"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Humppila DiscGolfPark

Radan kuvaus

Harjuumaisemaan tehty pururataa myötäilevä rata, jossa paikoin suuria korkeuseroja.

Ajankohtaista

Radan tiedot

 • Osoite

  Maurinpolku 4
  31640 Humppila


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2021

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

  Matti Saarenmaa

 • Suunnittelija

  Perttu Jaakkola, Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Harjoituskori(t)

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Paikallissää

Weather by Foreca

Väyläkuvaukset

Humppila DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Humppila DGP #1

Pituus 105 metriä. Par 3

Väylä 2: Humppila DGP #2

Pituus 56 metriä. Par 3

Väylä 3: Humppila DGP #3

Pituus 110 metriä. Par 3

Väylä 4: Humppila DGP #4

Pituus 88 metriä. Par 3

Väylä 5: Humppila DGP #5

Pituus 45 metriä. Par 3

Väylä 6: Humppila DGP #6

Pituus 92 metriä. Par 3

Väylä 7: Humppila DGP #7

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 8: Humppila DGP #8

Pituus 113 metriä. Par 4

Väylä 9: Humppila DGP #9

Pituus 73 metriä. Par 3

8 arvostelua radalle “Humppila DiscGolfPark

  1. ja 2. väylät antaa alkuun hyvän vaikutelman radasta, mutta heti 3. ja varsinkin 4.väylällä oli turhan pitkää heinää tms väylällä. 4.väylällä voi ainakin tähän vuodenaikaan realistisesti hukata kiekon keskelle väylää. 5.väylä ok, joskin tuntui vähän turhalta täyteväylältä. 6.väylä tosiaan muodoltaan melko outo, 7.väylällä saa kunnolla kiivetä. 8. ja 9.väylät ihan miellyttäviä, tosin jälleen väylillä turhan paljon pitkää kasvustoa.

  Kokonaisuutena radassa on paljon potentiaalia, plussaa myös hyvästä parkkipaikasta ja fiksuista siirtymistä. Ehkä alkukeväästä rata olisi miellyttävämpi heittää, kun ei olisi niin täyteen kasvanut.

  Radan alkuosaan on saatu pari pidempääkin väylää (1 ja 3). Huomattavaan ylämäkeen pelataan 7. väylä ja 8. väylällä on jyrkempi alamäki ja mando mutkassa oikealla. Kaikki väylät kulkevat hyvin metsän puolella eli pururataurien ulkopuolella.

  Aivan, liian jyrkkämutkaisen kutosväylän linja ei nykyisellään ole toimiva ollakseen par 3. Varsinkin 9. väylän loppuosasta olisi toivottavaa hieman harventaa pientä nousevaa puustoa.

  Heittoalustat ovat loistavat ja väylien väliset siirtymät kätevän lyhyitä. Kokonaisuutena mukava harrastajarata!

  Muuten hieno rata, mutta pari vaylää on kyllä ihan ihme mutkia. Millä ihemeen heitolla seiska väylässä saa avauksen korille? Kasi väylällä ei ole vissiin tarkoituskaan saada kun on par 4
  Opsteet on myös laitettu vähän hassuihin kohtiin tiin taakse? Olin lähellä heittää yhtä väylää ihan väärään suuntaan kunnes tajusin, että ei se tonne voi olla. Kasi väylän opaste on myös virheelisesti tehty?

  Mukavan vaihtelevia väyliä, korkeuseroja löytyy eli saa heittää alamäkeen ja ylämäkeen, on lyhyitä neppejä ja pidempiä leiskautuksia.
  Pari 90 asteen mutkaväylää tosiaan hölmösti suunniteltu, mutta kokonaisuutena ihan jees nopeasti nepattava rata. Pysähdyn ohikulkumatkalla toistekin pelaamaan !

  Bongattu!

  Auto parkkiin kouluun viereen ja siitä kaukalon ohi pururadan kulmalle. Kierros alkaa hienolla alamäkiväylällä, kuten edellä arvostelussa todettiin. Väylät 2 ja 3 menevät vielä hyvin samaan pakettiin ja rata vaikuttaa hyvältä. Nelosella odottaa sitten todella lyhyt neppi, viitosella kunnon mutka ja kuutonen suoraan ylämäkeen. Tässä kohdassa alkoi jo naurattamaan. Seiska on samoin lähes mahdoton mutka oikealle. Onneksi lopun 8 ja 9 ovat väylinä taas kohtuu hyviä.

  Kuten edellinen arvostelija totesi, muutaman väylän olisi voinut suunnitella paremmin ihan pelattavuuden takia. Kuutosen rämpiminen jyrkkään ylämäkeen ei toimi. Väylät eivät muodosta selkeää kokonaisuutta ja väylien taso vaihtelee melkoisesti. Radan punainen lanka jäi itseltä löytämättä.

  Radalle löytyy kyllä käyttäjäkuntansa paikallisista pelaajista. Radalla seikkaileen junnupelaajat olivat aivan huippuja. 🙂

  Nykymuodossaan 2/5 rata, koska hyvät alustat ja korit.

  Tuli poikettua ohikulkumatkalla. Heti alkuun näyttää todella lupaavalta. Upean näköstä harjumaisemaa on raivattu fribarataa varten ja teet on viimesen päälle. Vielä ensimmäinen väyläkin näyttää todella hienolta. Haastavahko tarkka alamäkiliidätys. Kierroksen edetessä fiilikset menikin sitten koko ajan alaspäin. Tästä tulee jotenkin sellainen kuva ettei suunittelijalla ole oikein ollut käsitystä kelle tätä rataa oikein tehdään. Osa väylistä todella lyhyttä, osa todella vaikeaa ja onpa joukossa yksi aivan mahdoton par 3 (väylä 6). Ehkä Simon voi siinä päästä jonkilaiselle putille, muiden on turha vaivautua. Sen lisäksi se ja seuraava väylä (hillitön ylämäkiväylä jyrkkään rinteeseen) ovat harjun varjoiselle puolelle joten niiden kuivumista jonkinlaiseen pelikuntoon saa varmaan odotella juhannukseen asti. Kaiken huipuksi väylällä 8 taisi olla joku vaanimassa pahaa-aavistamatonta pelajaa koska keskelle väylää tippunutta kiekkoa ei pitkästä etsinnästä huolimatta löytynyt mistään. Todella harmittavan huono kokonaisuus koska jotenkin tuntuu että noihin maisemiin olisi saanut paljon paremmankin radan. Ei tartte toiste pysähtyä.

Vastaa