"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Härkälinnan Frisbeegolfrata

Lue rataluokituksista

Radan kuvaus

Härkälinnan rata on uusiutunut keväällä 2015. Metsään on rakennettu 12 uutta väylää, ja niiden kokonaismäärä on nyt 21. Uudet väylät tarjoavat haastetta myös kokeneemmalle heittäjälle. Myös vanhoja väyliä on hieman muokattu ja samalla Par-lukemat korjattu oikeiksi. Kesän aikana tehdään kunnolliset heittopaikat sekä väyläopasteet. Esittelyvideo

Lue lisää

Ajankohtaista

10.08.2015
Härkälinnan rata suljettu 14. – 16.8.2015
Ensi viikonloppuna 14.-16.8. Leppäniemessä järjestetään geokätköilijöiden kansainvälinen suurtapahtuma MEGA Finland 2015 – ... Lue lisää

Radan tiedot

 • Osoite

  Utterintie 48
  14700 Hämeenlinna


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2011

 • Korit

  Muu

 • Väylien määrä

  21

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, vähän korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Peltorata
  Puistorata
  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

  Jaakko Pouttu

 • Suunnittelija

  Jaakko Pouttu, Teemu Hammaren & Fribahullut

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Rata sijaitsee Hauholla Leppäniemen Hirsihuviloiden mökkikylän yhteydessä. Yhteystiedot: Jaakko Pouttu, 0400 925 077, fb.com/hirsihuvilat, www.hirsihuvilat.com

 • Tulevat tapahtumat
 • Lähimmät jälleenmyyjät

Väyläkuvaukset

Härkälinnan Frisbeegolfrata, Hämeenlinna

Väylä 1

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 2

Pituus 100 metriä. Par 3

Väylä 3

Pituus 93 metriä. Par 3

Väylä 4

Pituus 73 metriä. Par 3

Väylä 5

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 6

Pituus 129 metriä. Par 4

Väylä 7

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 8

Pituus 71 metriä. Par 3

Väylä 9

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 10

Pituus 47 metriä. Par 3

Väylä 11

Pituus 80 metriä. Par 3

Väylä 12

Pituus 76 metriä. Par 3

Väylä 13

Pituus 61 metriä. Par 3

Väylä 14

Pituus 55 metriä. Par 3

Väylä 15

Pituus 84 metriä. Par 3

Väylä 16

Pituus 41 metriä. Par 3

Väylä 17

Pituus 77 metriä. Par 3

Väylä 18

Pituus 84 metriä. Par 3

Väylä 19

Pituus 168 metriä. Par 4

Väylä 20

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 21

Pituus 54 metriä. Par 3

10 arvostelua radalle “Härkälinnan Frisbeegolfrata

  Ihan ok rata. Mukavaa neppailua metsässä ja sitten muutama vähän avarampi ja pidempi väylä. Kaikki väylät löytyi väliaikaisen ratakartan avulla. Vielä opasteet ja muutama teepadi niin ihan kiva rata. Paikka oli todella mukava.
  Muistoksi vierailusta jätin yhden keltaisen Tuonelan Lautturin väylän 20 teepadilta suoraan edessä olevaan kuuseen melko korkealle 🙂

  Melko helppo puisto/metsärata. Osa väylistä jopa todella hyviä, osa aivan turhia 60m avoimia. Puistoalueella on muutama vaarallinen paikka, jossa korit ja teepaikat on sijoitettu liian lähelle toisiaan. Radalla on omavalmistekorit, jotka toimivat kuitenkin paremmin kuin miltä näyttävät. Tapasin radan omistajan ja sain sen käsityksen, että rataa on tarkoitus kehittää. Mielestäni kannattaa poistaa muutama väylä puistoalueelta, jotta turvallisuus saadaan kuntoon. Lisäksi kannattaa harkita investointia kaupallisiin koreihin.

  21- väylää löytyi ja ykköteellä oli karttakin. Oikein hauska kokonaisuus ja korit oli kyllä melkoinen kokemus kun välillä sisään mennyt putti tipahti pohjasta ulos ja yläpantaan osuessaan tuli ehkä mailman kamalin ääni mitä tiedän.

  Lähtee Härkälinnan vierestä ja kartan saa kuvattua ns. lähtöportilta. Kokonaisuuten hyvin suunnitelu ja siirtymät järkeviä. Kartta pitää hyvin paikkansa. Väylät vähän lyhyempiä, mutta niittyalueella saa kunnolla liidättääkin. Metsäväylillä on selkeät väylät ja osa väylistä on jopa merkattu valkoisella nauhalla – helpottaa oikean linjan löytämisen heitolle. Muutamissa kohdissa tosiaan seuraavan väylän tiimatto on edellisen korin vieressä, joten varovainen saa olla. Korit ovat itsetehdyt, mutta ajavat asiansa. Muutaman kerran putti osui korin päällä olevaan merkkiin ja putosi rautojen läpi suoraan mukiin – siis onhan niissä koreissa hyvääkin 🙂 Ympäristö on kaikkinensa todella hieno ja kun korkeuserojakaan ei radalla juuri ole, on tämä rata käymisen arvoinen. Suosittelen!

  Käymisen arvoinen rata. Plussaa siitä että ratakartta oli heti ykkösväylällä. Kaikki väylät löytyi helposti. Vaihtelevuutta löytyi, on metsäväyliä ja puistoväyliä, pitkää ja lyhyttä. Korit olivat tosin vähintäänkin mielenkiintoisia. Mutta suosittelen, 4/5.

  Erikoista ratasuunnittelua, välillä ihan hienoja väyliä, mutta muutama väylä on hyvin vaarallisia toisille pelaajille ja tarkkana saa olla. Kaikilta väyliltä löytyy rataopas ja ratakartta on ensimäisen tiin vierellä. Korit ovat itse tehdyt, kyllähän nuo pystyssä pysyivät ja kiekko jäi sisälle kunhan keskelle heitti.

Vastaa