"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Frisbee Service -viikkokisat 7.5. alkaen

30.4.2013 18:15

Discaajat järjestää kaikille avoimet Frisbee Service –viikkokisat, jotka käynnistyvät 7.5. klo 18.00 kuvan kauniilla Hämeenlinnan frisbeegolfradalla. Viikkokisat pelataan jälleen vuoroviikoin teknisiä heittoja vaativalla Hämeenlinnan radalla sekä vähän isompaa kättä vaativalla Hattulan radalla(yhteistyössä Hattulan Kunnan kanssa). Ennakkoilmoittautumista ei enää ole, vaan ilmoittautuminen tapahtuu paikanpäällä radalla 17.45 asti, jolloin alkaa pelaajakokous.
Osallistumismaksu on 3 euroa(Discaajien jäsenille 2 euroa). Kisoissa pelataan kaksi kierrosta, joista ensimmäinen arvotuissa ryhmissä ja toinen tulosjärjestyksessä.

Tulostaso on jäätävän kovaa molemmilla radoilla, mutta kuitenkaan täydellistä ”superkierrosta” ei ole vielä kisoissa nähty. Hattulassa on mahdollista pelata -10 ja Hämeenlinnankin radalla -7 suhteellisen lyhyilläkin heitoilla. Tasoitettu sarja mahdollistaa pelaamisen myös uusille pelaajille, joita toivotaankin ilmestyvän tänä vuonna runsaasti mukaan. Tasoitusta saat pelatuista viikkiskierroksista. Ensimmäisissä kisoissa radoilla ei ole luonnollisesti tasoituksia käytössä, koska ne alkavat vasta kertymään, joten kisoissa on kenellä tahansa mahdollisuus lunastaa palkinto CTP(lähimmäksi koria heittänyt)-kisassa. Raakatuloksen voittaja ei voi voittaa tasoitettua sarjaa ja tässä tapauksessa ei myöskään CTP-kisaa.

Raakatuloksen sekä tasoitetun sarjan voittajalle luvassa 15 euron arvoinen lahjakortti Frisbee Service –verkkokauppaan.
Palkinnot sponsoroi Frisbee Service sekä Hämeenlinnan Discaajat.

Viikkokisat onkin hyvä paikka verrata omaa tasoaan Hämeenlinnan huippuihin. Discaajat suositteleekin kaikille vähääkään frisbeegolfista kiinnostuneille uskaltautumaan rohkeasti ilmestymään paikalle kisaamaan tai edes katsomaan. Tervetuloa!

Lisätietoja Hämeenlinnan Discaajien kotisivuilta.


0 kommenttia:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *