistinen ongelma, koska se sijaitsee saaressa, jonne pääsee vain yhteisaluksella hieman yli 10 kertaa päivässä. Meno-paluu-lippu on 5 euroa lähisatamista. Ymmärrän, että Espoo haluaa luoda ulkoilusaariin lisää vetoa ja onhan siellä tilaa radalle. En kuitenkaan usko käyväni täällä kovin usein johtuen matkan vaatimasta suunnittelusta ja maksusta.

  Asiaan. Mitään opasteita radan alkuun ei saarella vielä ole (07-2016) mutta tämän sivuston kuvan perusteella paikansin radan saaren eteläosaan näköalatornin lähelle. Kaikki 6 väylää ovat noin 40-50 metrisiä, varmaankin osittain turvallisuussyistä. Metsässä kun saattaa liikuskella lapsiperheitä mustikoita keräämässä. Radalla on ainoastaan opastetaulut ja korit. Ei yhtään tiitä ja helpointa on heittää paikaltaan. Korit eivät ole mitään merkkikoreja mutta ovat tukevia ja toimivia. Epäilen että väyliä saatetaan vielä muuttaa mihin viittaa tuo, että ratojen pituuksia ei ole tällä sivulla vielä lyöty lukkoon ja opastaulut eivät kerro vielä mitään.

  Maasto on enimmäkseen vaikeakulkuista kallioista saaristomäntymetsää. Puut ovat noin 2-5 metrin välein, eikä väylillä ole tehty mitään harvennusta tai maan tasausta. Jonkinlainen polun tapainen siellä yleensä menee. Väylät 1, 3, 4 ja 5 ovat heitettävissä kahdella heitolla. Väylät 2 ja 6 melko vaikeita saada onnistumaan tiheän puuston takia. Väylät 5 ja 6 ovat näköalatornin ympärillä ja metsässä voi olla kulkijoita. Kummallakaan väylällä koria ei voi nähdä heittopaikalta koska väylän keskellä on korkeampaa kalliota. Vaikka on käynyt spottaamassa väylän vapauden, niin joku saattaa sinne ilmestyä, koska saari on melko suosittu kesäisin.

  Kyllä tämän pari kertaa heittää läpi mutta sitten täytyy jo alkaa miettimään millä vuorolla lähtee takaisin, koska alus kulkee vain tunnin välein.

  Väylien pituustietojen puute tällä sivulla johtuu siitä, että radan tiedot tälle sivustolle ilmoittanut allekirjoittanut on satunnainen sunnuntaiheittelijä, joka ei ole osallistunut radan perustamiseen tai ylläpitoon, mutta halusi omalta osaltaan edistää yleistä tietoisuutta tämänkin radan olemassaolosta.

  Saaressa voi tehdä muutakin ja löysinkin radan aivan sattumalta ohi kulkiessani.

Vastaa