"Kaikki Suomen frisbeegolfradat yhdessä paikassa."

Grani DiscGolfPark

Radan kuvaus

Talvipelattavuus ei tiedossa

Pääosin lyhyitä mutta teknisiä väyliä sisältävä aloittelijarata. Putterilla heitettäväksi tarjoaa haastetta kokeneemmillekin. Kallioisessa maastossa liikkumiseen kannattaa varata pitävät kengät ja varovaisuutta.

Radan tiedot

 • Osoite

  Oppilaskodintie 11
  02700 Kauniainen


 • Rata kartalla

 • Perustettu

  2018

 • Korit

  DiscGolfPark-maalikori

 • Väylien määrä

  9

 • Heittopaikat

  TeePad

 • Pinnanmuodot

  Mäkinen, paljon korkeuseroja

 • Opasteet

  TeeSign

 • Ratatyyppi

  Metsärata

 • Ylläpito

  Satunnainen

 • Ratamestari

 • Suunnittelija

  Pasi Koivu

 • Ilmainen/maksullinen

  ilmainen

 • Lisätietoja

 • Talvipelattavuus

  Ei tiedossa

Väyläkuvaukset

Grani DiscGolfPark

Ratakartta

Väylä 1: Grani DGP #1

Pituus 59 metriä. Par 3

Väylä 2: Grani DGP #2

Pituus 69 metriä. Par 3

Väylä 3: Grani DGP #3

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 4: Grani DGP #4

Pituus 59 metriä. Par 3

Väylä 5: Grani DGP #5

Pituus 66 metriä. Par 3

Väylä 6: Grani DGP #6

Pituus 54 metriä. Par 3

Väylä 7: Grani DGP #7

Pituus 60 metriä. Par 3

Väylä 8: Grani DGP #8

Pituus 68 metriä. Par 3

Väylä 9: Grani DGP #9

Pituus 57 metriä. Par 3

13 arvostelua radalle “Grani DiscGolfPark

  Upea ja mahtava 9-väyläinen. #1 ja#9 vähän vasrallisen lähellä toisiaan. 4/5, mukava neppirata 3 kiekkoa riittää, pari midaria ja putteri. Mörriin ei katoa kiekot ja väylät ja griinit mahtavia, pk-seudun parhaimpia 9-vyläisiä

  Perusvarma grani on varmaan parhaita 9-väyläisiä mitä on tullut pelattua. Miljöö mukava ja haastavuus sopiva kesäillan neppailuihin jopa kokeneemmille tiimipaitaisille viikkokisaajille. Hiiden Hirvi liitää ilmojen halki komeasti täällä ja väylien vaihtelevuus juuri sopiva.

  Arvosanaksi 4/5

  Vahva suositus yhdistelmälle – Roiseklaben kylmänä calzonena (ei premium norsunluutorni saarioinen) – Kevytolo 1,5L matkaan granin salesta ja radalle räyhäämään!

  Näin 3kk tosissaan pelanneelle todella hyvä harjoittelu rata. Heitin neljä kertaa läpi ja kyllä siinä sai ihan tosissaan tehdä töitä että tulos pysyi +1/+2 joka kerralla. 🙂
  Hyvää flatti- ja kämmenavausten treeniä!
  Päivällä oli mukavan hiljaista ja sai pelailla täysin omassa rauhassa näin loppu vuodesta.

  Ganska spännande bana. Har lämplig täthet om skog, varpå linjer som måste kastas är klara. Alla hål är på berget och antingen nedförsbacke eller utförsbacke… alltså bra terrängskor är nånting som särskilt behövs. Ändå kan vara snabb att runda, därför att övergångar är korta. Bana år mer för nya spelare, men också för den mer erfarna spelaren platsen att testa närspel.

  Mukava miljöö, rähmäkäpälä kuten minä pystyy tekemään jopa pirkon tai kaksi jos vaan sipuli kestää puttauksen. Märällä kelillä varmasti liukas kallio, tarkkana saa olla. Tarkkana saa olla myös viimeisillä kahdella väylällä ettei tule kiekkoa niskaan.

  Oikein mukava rata näin heikkotasoisellekkin heittäjälle. Par tulokseen joka väylällä oikeat mahdollisuudet. Selkeät opasteet, lyhyet siirtymät. Maasto todella kivikkoista ( Suosisin pitäviä ja tukevia kenkiä)

  Löydetty kiekko 9. väylältä. Ei nimeä eikä numeroa. Saa kysellä tuntomerkkejä vastaan tekstarilla numerosta: 050 3749144

  Hyvin tehty rata alue huomioon ottaen. Todella pätevä lähipelin harjoitteluun, sillä väylien pituus on hyvin pieni, mutta korkeuserot ja heittolinjat vaihtelevat suuresti. Parkkipaikka on vieressä ja sijainniltaan rata on monelle hyvin saavutettavissa. Viihdyn kyllä useamnan kierroksen täällä, kun haluan haastaa putterinheittotaitoni.

  Höjdskillnader gjorde det att banan var litet svårt att gå och kasta. Nästa korgen var alltid lätt att hitta. Avstånd mellan kastplatsen och korgen var bra på varje hål oc frisbeen var också lätt att hitta, eftersom det fanns ingen tät buskage på närheten.

  Karttalinkki vie suoraan oikeaan paikkaan ja opastaulu on hyvin näkyvillä. Luvassa on lyhyempää heittämistä 9-väylän verran, mutta väylät on suunniteltu hyvin. Siirtymät ovat lyhyitä, maasto on osittain vaikeakulkuista korkeuserojen takia. Tiimatot ja korit ovat hyvää laatua. Putterit ja midarit mukaan ja harjoittelemaan lähipeliä!

  Hyvä 9-väyläinen rata. Väyliä ei ole pituudella pilattu, mutta niihin on saatu kivasti vaihtelua. Löytyy jopa ihan haastavia heittolinjoja ja petollisia griinejä. Rata kulkee kallioilla, joten ei myöskään ihan kevyimmästä päästä kiertää, etenkään näin lyhyeksi radaksi. Pätevä lähirata, missä alueen nuoret ja muut lajista kiinnostuvat pääsevät harjoittelemaan lajin perusteet ja pelaamaan pikaiset arkikierroksensa.

Vastaa