"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Huutjärven frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Rata on täysin pelattavassa kunnossa ja haastetta löytyy myös kokeneemmalle pelaajalle! Ajo-ohje: Rata sijaitsee Huutjärvellä-Pyhtäällä, Lökörentien varressa olevalla hiekkakuopalla. Helsingista/Kotkasta tullessa aja kohti HUUTJÄRVENTIETÄ, josta käännytään LÖKÖRE-kyltin kohdalta ja jatketaan matkaa kohti Lökeröä. Vasemmalle puolelle jää parkkipaikka josta rata lähtee.

Lue lisää

Huutjärven frisbeegolf pyhättö on heinäkuussa 2010 valmistunut harrastajatason hiekkakuopparata, mikä on sittemin laajentunut 18-väyläiseksi.

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Lökörentie
  49210 Pyhtää


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2010

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  18

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Hiekkakuopparata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

  Miika Hoppania

 • Suunnittelija

  Kaj Rantamo ja Miika Hoppania

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t)

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

  Sportia Kotka
  Ruotsinsalmenkatu 12 48100 KOTKA puh. 05-217680

  Intersport Jumalniemi
  Jumalniementie 7 48600 KARHULA puh. 05-2309700

Väyläkuvaukset

Huutjärven frisbeegolfrata, Pyhtää

Väylä 1: Huutjärvi #1

Pituus 96 metriä. Par 3

Väylä 2: Huutjärvi #2

Pituus 82 metriä. Par 3

Väylä 3: Huutjärvi #3

Pituus 178 metriä. Par 4

Väylä 4: Huutjärvi #4

Pituus 93 metriä. Par 3

Väylä 5: Huutjärvi #5

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 6: Huutjärvi #6

Pituus 126 metriä. Par 3

Väylä 7: Huutjärvi #7

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 8: Huutjärvi #8

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 9: Huutjärvi #9

Pituus 134 metriä. Par 4

Väylä 10: Huutjärvi #10

Pituus 168 metriä. Par 4

Väylä 11: Huutjärvi #11

Pituus 135 metriä. Par 3

Väylä 12: Huutjärvi #12

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 13: Huutjärvi #13

Pituus 70 metriä. Par 3

Väylä 14: Huutjärvi #14

Pituus 91 metriä. Par 3

Väylä 15: Huutjärvi #15

Pituus 155 metriä. Par 4

Väylä 16: Huutjärvi #16

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 17: Huutjärvi #17

Pituus 143 metriä. Par 4

Väylä 18: Huutjärvi #18

Pituus 53 metriä. Par 3

9 arvostelua radalle “Huutjärven frisbeegolfrata

  Kävin tänään ensimäistä kertaa heittämässä tämän radan ja ei varmasti ole viimeinen kerta. Rata on minusta kivan haastava ja oli ihan hyvässä kunnossa heittopaikat sekä korit. Opasteet olivat aika selkeitä. Radan ylläpitäjille kiitoksia että radalta oli vesakot kaadettu pois tieltä. Voin suositella kaikille.

  Rata bongattu! Karttalinkki vie suoraan oikeaan osoitteeseen ja rata kartta on hyvin näkyvillä. Rata on kokonaisuutena suunniteltu hyvin: siirtymät ovat lyhyitä ja opasnuolet ovat paikallaan. Väylät ovat monipuolisia ja hyvin suunniteltuja. Osa väyläopasteista vaatii korjausta, mutta kännykästä pystyi katsomaan väylätiedot. Maasto on helppokulkuista, sopii tulla heittämään vaikka rattaiden/kärryjen kanssa. Avoimessa maastossa tuuli vaikuttaa varmasti heittoihin, tällä kertaa oli onneksi tyyni päivä. Lisäksi ympäristö oli kaikin puolin siisti, ei roskan roskaa yhdelläkään väylällä. Radasta jäi positiiviset fiilikset, kannattaa käydä heittämässä. 4/5

  Radan laajennuksen jälkeen tämä on parantunut erinomaiseksi radaksi. Uudet väylät tuovat reilusti lisää vaihtelua ja tekevät radasta kiinnostavan ja keskivertoa haastavamman radan, joka tarjoaa myös aloittelijoille onnistumisen mahdollisuuksia. Vanhoja väyliä on hieman siirretty ja saatu radasta hieman turvallisempi kun näkymät väylille ovat paremmat eivätkä heitot karkaa niin helposti nääpuriväylälle.

  Saarekeväylät erinomaiset lisät, muutoin pituuksissa riittävästi vaihtelua, kaarroksia oikealle ja vasemmalle ja nousua ja laskua. Mukavan monipuolinen rata! Tänne tulee varmasti lähdettyä entistä useammin…

  Kiitos kommentista. Rata todellakin on perushiekkakuopparata ja valitettavasti jo ikänsä puolesta loppupuolella. Pientä laittoa, ehkä uusia koreja/heittopaikkoja sekä pientä viilaamista niin kyllä tuolla voi vielä muutaman vuoden harjoitella. Radan tiedot pitäisi päivittää nettiin sekä korjata PAR:tukset osalta väyliä.
  Rata on aikoinaan rakennettu talkoovoimin ja ilman minkäänlaista budjettia eli vain kahdella korilla oli sponsori. Tämä kertoo jo hiukan radan tasosta (korit/heittopaikat) ja kun rataa oli pystyttämässä vain 3käsiparia niin ollaan tyytyväisiä siitä että kuntalaiset saivat hyvän harjoittelupaikan upealla paikalla sekä mahdollisuuden tutustua mahtavaan lajiin.

  Rata on aivan törkeän vaikea nykyisillä PAR:eilla. Väylien 4 ja 5 tulisi ehdottomasti olla PAR 4 väyliä. Myös 8 on erittäin vaikea selvittää kolmella heitolla. Ehkä radan suunnittelijat ovat halunneetkin tehdä radasta törkeän vaikean? Olisi kuitenkin mukavempaa meille perus harrastelijoille jos rimaa hieman laskettaisiin.

  Radan rakennusvaiheessa väylien PAR:sta keskusteltiin kovasti ja nimenomaan väylä 4 on kyllä PAR4. Myös väylä 5 voisi olla 4. Nyt isompi ongelma on se että kuka rataa hoitaa jos hoitaa?
  Entä mikä on radan tulevaisuus? Toivottavasti ko.rata jatkaa elämistään ja jo vuodelle 2016 saadaan uusi ratakartta sekä muut tiedot nettiin päivitettyä.
  Ko.rata on edelleen kuitenkin heitettävässä kunnossa ja toimii hyvänä harjoittelu paikkana paikallisille vaikkakin PAR:tukset ovat päin sitä!

Vastaa