"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Hirvensalmen frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Keskusurheilukentän ympäristöön pururadan yhteyteen rakennettu rata.

Lue lisää

Ajankohtaista

Ei blogipostauksia.

Radan tiedot

 • Osoite

  Kisatie 3
  52550 Hirvensalmi


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2015

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  10

 • Heittopaikat

  Kumimatto

 • Pinnanmuodot

  Kumpuileva, jonkin verran korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Viikoittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Hirvensalmen frisbeegolfrata

Väylä 1: Hirvensalmi #1

Pituus 63 metriä. Par 3

Väylä 2: Hirvensalmi #2

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 3: Hirvensalmi #3

Pituus 39 metriä. Par 3

Väylä 4: Hirvensalmi #4

Pituus 50 metriä. Par 3

Väylä 5: Hirvensalmi #5

Pituus 52 metriä. Par 3

Väylä 6: Hirvensalmi #6

Pituus 72 metriä. Par 3

Väylä 7: Hirvensalmi #7

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 8: Hirvensalmi #8

Pituus 87 metriä. Par 3

Väylä 9: Hirvensalmi #9

Pituus 96 metriä. Par 3

Väylä 10: Hirvensalmi #10

Pituus 110 metriä. Par 3

4 arvostelua radalle “Hirvensalmen frisbeegolfrata

  Käytiin pelaamassa rata 2020 alkukesästä – erittäin hyvässä iskussa ja kaunis miljöö urheilukentän ympäristössä. Ei ollut liian puskainen ja väylät mukavan erilaisia toisistaan. Yksi siisteimpiä pienempiä ratoja missä olen käynyt. 5/5

  Hirvensalmen kunnassa urheilukentän ja kuntoradan maastossa Hirvensalmen frisbeegolfrata. Radalla pituutta 10-väylää (704m) ja C1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 2400m.

  Tämän metsä/puistoradan kiertäminen kävi hyvästä kuntoilusta, sillä korkeuseroja oli saatu runsaasti monelle väylälle. Korit ja korinuolet hyvässä iskussa, myös treenikori! Heittopaikat päällystetty kumimatolla. Heittopaikkaopasteet vanhat, mutta toimivat. Next tee kylttejä löytyi, mutta enemmänkin olisi voinut olla. Infokartta löytyi, tosin postimerkin kokoisena urheilukentän rakennuksen päädystä.

  Väylät olivat todella vaihtelevia, ei pelkästään mitään helppoa suoraan korille ilman esteitä heittämistä. Löytyi ylä ja alamäkeä ja kaarrosta moneen suuntaan sekä myös hienoja liidätysväyliä kuten nro 10 lopussa. Heittolinjat pääosin selkeät. Suosikkiväylä nro 2 jyrkkään ylämäkeen. Rata nopea kiertää lyhyiden siirtymien ansiosta.

  Puutteitakin oli. Heittopaikkojen korotuksia yhdistettynä niiden pienuuteen en pääosin ymmärtänyt. Vauhtia ottavalle jopa vaarallinen ratkaisu. Muutamilla väylillä ihan heittolinjoillakin pusikoita, puhumattakaan sivustojen ryteiköistä. Aika tarkkaan pitää siis kiekot spotata, jos haluaa ne kotiin viedä ja jatkaa niillä heittämistä. Väylän nro 5 heittopaikka vaarallisessa paikassa, kun edellinen väylä viskataan alamäkeen. Näkyvyys tosin hyvä. Kasin heittolinjaa en tajunnut, siinä olisi kyllä metsurille töitä.

  Rata oli miellyttävä kiertää erittäin monipuolisten väylien johdosta, myös maisemat ja tunnelma hyvä. Puutteita kuitenkin oli ja rata kaipaisikin selkeää uusimista ja parempaa ylläpitoa. Nyt vielä meni, vaikka kulahtanutta ja vanhaa moni rakenne siis olikin. Pienet puutteet kuntoon ja muutama väylä ( x7? ) lisää, niin olisi likellä suosikkiratoja, pohja on erittäin hyvä!

  4/5

  Karttalinkki vie melkein perille, auto parkkiin urheilukentän parkkiin lähelle kuntolaitteita. Ensimmäinen väylä löytyy urheilukentän oikealta puolelta.

  Väylät ovat monipuolisia: on lyhyttä teknistä ja pidempää liidätystä, ylä- ja alamäkeä. Heitoille on riittävästi tilaa ja rata muodostaa siirtymineen selkeän kokonaisuuden. Osalla väylistä on syytä olla tarkkana ja vamistaa, että väylä on vapaa heitolle. Mandot ohjaavat heittolinjoja vaarallisemmissa paikoissa.

  Korit ovat laadukkaat ja heittopaikat pienehköt. Kyllä niiltä silti hyvin heittää, kun väyläpituudet ovat pääosin alle 100 metriä.
  Nykyisessä muodossaan rata on 3/5, selkeä kokonaisuu ja kiva kiertää.

Vastaa