"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Halkosaaren frisbeegolfrata

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Halkosaaressa, Santin kuntoradalla, sijaitseva 9-väyläinen frisbeegolfrata. Radan lähtö Ruohotien suunnasta. Heittäessä otettava ehdottomasti huomioon kuntoradan muut käyttäjät.

Radan tiedot

 • Osoite

  Ruohotie
  60560 Seinäjoki


 • Rata kartalla

 • Perustettu

 • Korit

  Prodigy

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  Tekonurmi

 • Pinnanmuodot

  Tasainen, ei korkeuseroja

 • Opasteet

  Ei

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Ei ylläpitoa

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

  Ratakartta

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Halkosaaren frisbeegolfrata

Ratakartta

Väylä 1: Halkosaari #1

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 2: Halkosaari #2

Pituus 90 metriä. Par 3

Väylä 3: Halkosaari #3

Pituus 85 metriä. Par 3

Väylä 4: Halkosaari #4

Pituus 95 metriä. Par 3

Väylä 5: Halkosaari #5

Pituus 125 metriä. Par 4

Väylä 6: Halkosaari #6

Pituus 160 metriä. Par 4

Väylä 7: Halkosaari #7

Pituus 75 metriä. Par 3

Väylä 8: Halkosaari #8

Pituus 130 metriä. Par 4

Väylä 9: Halkosaari #9

Pituus 115 metriä. Par 3

4 arvostelua radalle “Halkosaaren frisbeegolfrata

  Tiimatot ja korit on hyvässä kunnossa.
  6-tiin vieressä on laavu ja nuotiopaikka.
  Väylät on selkeitä, vaikka kori ei tiille aina näy.

  Risun raivausta olisi muutamalla väylällä.
  ”Yllätys”ojia ja kuoppia tuppasi löytymään, tummaan veteen voi helposti hukata kiekkonsa.
  9-väylän griini oli veden peitossa. Metsän pohja on paikoin vetistä.
  Lyhyemmät väylät voisivat toimia paremmin tuossa ympäristössä ja muutaman lisäväylän saisi tehtyä metsänkin puolelle.

  Pari kierrosta käytiin pelaamassa pojan kanssa, ihan ok rata.

  Seinäjoen kaupungissa Halkosaaren frisbeegolfrata. Radalla pituutta 9-väylää, 960m ja BB2-luokitus. Kiekon perässä tuli käveltyä 1860m. Pelattu 23.7.2022.

  Halkosaaren rata sijaitsi täysin tasaisella alueella, joten kevyestä ulkoilusta kävi radan kiertäminen. Rata myötäilee 7 väylän osalta alueella kiertävää kuntopolkua, kaksi väylää tekee piston metsän puolelle. Väylät olivat pääosin periaatteessa aika helppoja väyliä, mutta kohtalasen pitkät väyläpituudet mutkittelevalla kuntopolulla pitivät huolen, että aika paljon duunia saapi tehdä, jos par-tulokseen mielii päästä. Sinällään vastaavia kuntopolku ratoja paljolti pelanneena, niin Halkosaaren rata oli jopa yllättävänkin pelattava, sillä väylät eivät olleet missään nimessä kapeimmasta päästä. Siirtymät olemattomat, sillä kori ja seuraa heittopaikka hyvinkin lähekkäin. Ei yhtään erityistä suosikkiväylää mikä olisi erottunut edukseen harmaasta väylämassasta.

  Rakenteet… niin, olihan niitä, jotain. Heti alusta löytyi Prodigyn ratakartan teline ilman karttaa. Kuinka kauan lie ollut siinä ja milloin kartta tuloillaan, toivottavasti joskus. Lisäksi yhdelläkään heittopaikalla ei ollut muuta kuin tyhjät Prodigyn telineet ilman opastauluja. Next tee -kylttejä ei ollut lainkaan, vaikkakin niille ei koko ajan tarvetta ollutkaan. Karttaa sai lukea aina välillä että onko suunta oikea ja missä mikäkin väylä mahtaa olla, kun opasteita ei misään ollut siis minkäänlaisia. Heittopaikat olivat hyvät ja samoin myös korit. Tosin heittopaikoista moni sijaitsi aikamoisen viidakon keskellä. Ei roskista tai mitään muutakaan ”ylimääräistä”. 5-väylän korin lähistöllä laavu puineen. Kiekot eivät Halkosaaren metsämaastoon häviä, siitä positiivinen havainto.

  Juuri pelihetkellä Halkosaaren radalla oli menossa puiden harvennusoperaatio minkä takia 5-väylä piti jättää kokonaan heittämättä metsäkoneen ja sen kuskin auton takia. Puuta olikin sitten hujan hajan siellä, täällä ja tuolla alueella, esim. nelosen heittopaikkaa käytettiin puunvarastointiin… niinpä. ”Hieman” oli huono hetki mennä juuri tuolloin heittämään radalle.

  Radan lähistön palveluista myös jotain. Seinäjoen keskustan palveluiden äärelle matkaa 13km. Kavereiden kanssa evästeltiin 12km päässä Seinäjoen Ideaparkissa.

  Halkosaaren rata ei ollut juuri nyt mitenkään hyvä kokemus. Puita oltiin juuri kaatamassa ja rakenteet aivan rempallaan, osa pusikoiden vallassa. Toivottavasti puuttuva kartta ja väyläopasteet tulisivat mahdollisimman pian, siitähän ne tyhjät kehikot kielivät, eikö vain… Oli miten oli, niin tuollaisessa kunnossaan ei mitään kiirusta tulla pelaamaan rataa uudestaan. Viemällä aloitetut peliliikkeet loppuun ja puiden/risujen totaalisella raivaamisella ainakin yhtä pykälää parempi arvostelu olisi tullut.

  2/5

  Perus 2/5 rata. Radan tiedoista kävi jo ilmi, ettei kannata odottaa kummoista, joten en pettynytkään. Palvelee varmasti ihan ok kuntoradan läheisyydessä asuvia, mutta ei tänne autolla kannata lähteä.

  Kaikki väylät yhtä lukuun ottamatta mukailevat kuntorataa. Pari paikkaa mistä joku voi kävellä kulman takaa yllättäen heittolinjalle, esim. 5:n kori. Korit on hyvät ja tiipaikatkin on rakennettuja, vaikka lyhyehköjä ovatkin.

Vastaa