"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Haikon kartano

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Haikon kartanon vehreällä piha-alueella sijaitsee 9-väyläinen MultiGolf-rata. Rata on yksityinen ja kartanon asiakkaiden käytössä. Radan väylät ovat lyhyitä ja ne soveltuvat aloittelijoille.

Lue lisää

Haikon Kartanon puistossa on 9-väyläinen multigolf-rata. Multigolf on hauska laji, joka soveltuu kaikille. Multigolfissa voi pelata 1-3 eri lajia: jalkapallogolfia, puistogolfia ja/tai frisbeegolfia. Pienet seurueet voivat suorittaa multigolfissa radan käyttämällä kaikkia kolmea pelivälinettä ja suorittamalla yhdeksän väylää läpi kullakin pelivälineellä. Isommille ryhmille valitaan ennakkoon yksi peliväline/ryhmä (katso ryhmäohjelmat).

Pelimaksu suoritetaan kylpylähotellin vastaanottoon tai hoitovaraamoon. Täältä saa myös vuokrattua tarvittavat pelivälineet.

Ratamaksu omilla pelivälineillä: 5 €/hlö sis. pelikortti + maksimi kolme pelikierrosta eli yhteensä 27 väylää.

Peliväline Haikosta, välinevuokra: Golfmaila + tennispallo 5€, Jalkapallo 5€, Frisbee 5€

Katso kattavat lisätiedot Haikon kartanon verkkosivuilta.

Haikon kartanon aluekartta, sekä MGP-ratakartta & pelikortti.

Radan tiedot

 • Osoite

  Haikkoontie 114
  6400 Porvoo


 • Rata kartalla

 • Perustettu

 • Korit

  Amexpo

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Maapohja

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  maksullinen

 • Lisätietoja

  Haikko.fi

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Haikon kartano

Ratakartta

Väylä 1: Haikon Kartano #1

Pituus 61 metriä. Par 3

Väylä 2: Haikon Kartano #2

Pituus 86 metriä. Par 3

Väylä 3: Haikon Kartano #3

Pituus 73 metriä. Par 3

Väylä 4: Haikon Kartano #4

Pituus 91 metriä. Par 3

Väylä 5: Haikon Kartano #5

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 6: Haikon Kartano #6

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 7: Haikon Kartano #7

Pituus 49 metriä. Par 3

Väylä 8: Haikon Kartano #8

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 9: Haikon Kartano #9

Pituus 59 metriä. Par 3

9 arvostelua radalle “Haikon kartano

  Kuten jo moni on sanonut, miljöö on upea, ja sen takia radan pelaa kertaalleen oikein mielellään. Valitettavasti radan suunnittelu ontuu. 2. väylä ja etenkin 8. väylä ovat varsin kyseenalaisia turvallisuuden puolesta. Joukossa on toki jopa mielenkiintoisiakin väyliä. Tiipaikat ovat pääosin maapohjaisia, eli kostealla säällä avaus lähtee mudasta, ja väyläopasteita puuttuu.

  Jos radan suunnittelisi uudelleen ja kalustoa parantaisi, se olisi helposti 4/5 rata. Nykyisellään 2/5, jonka miljöö korottaa 3/5 yhdelle kertaa.

  Bongattu!

  Autoparkkiin ja ratamaksu kuntoon infossa. Infossa annettiin hyvät ohjeet pelaamiselle. Tarjolla on 9 väylää hienossa puistomaisemassa.

  Väylät ovat kohtuullisen helppoja ja lyhyitä. Oman haasteensa pelaamiselle tuo alueen muut käyttäjät. Kannattaa olla tarkkana heittojen kanssa. Väylä 6 on vähän hazardi, jos kiekko karkaa vasemmalle. Muutamat lammet tuovat mukavan lisän pelaamiseen.

  Erityismaininta miljööstä, kyllä kelpasi pelata.

  Ratana ei mitenkään erikoisempi. 3/5 maiseman takia.

  Kaunis ympäristö, lyhyet väylät. Siinä suurinpiirtein mitä kokemuksia tuolta irtoaa. Haittapuolina jo mainitut muut aktiviteetit väylien läheisyydessä tai itse väylällä. Kevyenä liikuntana ihan ok rata.

  Haikon kartanon frisbeegolfrata on vain hotellin asiakkaille. Kartan saa respasta, mutta kartta on hyvin suurpiirteinen ja todennäköisesti ulkomuistista piirretty; mittakaavat ovat aivan sikin sokin. Maasto on kuitenkin avara, ja seuraava väylä löytyi aina vaivatta huolimatta kartan puutteista.

  Yhdelläkään teellä ei ole tasaista alustaa, vaan teet on merkattu ainoastaan numerokyltein. Korit ovat hyväkuntoiset. Isoin miinus tällä kentällä on kuitenkin se, että väylät kulkevat esimerkiksi lentopallokentän läpi. Samaan aikaan ei voi turvallisesti pelata lentopalloa. Väylä numero seitsemän kulkee koko matkan pitkin ulkoilutietä, jossa sielläkin on riski saada kiekko päähänsä.

  Aloittelijalle rata sopii muuten hyvin, sillä väylät ovat todella lyhyitä, ja jipii-huutoja pääsee hihkumaan usein. Ei mitään kilpailutasoa, mutta satunnaisille kongressivieraille varmaan ihan OK ulkoilupläjäys.

Vastaa