"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Halli frisbeegolf

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

9-väyläinen metsärata Jämsässä.

Lue lisää

http://www.facebook.com/frisbeegolfhalli

Radan tiedot

 • Osoite

  Jannentie 3
  35600 Jämsä


 • rata kartalla

 • Perustettu

  2016

 • Korit

  Amexpo

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  Itsetehdyt opasteet

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Kuukausittainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Halli Frisbeegolf

Ratakartta

Väylä 1: Halli #1

Pituus 59 metriä. Par 3

Väylä 2: Halli #2

Pituus 100 metriä. Par 3

Väylä 3: Halli #3

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 4: Halli #4

Pituus 81 metriä. Par 3

Väylä 5: Halli #5

Pituus 92 metriä. Par 3

Väylä 6: Halli #6

Pituus 79 metriä. Par 3

Väylä 7: Halli #7

Pituus 54 metriä. Par 3

Väylä 8: Halli #8

Pituus 146 metriä. Par 4

Väylä 9: Halli #9

Pituus 134 metriä. Par 4

5 arvostelua radalle “Halli frisbeegolf

  Jämsän kaupungissa Halli Frisbeegolf. Radalla pituutta 9-väylää, 811m ja B1-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 1760m. Pelattu 29.6.2022.

  Hallin rata sisälsi mukavasti korkeuseroja, joten hyvästä kuntoilusta kävi radan kiertäminen. Pääosin aika lyhyitä väyliä, mut kolme pidempääkin oli joukossa. Ei mitään erityisen vaikeaa tekemistä, mutta puiden ja korien sijoitteluiden avulla saatu vaikeuttakin mukaan. Itse tykästyin 7-väylään, lyhyt ylämäkiväylä missä kori vasemmalla. Myös 6-väylä oli siisti mäntykujaa pitkin kuntoportaiden vierestä alamäkeen heitettävä väylä. Siirtymät lyhyet, joten kierto hyvin joutuisaa.

  Rakenteet pääosin hyvässä kunnossa. Infokartta, heittopaikat, heittopaikkaopasteet ja korit kaikki ok. Löytyi myös lukittava löytökiekkolaatikko, roskis ja nurmikenttä draiverien ulkoiluttamiseen. Next tee -kyltit hienon persoonalliset. Lähin kauppa K-Market Hokka 900m päässä radasta. Jämsän keskustan palveluiden äärelle matkaa 22km.

  Puutteita oli kuitenkin hieman liikaa. Väylät nro 2 ja 5 olivat radan huonointa antia aivan ehdottomasti! Sellaista superhorsmamörriä ettei tosikaan. Jos omaat tarpeeksi pitkän käden, jotta saat heitettyä suorana korille, niin ei ongelmaa. Itse heitin kummankin väylän kuudella heitolla, kun en viitsinyt jättää heittämättä, mutta kiekon noutaminen rinteestä tiheääkin tiheämmän horsman keskeltä ei olisi voinut yhtään vähempää kiinnostaa. Kun rata profiloituu kuitenkin aloittelijoiden suuntaan vahvasti niin tuollaisilla väylillä ei tee kerrassaan yhtään mitään! Joko ahkeraa niittämistä tai väylät aivan jonnekin muualle!

  Kutonen oli tosiaan nätti alamäkiväylä, mutta hilpeyttä lähinnä herätti ratamestarin erikoinen heittopaikan suhteen mikä osoitti aivan eri suuntaan kuin missä kori sijaitsi ja mikä oli väylän heittosuunta. Vähintään erikoinen ratkaisu, jota ei oikein jaksanut ymmärtää. 6-väylän kori ja 7-väylän heittopaikka aivan liian lähekkäin. Lisäksi väylät nro 8 ja 9 aivan liian lähekkäin. En tiedä mikä ajatuskatkos on radan uudistajille tuolta osin käynyt, mutta, kun kasia viskotaan reiluhkoon alamäkeen, niin ysillä olijat ovat todellisessa vaarassa!

  Hallin rata Jämsässä piti sisällään varsin kyseenalaisia väyliä. Nro 2 ja 5 heivaisin heti pois mahdottomina heittää. Muutoinkin yllä mainitut turvallisuuspuutteet liian isoja, jotta pelaamisesta voisi oikeasti nauttia. Moni asia oli hyvinkin ja selvällä uudelleen suunnittelulla tuonne saisi varmasti hyvän 9-väyläisen. Nykyisellään ei kiire uudestaan vaikka paikkakunnalla asuisikin.

  2/5

  Mukava rata. Kiva maasto ja väylät sopivan haastavia / hieman helpohkoja. Ainoa ihmetyksen aihe oli väylä 2, joka on selvästi muita väyliä vaikeampi. Kuulemma on haluttu tehdä ”jokaiselle jotakin”, mutta mielestäni saman radan väylät pitäisi olla linjassa keskenään.

  Kannattaa poiketa, jos seudulla käy heittelemässä.

  Karttalinkki vie oikeaan paikkaan ja opaskartta sekä ykkösväylä löytyvät rakennuksen vasemmalta puolelta. Rata kiertää urheilukentän ympäri pururataa myötäillen.

  Väylät on hyvin suunniteltuja ja selkeitä. Korkeuseroja on käytetty hyvin väylien suunnittelussa. Viimeinen väylä oli äärimmäisen hyvä poikkeus muihin väyliin nähden. Korien sijoittelu on hyvä muutamalle väylällä, sillä missattu putti saattaa kostautua erittäin pahasti. Rata kaipaisi heittoalustoja. Nyt maapohja oli jo hieman kuopalla.

  Radan pysty kiertämään kohtuuhyvin rattaiden kanssa – 7 ja 8 saattavat aiheuttaa vähän haastetta. Muutoin pääsee kulkemaan pururataa pitkin.

  Kokonaisuutena 3/5 rata tiipaikoista huolimatta. Ei mitenään erityisen vaikea rata, pikemminkin mukavaa heittämistä. Tänne kannattaa poiketa heittämään.

Vastaa