"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Iso Vasikkasaari

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Lyhyt, mutta runsaspuinen metsärata.

Lue lisää

Harjoituskori löytyy saaren keskellä olevan nurmialueen reunalta vessojen läheltä. Vessojen takaa alkavaa kävelytietä jyrkähköön ylämäkeen kulkemalla päätyy ykköstiille. Korit näkyvät tiiltä ensimmäisellä neljällä väylällä. Kahdella viimeisellä korit eivät näy tiille mutta eivät ole kovin kaukana. Seuraavalle tiille on koreilta selkeät opasteet. Viimeisen väylän korilta on jonkun verran matkaa palata takaisin ykköstiille.

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Iso Vasikkasaari
  02230 Espoo


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  6

 • Heittopaikat

  Maapohja

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Ei ylläpitoa

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t), Vessa(t), Kahvio, Ravintola

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Paikallissää

Potential disruption due to snow and ice from 1AM EET WED until 11AM EET WED

Issued:
21. marraskuuta 2017 klo 20:30 (GMT)
Expires:
Pilvistä
Tiistai 11/21 20%
Pilvistä
Enimmäkseen pilvistä. Alin lämpötila -1ºC.
Täysin pilvistä
Huomenna 11/22 20%
Täysin pilvistä
Pilvistä. Ylin lämpötila 1ºC. Tuuli ENE, nopeus 10−15 km/h.

Väyläkuvaukset

Iso Vasikkasaari

Väylä 1

Pituus metriä. Par

Suora heitto polkua pitkin ja lievä loppufeidi vasemmalle vie avauksen korin juureen.

Väylä 2

Pituus metriä. Par

Kori pilkistelee juuri ja juuri keskellä kuvaa puiden takaa. Korille lienee helpointa yrittää vasemman kautta.

Väylä 3

Pituus metriä. Par

Puiden muodostama "portti" on puolimatkassa korille, sen jälkeen on taas avoimempaa.

Väylä 4

Pituus metriä. Par

Kori näkyy osittain kuvan keskellä olevan kuusen takaa.

Väylä 5

Pituus metriä. Par

Kori on oheisen kuvan keskiosassa näkyvän vasemmalle kallellaan olevan puun etupuolella, ja samaisen puun välittömästi vasemmalla puolen näkyvän suoran puun takana. Kuvassa näkyvän varvikon takana on alamäki, jonka jälkeen puttialue melko tasaisella. Tämä väylä on radan avoimin, monenlaiset avaukset vievät korille.

Väylä 6

Pituus metriä. Par

Kori on jonkun matkan päässä suoraan eteenpäin.

Yksi arvostelu radalle “Iso Vasikkasaari

  Tällä radalla on pieni logistinen ongelma, koska se sijaitsee saaressa, jonne pääsee vain yhteisaluksella hieman yli 10 kertaa päivässä. Meno-paluu-lippu on 5 euroa lähisatamista. Ymmärrän, että Espoo haluaa luoda ulkoilusaariin lisää vetoa ja onhan siellä tilaa radalle. En kuitenkaan usko käyväni täällä kovin usein johtuen matkan vaatimasta suunnittelusta ja maksusta.

  Asiaan. Mitään opasteita radan alkuun ei saarella vielä ole (07-2016) mutta tämän sivuston kuvan perusteella paikansin radan saaren eteläosaan näköalatornin lähelle. Kaikki 6 väylää ovat noin 40-50 metrisiä, varmaankin osittain turvallisuussyistä. Metsässä kun saattaa liikuskella lapsiperheitä mustikoita keräämässä. Radalla on ainoastaan opastetaulut ja korit. Ei yhtään tiitä ja helpointa on heittää paikaltaan. Korit eivät ole mitään merkkikoreja mutta ovat tukevia ja toimivia. Epäilen että väyliä saatetaan vielä muuttaa mihin viittaa tuo, että ratojen pituuksia ei ole tällä sivulla vielä lyöty lukkoon ja opastaulut eivät kerro vielä mitään.

  Maasto on enimmäkseen vaikeakulkuista kallioista saaristomäntymetsää. Puut ovat noin 2-5 metrin välein, eikä väylillä ole tehty mitään harvennusta tai maan tasausta. Jonkinlainen polun tapainen siellä yleensä menee. Väylät 1, 3, 4 ja 5 ovat heitettävissä kahdella heitolla. Väylät 2 ja 6 melko vaikeita saada onnistumaan tiheän puuston takia. Väylät 5 ja 6 ovat näköalatornin ympärillä ja metsässä voi olla kulkijoita. Kummallakaan väylällä koria ei voi nähdä heittopaikalta koska väylän keskellä on korkeampaa kalliota. Vaikka on käynyt spottaamassa väylän vapauden, niin joku saattaa sinne ilmestyä, koska saari on melko suosittu kesäisin.

  Kyllä tämän pari kertaa heittää läpi mutta sitten täytyy jo alkaa miettimään millä vuorolla lähtee takaisin, koska alus kulkee vain tunnin välein.

Vastaa